Wordt niet meegezogen in het oplichtersspel van imaginair snijden in budget. Hier is de realiteit van wat er gebeurt…[HTML1]

freedomainradio.com * The largest and most popular philosophical conversation in the world.

14 REACTIES

 1. toch grappig dat een land maar door kan gaan met schulden opbouwen, bij een normaal persoon waren al zijn bezittingen nu al bij hem afgepakt en verkocht.

 2. offtopic.ja ik lees net het artikel groenten bevatten resistente bacterien de telegraaf speelt het verhaal op zo een danige wijze dat trollen mogen plaatsen dat de bio kapot moet en gen tech het beste is wat je kunt krijgen.nu komt de nos met het bericht dat het niet aan de biologische groenten ligt maar aan de mest die de bacterie bevat.dit gaf ik als reactie tot tweemaal toe.de nos heeft zojuist bericht dat de bacterien door mest zijn veroorzaakt het is niet de schuld zelf van de biologische groenten ze weigeren te plaatsen en zetten de gen tech leugen voort.we worden genaaid door de telegraaf en zijn trollen.

 3. vrijspreker je bent de enigste die rationeel na denkt en jij hebt hersens en pakt het goed aan.daarin tegen presenteerd argusoog artikels over ufo,s en aliens waar geen gram bewijs voor is iedereen weet dat de nwo de ufo,s projecteerd met blue beam om de nieuwe wereld orde rond te krijgen vandaar dat het alien verhaal in de staatskranten werd gepubliceerd.ook presenteren ze een verhaal van een kerel die met bijen praat argusoog is rijp voor de inrichting.het enigste wat ze doen is tijdrekken en de bezoekers oplichten voor poen.dan heb je klokkenluideronline die hetzelfde doet ze zijn al 7 jaar bezig en bereiken totaal niets.de enigste die poen verdient is micha rat en wim oplichter met dvd handel dankbaar.de boel word goed opgelicht door sommige sites jammer dat die bezoekers in hun onzin geloven.

 4. Mijn reactie had wellicht beter gepast bij het stukje hieronder van Hugo, maar ik kan hier geen reacties lezen, krijg niets te zien, terwijl er al 9 zijn geplaatst…

  Voortvloeiend uit mijn professie spreek ik persoonlijk met veel Nederlanders, Marrokanen, Polen, Chinezen, Japanners, Belgen, Turken, Duitsers, en wat al niet meer. Alle hard- werkend in Nederland. Uitzonderlijk vriendelijk en tevreden met weinig. Maar ondertussen smeult het:

  Onder al die vriendelijkheid gaat een reusachtig ongenoegen schuil. Reusachtig! Een ongenoegen in oorzaak zoals besproken in dit en Hugo’s stukje. ‘Het grote ongenoegen’ is niet meer beperkt tot een enkele natie. Het strekt zich uit van Zuid tot Noordwest- Europa, van de VS tot Noord- Afrika, van het Midden- Oosten tot Japan.

  ‘Het proletariaat’ is het zat, werkelijk stikzat. Ik hoor het iedere dag weer, uit alle hoeken van de wereld.

  Welnu, als dit de voortekenen zijn van een wereldwijde revolutie, dan was die ‘globalisering’ nog zo’n slecht idee niet.

 5. @pcrs [2]: Nog een reden om niet voor een baas te werken! Als ondernemer heb je je eigen pensioen in de hand.

  Als werknemer moet je maar afwachten of een paar brallende mannen in streepjes pak met gladgestreken haartjes de juiste aandelen kiezen om de inflatie te verslaan en hun veel te duren kantoor te rechtvaardigen.

  pcrs [11] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.