Is wat we zien en horen echt waar? Gebeurt dit allemaal terwijl iedereen het kan zien en niemand er kennelijk wat tegen DOET?

 
Vanuit mijn vakantieverblijf drie voorbeeldjes die zowel meer studie al meer reactie verdienen:

1. Standard & Poor verlaagde de toekomstige mogelijke kredietwaardigheid.  
Dat wil zeggen dat deze deskundigen waarschuwen dat de kredietwaardigheid van Amerika niet meer zo zeker is als ze geweest is.
En wat zie je? De wereld reageert niet eens. Alle politieke financiers sluiten hun ogen en doen of er niets aan de hand is.

Na één dag schijnt het nieuws vergeten te zijn.

Alleen de goudprijs stijgt.

 

2.  57 % wil niet een kleinere rol voor Beatrix.

Terwijl duidelijk is dat Beatrix zelfs eedbreuk heeft gepleegd, en de Nederlandse soevereiniteit heeft verkwanseld aan de EU in tegenspraak met haar eed bij de troonbestijging, dan nu of 57 % die haar macht niet willen verkleinen?
Beatrix tekende zonder (bekende) slag of stoot of poging het Verraad van Lissabon.
 

 

3.Geen verbod op ritueel slachten.
Dat verbod schijnt er niet te komen omdat Joden en Arabieren dat slachten met onverdoofd de keel doorsnijden graag willen blijven doen.
Twee facetten:
1.De overheid, de wet, moet zich daar heemaal niet mee bemoeien.
2.Het lijkt me duidelijk dat het beest veel meer kans loopt pijn te lijden, dan als het van te voren even verdoofd wordt. Dus waar hebben ze het over?

Is dat Nederland 2011???

18 REACTIES

 1. Ja Hub,
  Dit is nederland.
  zoals ik in mijn artikel aangaf voor vandaag, het is te veel om op te noemen. Ik heb in het ieder geval een gevoel van vervreemding tegenover de rest van de Nederlanders en de wereld.
  Vragen als :
  – Waarom geloven ze dit?
  – Waarom denkt men niet na?
  – ziet men dit niet?
  in het kort
  – Wie is John galt?

  Hub Jongen [13] reageerde op deze reactie.

 2. Het land lijkt murf en apatisch. Geen goed teken voor wie hoopt dat er nog iets verandert bij de politieke plunderaars dat niet ten nadele van de rest is. De pluskant is dat de PVV door de mand is gevallen als even erge pluchehoeren als de andere partijen.

  Ik ben wel benieuwd naar wat die Enniemel Kops gaan doen in de dagelijkse praktijk. Gaan deze ritueel slachten aanpakken (ik schat de kans op 0%) of boetes uitdelen aan oude vrouwtjes die hun hondje streng toespreken op straat (kans 99%)?.

 3. Als je terug in de tijd gaat kom je misschien uit op twee soorten volk. De eerste is hardwerkend en hebben een sociale gemeenschap die oprecht en duidelijk met elkaar samenleven. Het andere volk, het sluwe en listige volk dat erop uittrok om te plunderen, moorden en liegen om zo aan zijn kostje te komen.

  Heden ten dage heeft men nog steeds degene die sociaal en braaf zijn ding doet en een overheid (koningshuis) dat plunderend en brutaalweg zijn zaken regelt met plunderen, moorden en liegen……En reken maar dat er nooit iets zal veranderen zolang de mens bestaat.

  De mens die geestesziek en lustig is zal altijd winnen van de gemoedelijke en lethargische burger die zijn kostje verdient door simpele, maar belangrijke dingen te doen. Zonder de schaapjes was er geen voer voor de weerwolven en zouden ze jammerlijk sterven.

  Als de doorsnee burger de stekker er uit zou trekken door bijvoorbeeld zaken weer contant af te rekenen en ze zich niet langer zouden laten dwingen door de bluffende en hypocriete tollenaars, dan hadden we allang van ze gewonnen. Maar een schaap is nu eenmaal geen (weer)wolf en zal dat ook nimmer worden, gelukkig maar voor de zieke overheid en zijn aanverwanten.
  Zé [7] reageerde op deze reactie.
  leo [10] reageerde op deze reactie.

 4. Dat wil zeggen dat deze deskundigen waarschuwen dat de kredietwaardigheid van Amerika niet meer zo zeker is als ze geweest is.
  En wat zie je? De wereld reageert niet eens. Alle politieke financiers sluiten hun ogen en doen of er niets aan de hand is.

  Of ZIJ weten meer dan WIJ !

 5. @Hoc Voluerunt [1]:
  Alles is zo apatisch indolent dat je je kunt afvragen of het nog erger kan.
  Of zijn we op het dieptepunt?
  Dan hangt het nu af van wat de libertariers gaan DOEN.
  De Vrijsprker biedt een basis!!!

 6. @Eddie Willers [3]:
  @Bon Vivant [4]:
  @Zé [6]:

  De LP bestaat nog.
  Elke maand is er in den Haag een bijeenkomst.

