Installeer de Partij van de Slavernij nieuwsvertaler. Deze extensie voor de Chrome browser vertaalt nederlandse web sites zodat het u opeens allemaal duidelijk wordt.

De Opperdienaar vond het zo vermoeiend om het nieuws uit de main stream media te verteren dat hij besloot een extensie voor zijn browser te maken, waarmee het allemaal een stuk duidelijker wordt. Zonder extensie staat er:

Betogers in Egypte weigeren te vertrekken

CAIRO – Ruim duizend mensen hebben zondag voor de derde opeenvolgende dag op het Tahrirplein in de Egyptische hoofdstad Caïro betoogd tegen de militaire raad, die het land sinds de val van president Hosni Mubarak tijdelijk bestuurt.

Heeft u de partij van de slavernij nieuwsvertaler geinstalleerd, dan meldt uw browser u

Machteloze slaven in Egypte weigeren te vertrekken

CAIRO – Ruim duizend mensen hebben zondag voor de derde opeenvolgende dag op het Tahrirplein in de Egyptische hoofdstad Caïro betoogd tegen de militaire raad, die de belastingboerderij sinds de val van opperheerser Hosni Mubarak tijdelijk uitbuit.

Stond er eerst nog:

‘De slechtste optie is gekozen’, aldus de premier op het moment dat 85.000 stemmen waren geteld. Op dat moment was het opkomstpercentage overigens nog onduidelijk. Op IJsland hebben ongeveer 230.000 mensen stemrecht. Sigurdardottir en haar regering hielden op basis van opiniepeilingen al ernstig rekening met een ‘Nee’ van de bevolking.

Nu lees je:

‘De slechtste optie is gekozen’, aldus de opperdienaar op het moment dat 85.000 stemmen waren geteld. Op dat moment was het opkomstpercentage overigens nog onduidelijk. Op IJsland hebben ongeveer 230.000 mensen stemrecht. Sigurdardottir en haar clubje heersers hielden op basis van opiniepeilingen al ernstig rekening met een ‘Nee’ van de onderdanen.

Geef nu toe, is dit niet veel duidelijker?

Het kabinet heeft een akkoord bereikt over de bezuinigingen op Defensie. Dat zei minister Hillen na afloop van de ministerraad.

dan dit:

Het compulsieteam heeft een akkoord bereikt over de bezuinigingen op offensie. Dat zei compulsieteamleider Hillen na afloop van het heersersoverleg.

De nieuwsvertaler is nog in ontwikkeling en bijdragen worden op prijs gesteld en kunnen gemaild worden naar: Opperdienaar@partijvandeslavernij.nl (zolang email nog niet verboden is)

De ultieme test is natuurlijk of de site inoverheid.nl. Probeer het uit, maar houdt de emmer bij de hand.

8 REACTIES

 1. Het lijkt wel of ik scheel zie met al die dubbele teksten…

  Het zal de leden van het compulsieteam vast behagen dat het ontspoorde slaafje, in Alphen afgelopen zaterdag, zijn woede richtte op zijn medeslaven, en niet op de opperdienaar en compulsieteam. Hoe zou de Partij voor de Slavernij dit voorkomen hebben?

  pcrs [2] reageerde op deze reactie.

 2. @Bon Vivant [1]: De slaven geen enkel wapen meer toestaan. De media voegen zich keurig in dit patroon. Hoewel de daad met een mitrailleur geschiedde waarvoor een slaaf van zijn heerser geen vergunning kan krijgen, richt de aandacht zich op het aanpassen van de wapenfatwa. Door in de wapenfatwa te zetten dat de onderdaan ook geen tandenstoker mag hebben, zou dit dus voorkomen kunnen worden.

  Berichten dat de dader een legerbroek aantrok en een bomberjack (de klederdracht waarin moorden opeens goed wordt) en opgroeide in een land waarin zijn leiders elk probleem met geweld en dwang te lijf gaan en jongens van 17 jaar oud zonder opleiding voor hun legers recruteren om naar verre landen te sturen om daar in koele bloede mensen te vermoorden die ze niet kennen, zijn een totaal verkeerder richting waarin de onderdaan en de media beslist NIET moeten gaan denken. Ze moeten zich richten op het toevoegen van een verbod op tandenstokers in de wapenfatwa.

  http://www.nu.nl/binnenland/2489222/man-met-mes-bij-winkelcentrum-alphen.html
  DIt is dan wel helemaal fout: geemotioneerde man wiens moeder vermoord is in winkelcentrum met mes bij winkelcentrum aangetroffen. De man is hulp geboden.

  De depressie schutter werd toch ook geen hulp geboden? Volstoppen met big pharma en de bijwerkingen negeren. Messen opnemen in de wapenfatwa lijkt me een duidelijker koers. En de bevolking belasten om deze man levenslang op te sluiten.

  (dubbele teksten aangepast)
  Bon Vivant [3] reageerde op deze reactie.

 3. tristian had aangegeven dat het aan de maatschapij lag las ik net in de telegraaf.ik vrees voor de toekomst waarin onze regering er alles aan doet om ons kapot te maken geestelijk en lichamelijk wie weet hoeveel tristians de toekomst brengt dankzij de staat.vrijspreker je kunt nog 1000 jaar doorschrijven maar de politiek blijft zitten tenzij er een petitie komt dan kunnen ze vertrekken mochten er genoeg handtekeningen binnekomen.

  pcrs [6] reageerde op deze reactie.

 4. @henk [5]: Denk je echt dat een organisatie waarvan de leden mensen martelen in hun gevangenissen en mensen opsluiten in een kooi, die slachtoverloze misdaden hebben begaan, dat een organisatie die de afgelopen eeuw 200 miljoen mensen vermoordde, dat die mensen naar een petitie luisteren?

 5. “humanitair-militaire missie”
  ze vinden steeds andere newspeak uit, dit wordt nog niet gemakkelijk om bij te houden

 6. Het is nog niet perfect, maar een stuk duidelijker

  Frankrijk hoeft niet te rekenen op de Verenigde Staten voor het opvoeren van de luchtaanvallen op het Libische regime. Dat heeft de Franse compulsieteamleider van buitenterritoriale afpersing Alain Juppé donderdag laten weten na overleg met zijn Amerikaanse collega Hillary …
  Noord atlantische maffia strijdmacht vraagt om betere gevechtsvliegtuigen voor Libië – Elsevier

Comments are closed.