15 REACTIES

 1. Kijk eens naar de Vara. Onze partijdige omroepen volledig betaald door de belastingbetaler. Pauw en Witteman, Felix Rottenberg, Marcel van Dam.

  Ik zeg Powned is money well spend. šŸ™‚

 2. The most liberal of all cable networks???
  Pro obama
  Pro union
  Pro war.

  Kennen ze het woord Contridiction niet meer?
  Is het volk zo socialistisch geworden dat de enige grens naar het liberalisme dit is geworden?
  A Long way to go….

 3. Dan ben ik toch benieuwd wanneer die ‘liberals’ een oorlog tegen China beginnen. Daar wil men ook vast wel een democratie naar model van de United Stupid of America.

 4. Uit tactische overwegingen kan men bepaalde mensen beter niet laten spreken. Uit nog meer tactische bewegingen en omdat bepaalde koppen gewoon niet langer kunnen, is het beter om van republikein te schwitschen naar democraat. Zie je het al voor je dat 12 jaar lang de republikeinen de oorlogsmachines en begrotingstekorten moeten verantwoorden? Een wisseling van wacht is gewoon nodig als het wisselen van een paar schoenen.

  Overigens is WOIII reeds in volle gang…..
  Nico de Geit [8] reageerde op deze reactie.

 5. @henk [5]: geld is bijna op en de belastingslaven zijn maximaal uitgeknepen lijkt het (hoewel hyperinflatie de laatste klap gaat geven denk ik)
  Het is altijd zo dat als mensen met inconsistente en slechte ideeen zijn geindoctrineerd als kind, dat ze dan zelf groot geworden deze slechte, inconsistente ideeen aan hulpeloze anderen gaan opleggen.
  Dit was vroeger met zending en het geloof, nu is dat met democratie: breng het naar bruine mensen met bommen

  Andre [7] reageerde op deze reactie.
  Nico de Geit [9] reageerde op deze reactie.

 6. We hebben te maken met private nieuwszenders. Net als kranten, bedienen zij hun klanten. Als zij denken dat hun klanten iets niet willen, wordt het niet gepubliceerd. Allemaal markt: dat willen libertariers toch zo graag?
  Vanwaar dan die commotie?

  Nico de Geit [11] reageerde op deze reactie.

 7. @beek [10]:

  “We hebben te maken met private nieuwszenders”

  Beek, als je de reacties over de oorlog in Libiƫ bij Elsevier had gelezen kon je zien dat er een schril contrast bestaat tussen wat Elsevier voorkauwt en wat wordt geloofd door de reageerders. Bij de Telegraaf was reageren helemaal niet mogelijk.

  Ik vraag me af hoe die aansturing precies plaatsheeft.

  En Beek, je gaat mee met de MSM die een idiote oorlog goedpraat. Dat is erg naĆÆef, en als je weet wat je doet misdadig.

  beek [12] reageerde op deze reactie.

 8. @beek [12]:

  Khadaffi is geen oorlog begonnen, hij heeft zich met geweld verzet tegen inmenging van het imperialistische Westen via zogenaamde verzetsstrijders, waarvan nota bene velen Al Qaida leden bleken te zijn, de grootst vijand van de Amerikanen. Waarom roer je dat onderwerp niet aan?

 9. Amerika verliest niet graag de greep op zaken…. http://www.youtube.com/watch?v=LyjnEm8DZkI

  Dit toneelstukje vond ik ook erg interessant, man in zaal schreeuwt en Bill geeft ook nog responce??? amehoela!! Wat een leuk geenceneerd stuk…. http://www.youtube.com/watch?v=4tQ0M-j9hw4&NR=1 … Maar Ć©Ć©n ding vraag ik me af waarom Hillary een oorlog heeft ingeluid i.p.v. beĆ«indigd?

  Bill blijft een leugenaar en is dus bovendien een rasechte NWO-guy….. http://www.presidentprofiles.com/images/prh_01_img0007.jpg

 10. Nu we het toch over Libiƫ hebben:

  Juichend staan de rebellen op een verwoeste tank, zich niet bewust van de mogelijk aanwezige moleculen radioactief materiaal die ze inademen. De NAVO wordt ervan beschuldigd wapens met verarmd uranium te hebben gebruikt in Libiƫ. Verarmd uranium is kankerverwekkend en veroorzaakt mutaties.

  (…)

  In de stad Fallujah in Irak werd in 2003 tijdens de Golfoorlog ook verarmd uranium gebruikt. Daar wordt Ć©Ć©n op de vier kinderen geboren met ernstige mutaties. Er worden in Fallujah meer kinderen geboren die lijden aan kanker, leukemie en mutaties dan na de atoombommen op Hiroshima en Nagasaki.

  http://nicodegeit.wordpress.com/2011/04/12/libiers-helpen-met-een-bombardement-verarmd-uranium/

Comments are closed.