Gevaarlijk, dit artikel bevat geen nieuwe inzichten in de economie, filosofie of mooie dames. let wel even op de aankondiging onderaan dit artikel.

Dagen loop je te denken over het ene artikel of het andere. Fe freeriders, de dijken, het voedsel dat wordt verspild door belachelijke wetgeving. 

Of dat mevrouw van amsberg weer door de straten loopt om hulde te ontvangen van onderdanig volk die het begrip vrijheid en individualiteit volledig zoek zijn.

Zal ik dan een artikel schrijven over ” regime wissel dag” op 5 mei, of misschien wel het feit dat internet aftappen onmogelijk blijft, wat de wet ook mag zeggen. In dit geval zijn wetten er gewoon om gebroken te worden.

Zal ik schrijven dat de vingerafdrukken toch gewist worden, en enkel op uw identiteitspas of paspoort aanwezig mogen zijn op een chip. Wat op zich zelf beter nieuws is, maar nog net niet goed genoeg.

[HTML1]

En als je dan toch bigbrother wil omzeilen, heb je hier wat handige instructies.

[HTML2]

Zal ik schrijven dat we met grote getalen naar de overheid moeten schrijven, of we al hun correspondentie in kunnen zien, en 5 jaar mogen bewaren. Nu ze het briefgeheim toch al hebben opgeheven wat betreft e-mail en dergelijke. Of moeten we de grondwet de schuld geven, omdat dit document volledig subjectief is aan abjecte wetten en verdragen omdat ” behalve, in de gevallen bij de wet bepaald” in deze en andere vormen in zowat ieder grondrecht wordt vermeld.

Waarom zal ik niet nog een artikel schrijven over ” de individuele beweger“.

Weet je wat, ik ga schrijven  wat er gebeurt als men zich wetenschapper mag noemen zolang hij of zij maar onzin en non-wetenschappelijk onderzoek doet om die subsidie veilig te stellen. Waaraan opleidingniveaus worden gekoppeld aan het geboortegewicht van een kind.

Mensen, het is gewoon te veel. Je hoeft maar 1 dag nieuws te kijken of lezen en je ziet dat alles ziekelijk verstoord is door het toedoen van de overheid. En toch gaan mensen naar de stembus en staan ze te juichen als een oude bejaarde met iets te groot hoedje gaat koekhappen met haar parasitaire familie.  Het is allemaal te veel om op te noemen.

Vandaar dat jullie geen van deze artikels van mij kunnen verwachten vandaag. Deze zullen er allemaal aan komen dit jaar, maar deze week houden we het even rustig en geniet ik van het leedvermaak om mij heen en vergeet ik, voor het gemak, dat ik er onderdeel van ben.

Ik hef het glas vandaag en morgen, op mijn eigen leven, mijn individualiteit, mijn vrouw en echte vrijheid! Maar zondag ben ik terug mocht de tijd mij gegund zijn.

 Dan laat ik schrijven even achterwegen, want we gaan live!!!

Registreer op maar vast op www.stickam.com en hou zondag a.s. (1 mei 2011) Vrijspreker in de gaten. Debat suggesties kunt u mailen naar Hocvoluerunt@hotmail.com

U moet registreren op www.stickam.com, anders kan u helaas niet meedoen in de tekstchat, camera of microfoon. u kan wel luisteren maar het is natuurlijk leuker om een discussie te starten

[HTML3]

Nou vooruit dan, toch een dame die u laat zien hoe mooi kapitalisme kan zijn.

“Dit artikel werd mede mogelijk gemaakt door de voedsel en waren autoriteit die nog steeds geen antwoord heeft kunnen geven op mijn vragen voor het voedsel artikel”

5 REACTIES

 1. Is het niet om te huilen dat we gevangen zitten in de absurditeiten van onze overheden. We hebben langzaam en ook nog dankbaar onszelf aan kettingen gelegd door in ze te geloven. De overheid bepaalt wat goed is voor ons, de overheid beslist hoe we ons geld aan hun hebben af te dragen, de overheid gooit links en rechts met geld naar vrinden&co en wij mogen buigen voor koning en land en onderdanig meer er op toeleggen, omdat het zevenkoppige monster een niet te stillen honger heeft en we zeggen ook nog dat dit land een prachtig land is (was, maar dat zie je alleen als je de overheidstront uit je ogen haalt).

  Geef me dan Amerika maar, het land met van de onbegrensde mogelijkheden, waar de leugen de waarheid mag zijn. Prachtig toch!?….. Het Witte Huis heeft het geboortecertificaat van president Obama vrijgegeven en daarmee is de zaak gesloten. Toch?

  Er zijn nog veel mensen die beweren dat het certificaat nep is. Maakt het iets uit? Het certificaat is even authentiek als de verzonnen maatschappij waarin we leven.