  Bij die verkiezingen van 20 (???) jaar geleden was een grote prestatie dat de LP in alle districten mee kon doen.
  Toen kwamen er maar iets van 3500 stemmen en veel activisten waren teleurgesteld of beslisten dat de politieke weg (nog ??) niet de oplossing was voor het libertarisme.

  Voor iedereen die er wat mee wil doen, staat nu de weg open.
  Kom een keer naar de maandelijkse bijeenkomst.
  Kom met een goed voorstel voor actie, en ga die actie uitvoeren.

  DOENERS gevraagd.
  Nogmaals, de Vrijspreker levert je een forum. (6000+ pageviews per dag)

  Liberaal [16] reageerde op deze reactie.

 7. Ik heb zelf ook soms het idee “waarom barst de bom nog niet?”

  Maar dat is niet zo raar. De Engelse en Duitse soldaten gingen lachend en liedjes zingend de eerste wereldoorlog in. Tot de gruwelijk werkelijkheid naar boven kwam. Miljoenen mensen geslachtofferd voor de waanzin van een paar monarchen en ander gespuis.

  Er zal weer een cataclysmische gebeurtenis, een paradigmawisseling, komen.

  Babyboomers kunnen zich dit gewoonweg niet voorstellen. Het wordt immers nooit meer oorlog zo heeft de regering ons verteld en bovendien hebben ze in hun hele leven een graduele , met enkele terugvallen, maar ongekende voorspoed gekend. Helaas allemaal gebouwd op schuld.

  Die schuld gaat straks moeten worden ingelost.

  [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

 8. @Hub Jongen [14]:

  Het grote probleem van Libertarische Partij:

  Mensen bepalen graag voor anderen hoe de staat eruit zou zien in hun eigen voordeel.

  Dat kan door “links”, dat kan door “rechts” te denken, dat kan door propaganda.

  Bepalen voor anderen, dat gaat niet samen met libertarisch gedachtengoed.
  De Libertarische Partij is dus minder aantrekkelijk voor kuddedieren.

  Collectivisme oproepen om mensen over te halen om op de Libertarische Partij te stemmen, door te stellen dat de staat inderdaad oneerlijke mafia…

  de grootste dief van de armsten ter wereld wat mij betreft…

  zal niet makkelijk zijn bij door de staat gehersenspoelde geesten.

  Leuke voorbeeldvideo:
  http://www.youtube.com/watch?v=seC7HPMdhqM

  Hoe kunnen we wel een substantieel deel van de bevolking overtuigen om op een partij te stemmen die alleen op individualisme is ingesteld?

 9. We denken bijna allemaal dat bea onze koningin is die ons heeft verkanselt aan de Europese unie. Maar dat zijn we niet, omdat bea geen koningin is, deze titel heeft ze zelf toegeeigend, ze is zelfs geen familie van prins Willem van Oranje of van de familie van Nausau. En doordat ook nog eens Willamina tijdens de 2e wereld oorlog naar Engeland vertrok, heeft ze vrijwillig van troon afstand gedaan, maar daar hoor je nu helaas niets meer van en zegt dat ze almatitigd is door god, alleen zijn daar geen bewijzen van. In dat kader zijn wij dan ook geen koninkrijk en zijn alle wetten en regels die door haar zijn ondertekent niet wettelijk. De huidige politieke partijen die in het kabinet zitten claimen telkens dat ze de meerderheid hebben van de bevolking, helaas dat is ook niet waar. Want als er maar 75,4% mensen zijn die gingen stemmen in 2010, dat zijn dan 113 zetels en dus 37 zetels worden nu illigaal bezet door div. politieke partijen.
  Maar ze er wordt anders geteld n.l. 75,4 % gedeeld door 150 zetels en daarvan zijn zeggen we dat 76 zetels de meerderheid voorsteld is totaal onzin want dan zal n.l. betekenen dat 38,2% van de bevolking nu als de meerderheid geteld worden. Hiermee kunnen we ook niet meer spreken over een democratie waar de meerderheid van de bevolking achter kan staan. Kortom we worden telkens bedonderd en voorgelogen want het schijnt dat je de waarheid en eerlijkheid niet mag weten, als burger.

 10. Maar het alle ergste is dat we er allemaal zelf eraan bijdrage deze leugen (s) als waarheid te bestempelen. Doordat we “geld” zijn gaan zien boven alles en niet meer onze gezondheid en welzijn. Daarom wil bijna iedereen zoveel mogelijk geld hebben en verzamelen vooral voor zijn eigen ego en het is nooit genoeg, dit fenomeen geeft ons alle een gevoel dat we niet gelukkig zijn en vatbaar zijn voor angst en doemverhalen van alle soorten en maten. Daar maken de politieke partijen en reclame makers dankbaar gebruik van en daardoor zijn wij alle een speelbal geworden voor hun, die nu stapje voor stapje ons proberen te herprogrammeren naar hun maatstaven. Alleen diegene die geld zien als een noodzakelijk kwaad door zien deze leugens, maar dat zijn er maar weinige onder ons.

Comments are closed.