Bij de Verenigde Naties (UN) wordt nu getracht om een wet door te voeren die “Moeder Aarde dezelfde RECHTEN geeft als mensen.

UN document would give ‘Mother Earth’ same rights as humans 
Bolivia gaat die wet introduceren nadat ze in hun eigen land al iets dergelijks hebben en nadat ze al van steun ervoor verzekerd zijn van een aantal andere (meest Zuid Amerikaanse) landen.

De aarde is een levend geheel dat door mensen geëxploiteerd en bedreigd wordt. De aarde heeft het RECHT op leven, water, schone lucht en om geen vervuiling te ondergaan. En in zoverre dit nu beschadigd is, heeft de aarde recht op herstel.

 Op 22 april is voor de tweede keer “Moeder Aarde dag”. Vóór die dag willen indieners proberen deze destructieve onzin te legaliseren. Meestal lukt dat niet in één keer. Maar wel winnen ze meestal weer een klein stapje verder naar de afgrond.

 Na de ontkenning dat er alleen maar rechten voor een individu zijn, ging de boel op drift. Het begon met collectieve positieve rechten. En die positieve rechten zijn niet eens “rechten” maar vergunningen. En nu zijn ze zover dat “bomen en torren” gelijkgeschakeld worden aan mensen.

De “weg met ons” filosofie heb ik zelden zo duidelijk gezien!

 Het is al jaren geleden dat Beatrix in de troonrede of kerstrede sprak over de rechten van de bergen en de rivieren. Geen wonder dat dit nu leidt tot het gelijkschakelen van mensen en torren. Geen wonder dat iemand als Beatrix er geen moeite mee heeft om de soevereiniteit van het Nederlandse volk te verraden aan de EU.

 Ik ben even met stomheid geslagen en vraag u:
Wat kun/moet je daar nu tegen doen?

22 REACTIES

 1. Wat kun/moet je daar nu tegen doen?

  Wel, volgens mij gewoon bij jezelf blijven, en er zo weinig mogelijk aandacht aan schenken.
  Je eigen weg gaan en je eigen verantwoordelijkheid nemen.
  Dat doen wat goed voor jezelf is, zonder daar anderen voor te gebruiken, verantwoordelijk te stellen of uit te buiten.
  Een betere wereld begint bij jezelf, nergens, en bij niemand anders.
  tracht te leven in Liefde, niet in angst.
  Fijne dag.

  Zé.

  Hub Jongen [6] reageerde op deze reactie.

 2. Slim, moeder aarde kan niet praten, dus die heeft een vertegenwoordiger nodig, net zo als god en het algemeen belang een priester en president nodig hebben.
  Die vertegenwoordiger moet natuurlijk meer macht hebben dan gewone mensen, want hij vertegenwoordigt de aarde.

  Zé [3] reageerde op deze reactie.

 3. Laten we er maar om lachen;
  mijn tuin, toch een leuk stukje moeder aarde, is in het verleden zwaar mishandeld, heeft zij nu recht op slachtofferhulp, subsidie etc?
  En waar blijft het minimumloon?

 4. ik beloof je vrijspreker als de petitie tegen de politiek word gestart en we overwinnen is het afgelopen mevrouw beatrix word dan ontheven en de politiek en de usa boosdoener gooien we er ook uit.het is echt mogelijk vrijspreker het volk kan de macht grijpen en de rust keert weer terug.

  Hub Jongen [7] reageerde op deze reactie.

 5. @Zé [1]:
  “Een betere wereld begint bij jezelf, nergens, en bij niemand anders. tracht te leven in Liefde, niet in angst.”

  Heel goed advies, zeer goed maar niet voldoende.

  Om in liefde te leven, hoef je nog niet de vijand die dit leven wil verstoren gewoon zijn gang te laten gaan.
  Verdediging tegen dat geweld is zowel een recht als ook een factor voor je zelfrespect.

  Die vijand zijn gang laten gaan kan ook betekenen dat je toch je eigen leven niet voldoende hoog waardeert.

  Zé [13] reageerde op deze reactie.

 6. Het is een typisch babyboomer idee. Lovelock* kwam in de jaren 70 met zijn Gaia theorie waarin de aarde als 1 groot levend organisme wordt voorgesteld.

  Net zoals een mens is opgebouwd uit miljarden cellen die elkaar allemaal nodig hebben om in leven te blijven en dus intensief samenwerken, zo zou de aarde en al het leven dat zich daar op bevindt een zelfregulerend systeem zijn. De mens vormt daarvan slechts een onderdeeltje.

  Lovelock gaf als versimpeld voorbeeld Daisyworld, een planeet met witte en zwarte madeliefjes die de temperatuur op de planeet automatisch regelen. De witte madeliefjes groeien beter bij hogere temperaturen en de zwarte bij lagere. In het begin, als de planeet nog koud is hebben de zwarte de overhand. Hun zwarte kleur absorbeert warmte en de temperatuur op de planeet stijgt. Daardoor neemt de groei van de zwarte af en van de witte toe. Wit weerkaatst echter het zonlicht. De temperatuurstijging neemt dan weer af en er ontstaat een evenwicht met veel witte madeliefjes rond de evenaar en veel zwarte madeliefjes in de poolgebieden.

