Vandaag wordt dit geldverslindende proces weer verder opgevoerd. Als nieuw element komt al naar voren dat de getuige-deskundige Hans Jansen zich bedreigd voelt.

Er is zelfs een liveblog aan de gang waardoor dit van minuut tot minuut te volgen. Wel leerzaam om te zien/horen tot wat een subjectief (Nederlands) “recht” kan leiden.

Dit subjectieve gedoe kun je niet een “recht” noemen. Het gaat bvb om belediging. Wel, een belediging is een uitspraak of handeling waardoor iemand zich beledigd VOELT.
Als iemand je beledigt, en jij voelt dat als zodanig, dan ben je beledigd en dan kan niemand op de wereld je vertellen dat het geen belediging was. Dan is het zelfs onbelangrijk wat iemand precies letterlijk heet gezegd of op welke toon of met welk gebaar.

 Omdat er mensen zijn die zich beledigd voelen, heeft Wilders dus mensen beledigd (of haat gezaaid en dergelijke). Zo simpel is het.

 Het idiote is dat belediging in de wet staat en verboden is. Let wel, dat heeft er niets mee te maken of het wel of niet “fatsoenlijk” is. Het hoort wel in de categorie van vrije meningsuiting of niet.

 Kortom deze show is weer een duidelijk bewijs dat er in de zogenaamde “rechtsstaat Nederland” geen Recht bestaat.
—————————

De liveblog is te volgen op: 
http://www.volkskrant.nl/vk/nl/3844/Het-proces-Wilders/article/detail/1874554/2011/04/13/Liveblog-Proces-Wilders-Volgens-Jansen-omschreef-Schalken-Wilders-als-een-mannetje.dhtml

15 REACTIES

 1. Ik kan niet goed plaatsen waar de westerse machthebbers mee bezig zijn. Het is één en al liefde voor de islam, de oprukkende islam.

  Er wordt oorlog gevoerd in Noord-Afrika en de anti-Israël rebellen worden door de westerse landen gesteund. Als Israël valt is Europa daarna aan de beurt.

  De Europese machthebbers schatten zaken en risico’s erg vaak fout in. Kijk naar Libië. Kijk naar de mislukte multicultuur waar je lange tijd geen kritiek op mocht hebben.

  Waarom geen referendum of Europeanen geïslamiseerd willen worden? De islamisten zijn duidelijk: zij willen Europa islamiseren. Het is al in een vergevorderd stadium. Als er niets gebeurt is Europa binnen een generatie islamitisch.

 2. Wat een restafval werkt er tegenwoordig bij de rechterlijke macht. Mijn jaren geleden gedane uitspraak, dat de functie van rechter langzaamaan niet meer inhoudt dan die van prins Carnaval begint bewaarheid te worden.

 3. mevrouw beatrix prijst de islam de waarheid is zij verdient bakken met geld aan de imigratie en zelf zit ze veilig en bewaakt in een elite buurt.stel je voor dat haar buurt vol zou lopen met afrikanen dan is mevrouw beatrix ineens niet meer tolerant.echt vrijspreker de elite kwam met het plan om de blanke de eu uit te jagen om precies te zijn groep bilderberg. alex jones heeft dit ooit ook eens behandeld links voerde het uit jammer genoeg.zij kunnen met ons doen wat ze willen want zelf zitten ze veilig bewaakt in elite wijken.die bilderbergers zijn een gevaar voor de eu bewoners kijk om je heen wat ze hebben aangericht en ze zijn er bovendien stinkend rijk aan geworden.wat er ook gebeurd jongens de elite zit veilig en heeft nergens last van.

 4. @Hub

  Bij het artikel “Moorddrama in Alphen” heb ik je een paar keer een vraag gesteld. Zou je hier alsnog een antwoord op kunnen geven:

  Bij dit artikel (“Moorddrama in Alphen”) vraag ik me af waarom dit een ingezonden artikel ter discussie is? En de Vrijspreker niet perse achter de verkondigde meningen staat? Het is toch gewoon het gangbare Vrijspreker-standpunt?

  Hub Jongen [7] reageerde op deze reactie.

 5. @Rechtse Rakker [6]:
  Klopt. Het antwoord is simpel. De band met ingezonden artikel hoort te komen op alle artikelen die niet door de “vaste” regelmatige schrijvers worden ingezonden.
  Hij zegt dus niet dat de Vrijspreker het er niet mee eens is, want dat is meestal wel het geval. Zoals ook in dit onderhavige artikel.

 6. @Jan [5]:

  “Was het u al opgevallen dat de Telegraaf tegenwoordig het officiële persorgaan van de PVV is?”

  De MSM (mainstream media)is een eng clubje. Tijdens de oorlog tegen Libië is dat weer eens duidelijk geworden. Zij bepalen wat er in de krant komt, zij bepalen welke reacties erdoor komen, en of er überhaupt gereageerd kan worden.

  Bij Elsevier is het niet anders: je reactie blijft alleen staan als je op de ‘juiste’ manier denkt. De Geit heeft weer een permanente ban bij Elsevier. En ik zal niet de enige zijn.

