“‘Boos over hoe mensen zich gedragen, over god, over de maatschappij. Er was sprake van haat. Hij wilde laten zien dat god ongelijk had en dat liefde niet bestaat. Bestaat er een god, heeft je leven zin? Vragen in die orde van grootte. Hij was spiritueel. Van zichzelf zei hij: ‘ik ben een paranormaal onderzoeker. Ik onderzoek de dood, want van kindsaf aan ben ik daardoor en door het onbekende gefascineerd. Ik ben meer wetenschappelijk dan gelovig.”

Bron: Volkskrant


Nu valt wederom iedereen over elkaar om de symptomen van leven in illusies KEIHARD aan te pakken. Bent U op zoek naar oplossingen die de bron van dit hardnekkige probleem bij de wortels aanpakt?

Zou dit zomaar vreedzaam kunnen? Lees de volgende Link. Een gratis boek, online of in pdf vorm.

Verbaas uzelf:

On Truth: The Tyranny of Illusion

Nederlandse PDF vertaling: Over Waarheid (pdf bron Anarchiel)

 

8 REACTIES

 1. Nu valt wederom iedereen over elkaar om de symptomen van leven in illusies KEIHARD aan te pakken.

  Hoe denken ze dit aan te gaan pakken? Nederland begint steeds meer op de indoctrinaitie-boerderij van een sekte te lijken. Straks verplicht cool-aid in het drinkwater?

  Loslopende malloten zijn van alle plaatsen en tijden. Als dit gekkie zijn moordlust op haatbaarden in Afganistan had losgelaten, had hij nu een medaille gekregen.
  Liberty 5-3000 [2] reageerde op deze reactie.

 2. @Liberty 5-3000 [2]:

  Ja, treurig en amusant die website. Een product van te veel subsidiegeld en mentaal-uitgedaagde raamambtenaartjes. Misschien is Nederland toch eerder een grote open inrichting.

  Quote van de website: “…Wij Nederlanders willen namelijk graag dat we met meer respect met elkaar omgaan…”
  Zo, dat is wel weer het literaire hoogtepunt van het jaar. Ik denk dat een reclamebureau heel hard heeft gelachen en hier 300 euri (ex btw, onkosten, etc.) per uur voor heeft gekregen.

  Liberty 5-3000 [4] reageerde op deze reactie.

 3. de iluminati heeft als logo de driehoek waarom is dat precies ik zal het uitleggen de driehoek staat in rekenkundige meting voor 666 elke hoek heeft de eenheid 6, keer drie hoeken is 666. als u de iluminati bestudeert en de bijbel omtrent de eindtijd kunt u zien dat alles klopt.de bewijzen zijn duidelijk check de feiten voor u zelf.

  Liberty 5-3000 [6] reageerde op deze reactie.

 4. Ooit leefde de mens van spierkracht, nu telt de kracht van de geest, het intellect moet laten zien wat hij waard is en hoeveel hij kan presteren of bereiken. Competitieve verhoudingen liggen op de voorgrond en voeren de boventoon in alles wat we doen. Presteren, behalen, beter zijn dan, meer zijn dan, overtreffende trap van hetgeen we willen bereiken, we willen het universum veroveren maar mislukken daar natuurlijk jammerlijk in en komen tot de ontdekking dat er beperkingen zijn. Dan opeens is men niet meer in staat om meer te zijn dan wat we zijn…Dan volgen we de weg maar van het liegen, bedriegen, oorlog voeren, moord en doodslag, onderdrukken, afpersen en de beest uithangen. De uitlaatkleppen van de doodlopende geest.

  Misschien moeten we terug naar de tijd dat we weer weten wat onze primaire doel is , misschien hebben we de ogenschijnlijk onbelangrijke zaken te veel afgewaardeerd en zijn we niet meer in staat van de kleine dingen in het leven iets leuks te maken. De snelheid waarmee we allen leven en de eisen die er worden gesteld is misschien te veel gevraagd voor de doorsnee aardbewoner.

 5. Illusies

  Welke, we leven elk onze eigen.
  Welke zijn fout en welke zijn goed
  En welken gaan we dan aanpakken.
  dat zijn zomaar wat vragen?

Comments are closed.