  De statistieken die we gepresenteerd krijgen in het nieuws zijn nep, nepgeld wordt dagelijks door de centrale banken gedrukt en de hele economie is gebaseerd op neppe ‘overvloed’, wat in feite het uitgeven van schuld is. Is het dan niet logisch om een Amerikaanse president te hebben met een nep geboortecertificaat?

  Op die manier is hij gekwalificeerd om de neppe economie met haar neppe dollars te leiden terwijl de mainstream media nep nieuws verspreidt. En tussen de bedrijven door zien we tijdens de reclame adverteerders die hun neppe voedsel promoten en neppe medicijnen die zijn goedgekeurd door neppe wetenschappers die op hun beurt weer gecontroleerd worden door de farmaceutische industrie die doet alsof.

  Koppels worden nu kunstmatig bevrucht en wanneer hun kinderen worden geboren krijgt ze neppe melk. Ze groeien op met neppe zoetstoffen en neppe (kunstmatige) kleuren. Op school leren ze neppe geschiedenis zodat ze neppe ideeën hebben over hoe de wereld werkelijk werkt. Wanneer ze oud genoeg zijn mogen ze nep stemmen tijdens verkiezingen waarbij de winnaar van tevoren al bekend is.

  En dankzij het internet leven we in een wereld van neppe vrienden en neppe emoties. Voetbalwedstrijden worden gespeeld op nep gras en ‘reality shows’ zijn niet echt. Het meeste nieuws wat geconsumeerd wordt door de massa is nep en de wetenschap achter de meeste moderne medicijnen is nep, verzonnen en vervormd om de resultaten te bereiken die de grote corporaties willen zien. Vooral antidepressiva zijn nep en lijken alleen te werken vanwege het placebo-effect, wat echt is, alhoewel het alleen in onze perceptie bestaat.

  Waarom is een nep geboortecertificaat problematisch? Verkiezingscampagnes gaan enkel om neppe beloftes en neppe glimlachen als onderdeel van neppe toespraken die in feite zijn geschreven door iemand anders.

  De hele maatschappij is nep. Rijkdom van mensen is nep omdat ze diep in de schulden zitten vanwege een dure auto of een duur huis. Op het werk doen ze alsof ze iets gedaan krijgen zodat ze een loonstrook kunnen ontvangen die ook grotendeels nep is omdat deze gebaseerd is op neppe euro’s die naar een neppe (elektronische) bankrekening gaan zodat het geld vermenigvuldigd kan worden waarop de bank nog meer nepgeld in de vorm van leningen kan verstrekken aan mensen. Maar wie maakt het iets uit? Zolang we allemaal doen alsof werkt het systeem.

  We winkelen met ons nepgeld en we kopen neppe mode met neppe gaten die al in de kleding zijn gemaakt. We kopen parfum en aftershave met neppe chemicaliën die een neppe geur op ons lichaam achterlaten.

  Authentieke leiders zouden falen

  De hele matrix waar we vandaag de dag in leven is zo universeel nep en verzonnen dat het vrijwel onmogelijk is voor een authentiek mens om een land te leiden. We hebben neppe presidenten nodig om onze neppe landen te leiden naar neppe economische overvloed. Alle ophef omtrent het geboortecertificaat is overbodig.

  Mensen kijken elke dag naar hun neppe ‘reality shows’ op televisie, luisteren naar het neppe nieuws, hebben een neppe baan en eten nep voedsel zodat ze op een dag een zeer winstgevende patiënt worden in de neppe gezondheidszorg die gebaseerd is op neppe wetenschap en geleid wordt door neppe onderzoekers. Zo werkt het systeem vandaag de dag. Dit heeft niets te maken met realiteit.

  De vrijgave van Obama’s geboortecertificaat is daarmee geen erkenning van vervalsing maar een trotse verklaring van authenticiteit. President Obama is perfect afgestemd op de neppe samenleving die hij leidt. (bron: Niburu)
  vrijeradikaal [2] reageerde op deze reactie.
  vrijeradikaal [3] reageerde op deze reactie.

 2. @vrijeradikaal [4]:

  Spanje heeft de werkloosheid een nieuw hoogtepunt bereikt, in NL doen we het slimmer, hier zijn misschien wel beduidend meer werklozen, alleen plakken ze er een ander etiket op. Trouwens, wel goed dat er zoveel onrust is in het MO, het leidt lekker af van andere zaken.

  http://www.kuriositas.com/2010/10/where-to-get-your-happy-pills-in-spain.html 🙂 Kunnen de kleintjtes alvast een beetje vertrouwt raken met de werkelijkheid, welke werkelijkheid? Elke werkelijkheid die je maar wilt hebben.

Comments are closed.