Nog maar 5 dagen en de film Atlas Shrugged wordt gedraaid in een groot aantal Amerikaanse steden.
Pas in juni verwachten we meer gegevens over vertoningen buiten Amerika.
Als u ideeën heeft om vertoning in Nederland te versnellen, of daarbij kunt/wilt helpen, vermeld dat dan in een reactie hier beneden.

De vakbond wil Dagny verbieden haar trein te laten lopen over rails van het nieuwe rearden-metaal.
Zij zegt terecht dat de vakbond wel wil dat de maatschappij werk verschaft aan hun leden, maar tegelijk probeert het onmogelijk te maken om dat werk te verschaffen
. Dat klinkt bekend!

.

Atlas Shrugged Movie Scene:
Dagny Confronts the Union

Geplakt uit

4 REACTIES

  1. Wat een zegen, dat het boek dat voor zoveel vrijheidslievende mensen een ondersteuning vormt voor onze kijk op het leven, eindelijk verfilmd is. Ik ben zelf niet zo heel erg handig met het downloaden van films en dergelijke. Maar ik heb al her en der geïnformeerd en begreep dat via nieuwsgroepen vrijwel alle films die uitkomen wel direct zijn te downloaden. Zijn er hier mensen die daar enige affiniteit mee hebben?

  2. Dat stukje heb ik nog niet in het boek gelezen.
    Gelukkig in mijn vakantietje tot bladzijde 176 gekomen, heb net de Science union bij Rearden gelezen.. ook een krachtige demonstratie in het boek van de huidige situatie.

    Hoe meer ik het boek lees en de film zie, hoe meer ik me besef dat beide niet nodig zijn.

    Je leeft er al in.

  3. R.Hofkamp zodra films op DVD uitkomen zijn ze altijd meteen te downloaden op bijv. piratebay.org (erg bekende en goede site). Hoe dat met de bioscoop films zit weet ik niet precies, die kunnen waarschijnlijk niet geripped worden dus pas als de film in Amerika op DVD uit komt (hier kan die dan nog gewoon draaien of nog niet eens) zal de film te downloaden zijn.

Comments are closed.