 7. @Nico Geit

  Wij doen niet aan referenda, want dat zou tot populistische uitkomsten leiden. Anders dan wat de politiek nu voor ons beslist. En ik geloof dat dat ook zo is, maar ik vraag me af of dat zo slecht is. Nu word ons land verziekt door barbapappa’s en bondkraagjongeren. Hele families van uitkeringstrekkers.

  Dit is niet de volgende generatie die onze AOW gaat opbrengen. Dit is een generatie die teert op het systeem en nooit echt wat zal bijdragen. Als ze ooit vermogen opbouwen kopen ze vastgoed in Marokko.

  Af en toe kom je een hard werkende noord Afrikaan tegen, helaas worden die aangekeken op het gedrag van de rest. Zij profiteren ook als er geen nieuwe bijkomen.

  Dit is de reden dat ik in een iets wat afgelegen dorp ben gaan wonen en ik kom vaak in boerengebied, heerlijk om de hele dag alleen maar Nederlanders te zien en elkaar te begroeten.

  Laatst wilde een boer na een begroeting met me praten, duidelijk geen echte boer maar import 🙂

  De laatste echte stukjes Nederland vind je in de boeren gebieden, buiten de grote steden. Ik kan het iedereen aanraden om daar te gaan wonen.

  Vrijer kan je niet leven in Nederland.

  Over Wilders, zonde van het belastinggeld weer. Linkse k*t rechters vinden het maar wat leuk om heel goed in te zoomen op zo’n zaak. Terwijl ze weten dat het nergens over gaat.

 8. De stekking van de hele procedure is natuurlijk wel of je wel of niet mag zegggen wat je denkt en derhalve wel belangrijk voor het hele fundament van het rechtsysteem. Maar ik geloof dat alle mensen die niet links zijn toch al lang weten dat er helemaal geen vrijheid van meningsuiting is in Nederland. Zo lang het links is wel ja, maar zeg maar eens wat niet meteen links is en je merkt wel dat dat allemaal maar een onzinverhaal is, die vrijheid van meningsuiting. Voor een linksmens bestaat er maar 1 soort rechts en voor je het weet moet je weer aan lid van de groene milieumafia gaan lopen uitleggen dat je zelf ook vind dat concentratiekampen geen goede zaak zijn.

  Vrijheid van meningsuiting, laat me niet lachen,
  een linkse dictatuur hebben we hier ..

 9. @Nico de Geit,

  De Vrijheid van Meningsuiting is een hoax.
  “Berichten” worden gecreëerd niet het enige, wetenschappen zijn ook produkten van het voorstellingsvermogen.

  De in media verkondigde hoax: ‘Nobel Memorial Prize in Economic Sciences’ is nog een voorbeeld.
  Er bestaat helemaal geen ‘Nobel Memorial Prize in Economic Sciences’.

  Er is wel een ‘Sveriges Riksbank Prize in Economic Sciences in Memory of Alfred Nobel’. Echter dit is een prijs van de Sveriges Riksbank, niet van Nobel.

  Deze hoax, heeft wel de mogelijkheid in zich om ingezet te worden, voor bedrieglijke argumentatie. O.a. om economie als wetenschap te doen voorkomen.

  Het is wijs om alles te verifiëren.

  *Een hoax is een bericht dat probeert de lezer ervan zover te krijgen dat hij de inhoud van het bericht voor waar aanneemt en vervolgens een bepaalde handeling verricht

 10. Kijk naar de herhaling van Holland.doc van gisteren 14 april over onze toekomstige gerechtelijke ambtenaren. Een bakvis wordt beëdigd tot waarnemend griffier en weet het verschil niet tussen ‘almachtig’ en ‘allemachtig’. Dat is dan nog alleen het ergste tot nu toe.

 11. Iedereen die in hart en nieren Nederlander is staat achter Wilders ook al willen ze er niet voor uitkomen.De buitenlanders die hier niet horen zorgen voor enorme overlast zoals:werkeloosheid,criminaliteit enz.De Islam brengt heel wat teweeg waar wij bang voor zijn.Neem nou mijzelf:ik werk in een supermarkt waar wij sinds kort s’avonds geopend zijn.Voor wie?Voor de buitenlanders die de hele dag in het dorp hebben gewinkelt en met tassen vol op de valreep nog even komen winkelen(lees stelen).Ik moet s’avonds werken voor hun boodschappen en uitkering.En dan vragen ze in heel gebrekkig Nederelands ook nog even de bon mee zodat ze het adres in kunnen typen op de Navigatie terwijl ze continue aan het bellen of aan het sms-en zijn.Kan ik dat ook? Nee!!Belachelijk,dit proces tegen Wilders.Pak het aan bij de bron……

 12. Zolang de rechterlijke macht,dit recht mag handhaven zal er nooit verandering komen.Al ben je onschuldig ,voor hen ben je schuldig als je niet in hun straatje past.
  Het wordt tijd dat ze niet meer voor hun leven recht mogen spreken,daar moet verandering in komen.Rechter kunnen ook fouten maken,en die mogen ook openbaar gemaakt worden.

Comments are closed.