De EU wil nu haar eigen geheime dienst oprichten. Een eigen gestapo (Geheimes STAatsPOlizeiambt).Een zelfstandige afdeling die zelf allerlei beslissingen kan nemen om totalitaire plannen uit te voeren.

De grote fracties van het Europarlement zijn daar vóór. En de Commissie zal dat wel met beide handen aangrijpen.

 Zij vertellen dat dat nodig is om een goede gezamenlijke “buitenlandse” dienst te hebben. Het zal echter iedereen die de ontwikkelingen in de EU een beetje volgt duidelijk zijn dat dit weer een belangrijke stap wordt in de richting van de EUSSR.

 Er wordt nog niets gezegd over het afschaffen van de verschillende geheime diensten in de afzonderlijke deelnemende staten. Maar uit wantrouwen zullen die politici wel graag hun eigen AIVD houden.

 Zie:    EU will eigenen Geheimdienst

8 REACTIES

 1. @Bon Vivant [1]: Overheden zijn incompetent in het verlenen van diensten en produkten, maar zeer competent in het klemzetten, bestelen en vermoorden van hun onderdanen. Bedenk je maar dat ze feitelijk meer dan de helft van je leven opeisen onder het dreigement je hele leven op te eisen en je kunt er niets tegen doen. Zeer competent dus. Ze vermoordden wereldwwijd de afgelopen 100 jaar dan ook 200 miljoen mensen.
  Het is hun core business, de produkten en diensten zijn slechts een front. Net zoals als brandverzekering voor de mafia een front is voor afpersing onder bedreiging van brandstichting.

 2. Als Hitler dit geweten had dan had hij ook een EU opgezet. Beter slinkse wegen gebruiken om totale macht te krijgen dan door geweld. Maar zijn idee van totale kontrole en macht is wel inmiddels uitgevoerd.

 3. Hitler zou hier jaloers op zijn geweest. Beter op slinkse wijze een EU opzetten met totalitaire controle en macht, dan oorlog voeren, zoals hij deed. EU stazi zal de opdracht krijgen om burgers die tegen de EU zijn op slinkse manieren te elimineren of kapot te maken, door valse aanklachten. Burgers worden nu ook al gevraagd om medelanders aan te geven voor welke daden dan ook.

  joepiedepoepie [8] reageerde op deze reactie.

 4. TSA in de VS, Europol, Gestapo, AIVD en vele andere diensten die over de wereld de mens onder controle wil hebben en houden. Dat denken ze…dit is alleen omdat ze weten dat de mens (EINDELIJK!!!)wakker wordt en niet meer met zich laat spelen, maar de wereldanken hebben de regeringen, instanties en enz….onder controle. Ik kan hier nog lang over doorgaan maar als vele mensen hier niet voor open staan…dan houdt het op en de nieuwe tijd is dan voor diegene die er wel meer van weten.

  Hitler danken wij veel aan…de medische sector, autoweg, enz…
  Ondanks dat hij vele mindere kanten in zich had.

  Elkaar liefhebben en respecteren met een dankbare knuffel zou de wereld niet zo zijn zoals het nu IS en dat danken wij mede aan de wereldbanken …die regelen het zo dat wij uitdagingen hebben in ons dagelijks leven….

  Denk eens minder met je hoofd en volg je gevoel en doe wat je gevoel zegt.
  Je zult merken dat je word tegen gewerkt maar ook sterker word.

  Zoals er eens op een youtube film werd gezegd…we are not people but sheeple…volg de kudde tegen het gevoel in.

 5. @MareJane [5]:

  De mensen die Hitler aan de macht hebben gebracht stootten zich niet twee keer aan dezelfde steen; zij hebben het via nazi duitsland op een militaire manier geprobeerd en dit mislukte.

  Waar het om ging? Heel simpel. Patenten.

  één patent wetgeving voor heel Europa.
  één recht systeem voor heel Europa
  één munteenheid voor heel Europa

  Nadat men in 1945 bijna alle patenten had verloren aan de geallieerden (http://www.youtube.com/watch?v=kjQR-BV9HIc) moest men de wonden likken en opnieuw beginnen.

  Men probeerde het vanaf toen heel geleidelijk via de economische weg. Het bleven echter dezelfde mensen;

  In 1957 werd de EEG opgericht.
  Wie werd de eerste Eurocommissaris?

  Walter Hallstein (dezelfde die in de 2e wereldoorlog verantwoordelijk was voor de wetten omtrent de Deutsche Blut un Ehre – Raszuiverheid in de bezette gebieden – http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/ciencia_industryweapons63.htm)

  Dit was niet genoeg. Vanaf 1962 is de Codex Alimentarius ingevoerd. Immers: Wanneer je het voedsel wereldwijd controleert, controleer je de bevolking wereldwijd

  Deze codex is vanaf 31 december 2009 verplicht gesteld voor alle aangesloten landen van de WTO en stelt de winsten voor de industrieën de komende decennia veilig

  Teken aub ALLEN de petitie die hieronder is gelinkt en stuur de link aub door naar iedereen die u kent – Dit is geen spam, dit is bittere noodzaak. We hebben minder dan 10 dagen voordat een nieuw directoraat wordt bekrachtigd…
  http://www.savenaturalhealth.eu/

  Inmiddels zijn de industrieën en de belangengroepen daar waar ze in 1933 het via een militaire weg hebben geprobeerd. Inmiddels hebben we:

  één munteenheid voor heel europa
  één patentsysteem voor heel europa
  één rechtsysteem voor heel europa

  En dit alles wordt geleid door het dictatoriale politbureau van de industrie; zonder dat we het in de gaten hebben is achter de schermen Europa veranderd in een dictatuur.

  Niet? We leven in een democratie?
  Nee, we leven in een SCHIJNdemocratie.
  Wie heeft de feitelijke politieke macht in Europa?
  WIE vervaardigt en bekrachtigt elke Europese wet en elk Europees directoraat?

  Den Haag? – De eerste en tweede kamer?
  Brussel? – Het Europese parlement?

  Nee de EU.

  En wie kiest de EU?
  Niemand, deze kiest zichzelf.

  En wat is de grondslag van een democratie?

  I rest my case!

Comments are closed.