  Het doet volgens deze theorie weinig ter zake of de mens autonoom ingrijpt in het wel en wee van de planeet. De planeet is immers zelfregulerend. Dus als de mens iets verandert zal de planeet dit tegengaan (tot aan het verwijderen van de menselijke soort aan toe; vergelijk ons immuunsysteem dat infecties bestrijdt).

  Blijkbaar hebben deze VN-milieuadepten niet al te veel vertrouwen in moeder natuur. 😉

  ===
  *)
  http://nl.wikipedia.org/wiki/James_Lovelock

 7. offtopic.ja dit is belangrijk genoeg om te vermelden de iluminati komt dalijk naar buiten met het ufo verhaal via president obama van de united states http://www.nujij.nl/obama-gaat-onthullingen-doen-over-ufo-s.11965264.lynkx vrijspreker dit gajes lokt ons in de val via militaire ufo,s en project blue beam.het volk zal erin trappen en de nieuwe wereld orde accepteren.mijn advies bestook alles op internet met deze info nogmaals de demonstratie van het iluminati project,project blue beam http://www.youtube.com/watch?v=MJjOEgbXlKE

 8. Elke keer als je het idee hebt dat ze het niet nog krankzinniger kunnen bedenken gebeurt er weer zoiets.

 9. “Grote oude bomen werden net als bergen en bronnen door de Germanen als heilig beschouwd.

  Bonifatius wilde de Germanen duidelijk maken dat zij moesten stoppen met hun oude gebruiken en zich moesten bekeren tot het christendom. Hij liet in het jaar 723 in Geismar nabij Fritzlar – dat is in Hessen waar veel Germanen niet gediend waren van het christendom – onder bescherming van reeds gekerstende soldaten een Donareik omhakken.”

  Meer: http://nicodegeit.wordpress.com/2011/03/26/de-moord-op-bonifatius-%E2%80%93-de-donareik/

  Doompie [12] reageerde op deze reactie.

 10. iluminati regels die ons de grond in stampen en wat doen we eraan niks totaal niks ja elke dag discuseren en klagen nogmaals we kunnen ze kapot maken er zijn miljoenen in nederland die smachten om de petitie tegen de staat te ondertekenen.als wij winnen is het over en uit met de politiek,groep bilderberg,en de iluminati ook kunnen zij de nieuwe wereld orde niet starten. ingodsnaam vrijspreker laten we een start maken en begin de petitie tegen de politiek.

  Zé [15] reageerde op deze reactie.

 11. Met een dosis humor te nemen, elitair volk wil het niet op zijn geweten dat veel van hun soortgenoten geestesgestoord zijn, drugverslaafd zijn, psychiatrisch, neurotisch en psychopatisch van aard zijn. Een psycho-analyse zou hen verraden cfr de labiele toestand van deze heerschappen. Daarom krijgen deze “patienten” een titel als functionaris in een overkoepelende instelling zoals de VN. Zo ontlopen zij te worden achtervolgd voor een levenslange opsluiting in het gesticht!!! Libertariërs klagen over een teveel aan controle van overheidswege opgelegd door de gekken van deze wereld maar verenig u en eis karaktervolle, psychisch, mentaal gezonde bestuurslui. Een voorbeeld: de leider van het Libische volk Kolonel Khaddafi loopt gekleed in een jurk met behangpapier-motief en bijpassend hoedje. Extravagant of gek ? Dwingt deze man respect af bij het libische volk door zijn looks of door zijn folterpraktijken ?
  Voorbeeld 2 De kerkelijke macht draagt de jurkencultuur ook hoog in het vaandel, maar ze blijven toch maar “kindvriendelijk”. Waarom ontlopen zij hun straf voor justitie ? Wallstreet bankier blankfein doet ” gods werk ” en koningshuizen zijn een kermis-attractie die afstompt door inteelt. Voorbeelden zijn er alom.
  Om libertariër te zijn is er niet meer nodig, dan een dosis gezond verstand, waarom vraag je dat dan ook niet aan uw verkozen volksvertegenwoordigers. Eis het ontslag van zwakzinnigen in machtsposities, deze narcisten worden gevoelig als de wereld rond hun ego wankelt bij twijfel en tegenexpertise van hun persoonlijkheid. Deze controverse kan in de tegenovergestelde richting ook zijn effect hebben door te stellen dat iedere wederzijdse overeenkomst tussen partijen wordt tenietgedaan door een beding op grond van rechtsbekwaamheid. Gesteld, de tegenpartij die niet conform bepaalde handelingen verricht door onvermogen kan opschorting of zelfs nietigverklaing van de overeenkomst bekomen. Kortom. Het is de hoogste tijd om persoonlijke vrijheid terug te nemen ten koste van collectieve bemoeienis.

  Zé [17] reageerde op deze reactie.
  Hub Jongen [18] reageerde op deze reactie.

 12. @leo [16]:

  “Kortom. Het is de hoogste tijd om persoonlijke vrijheid terug te nemen ten koste van collectieve bemoeienis”

  Leo met die stelling zul je hier veel personen vinden die het met je eens zijn.

  Maar nu het logische gevolg????

  Wat kan iemand nu concreet doen?
  Heb je daar ook voorstellen voor?
  Of anderen?

Comments are closed.