woensdag, 6 april 2011
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Ontbijten voor een euro bij de Hema

In veel  Hema’s kan men tussen 9 en 10  ontbijten voor een euro. Het ontbijt bestaat uit  een sandwich naar keuze, een hete croissant en koffie of thee.

Dit is een meesterzet, want  de op dit uur vrijwel   lege Hema’s trekken op deze manier volk dat ook andere zaken koopt. Zelf  kon ik maar net de impuls onderdrukken om een fiets van  200  euro te kopen!

Hugo van Reijen

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen, Economie
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Hoc Voluerunt schreef op : 1
  Hoc Voluerunt

  Enige wat ik daar altijd koop is die lekkere vette worst..
  Heerlijk!!!

 2. IIS schreef op : 2

  Vroeger gooide je een visje uit om een snoek te kunnen vangen, tegenwoordig heb je 4 dikke snoeken nodig om één lullig visje te kunnen vangen….De Hema treedt in de voetsporen van Ikea, het zijn afkijkers. Impulsen onderdrukken kan nooit kwaad, de marketing wereld zinspeelt veel op impulsen, wie het spel doorschouwd en zich niet laat verlijden is een goede beheerder van zijn eigen portemonnee.

 3. Doompie schreef op : 3

  Beter goed gejat als slecht verzonnen..

  Een zweedse meubel fabrikant hanteerd dit concept precies zo. Al jaren, en dat heeft inmens succes, anders waren ze er wel mee gestopt..
  Iets geld toe op een ontbijtje, maar wel je omzet ver X voudigd op dat tijdstip..

  Vooral mensen blijven stimuleren om meer geld uit te geven door ‘cadeautjes’ weg te geven. Hele volksstamen vallen ervoor.

  Mensen die geloven dat gratis bestaat..

  Vilseledd [5] reageerde op deze reactie.

 4. Rob schreef op : 4

  Lekker fietsend (dichtbij en geen parkeerproblemen) naar de IKEA, even ontbijten en weer terug. Ideaal.

 5. Vilseledd schreef op : 5

  @Doompie [3]:

  Als je je voorneemt verder niets te kopen, dan heb je er toch goed aan verdiend. Zo heb ik eens met een vriend in 1991 heerlijk gegeten op een show, die timesharing aanbood. Er waren serieus jokers, die ter plekke tekenden. Die zitten er nu nog 5 jaar aan vast.

 6. Nico de Geit schreef op : 6

  Bij Ikea hebben ze dat ook, druk dat het is! Uitgehongerde mensen die hun ontbijtbordje helemaal volladen, geweldig!

 7. Def schreef op : 7

  Zeer goed concept. Als de economie van NL straks volledig vernietigd is door de Dodelijke Drie (Al-Hijra / neo-keynesianisme / piekolie) kan je voor een bescheiden bedrag toch nog (net) overleven.

 8. Seneca schreef op : 8
  Seneca

  Ik ontbijt altijd thuis. Als ik op zakenreis ga, neem ik altijd mijn zelfgesmeerde boterhammen mee. Scheelt tijd, geld en maagzuur !

 9. BUD schreef op : 9

  Heel slim van Hema en heerlijk goedkoop ontbijten.

 10. frank schreef op : 10

  ik ontbijt nooit; dat is nog goedkoper…

 11. henk schreef op : 11

  ja liever dit dan die stink mcdonalds die kanker verwekkende spullen verkoopt uiteraard mcdonalds is een iluminati bedrijf net als coca cola zie bijvoorbeeld dit filmpje te bizar www.youtube.com en dit krijgen u kinderen binnen omdat het overbevolkt is mensen, ze voeren depopulatie op ons uit op vele manieren.

  sandra [15] reageerde op deze reactie.

 12. SWEETMarylou26 schreef op : 14

  Specialists tell that business loans aid people to live their own way, just because they can feel free to buy necessary things. Furthermore, banks offer student loan for different classes of people.

 13. sandra schreef op : 15

  @henk [11]: ja inderdaad,de mcdonalds verkoopt (voedsel)dat eenmaal in je lichaam er nooit meer uit gaat.en wat weer in die producten zit???ze verkopen geen brood,vlees of aardappels!!!het is chemisch,barbiepoppen blijven er goed mee,kleding valt hierdoor niet uitelkaar,rommel dus!wat er levensecht op lijkt,verkoopt!die grote M lonkt naar de schapen,wat de hema betreft,geen kwaad woord over te spreken!dat is tenminste echt voedsel…maar onder de jeugd is hema saai,dan doet de M het(uitstekend)tijd dus om de hema op te pimpen!

 14. Hugo J. van Reijen (auteur van dit artikel) schreef op : 16
  Hugo J. van Reijen

  @Overnight [12]:
  Naar mijn mening kun je deze daklozen dan ook beter met een tegoedbon naar de Hema sturen.
  Dat zal op jaarbasis vermoedelijk een groot bedrag schelen!
  Ik moest eens uit hoofde van mijn werk vier weken logeren in het Harringtonhotel in Washington.
  Tot mijn stomme verbazing liep de onbijtzaal iedere ochtend vol met daklozen die daar met het bij elkaar gebedelde geld kwamen eten.
  Hugo van Reijen