Ron Paul heeft gisteren een volgende stap gezet richting presidentschap. Hoe men ook denkt over verkiezingen, het belooft een waar circus te worden waarin Ron Paul zijn libertarische grondslagen duidelijk zal presenteren. Ondersteund door zijn zojuist uitgekomen boek, “Liberty defined” dat op de eerste plek is binnengekomen in de boekverkopen in de sector politiek, kan Ron Paul veel mensen bereiken.

Wat Ron Paul gisteren heeft gedaan is de vorming van een zogenaamd “exploratory committee” bekend maken. Dit is een fase in de kandidaatstelling voor het presidentschap. Zijn slogan is “restore America now”. Bij deze website die gelanceerd is. De kans dat Ron Paul wint is natuurlijk niet echt groot. Ron Paul is nu 75 jaar oud. De vorige verkiezing heeft hij verrassend goed gepresteerd, maar moest hij het toch opgeven. Je moet natuurlijk nooit teveel van een politicus verwachten. Ron Paul is echter vrij consequent opgekomen voor de vrijheid. Zijn deelname aan de verkiezingen zal vooral als voordeel hebben dat hij een platform heeft om zijn gedachtes te delen. Gedachtes die vaak terug grijpen op libertarische principes.

Als goed politicus betaamt heeft hij nog niet toegegeven deel te nemen aan de verkiezingen, dat besluit neemt hij waarschijnlijk ergens volgende maand.

7 REACTIES

  1. Als hij president wordt, hoop ik dat ook hij aan zijn woord houdt.
    Dat is vaak het probleem met presidenten. Tijdens verkiezingen mooi praten maar als ze eenmaal op die stoel zitten dan slaan ze weer een andere weg in.

  2. Door je op te geven voor de verkiezingen loop je altijd het risico om deze te winnen.

  3. Dat word weer moneybomb f5-en. :D. waarom meteen zo negatief? hij zal wel niet winnen, etc. de beste man is intendief genegeerd en geweigerd, misquote en misplaatst door onze lieve MSM en ondanks dat weet hij in alle staten mensen te organiseren. de beste man was het meest gezocht op google waarbij de overige kandidaten hem slechts incidenteel konden overtreffen. de beste man heeft alle kans om te winnen. de vraag is: neemt hij de kans of word deze hem ontnomen? (wat mij betreft dan)

    mvg

Comments are closed.