zaterdag, 28 mei 2011
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Ayn Rand by Adam Curtis

Vorige week begon op BBC 2 de nieuwste documentaire van Adam Curtis; All Watched Over by machines of Loving Grace. De serie begint met een fraai overzicht van Ayn Rand en de impact van haar ideeën op de Amerikaanse samenleving.  Niet op de Engelse versie van Uitzending Gemist terug te vinden maar wel op het onvolprezen Youtube. Interessant voor iedereen die meer wil weten over Rand en het objectivisme.  Het betoog van Adam Curtis maakt overigens minder indruk dan zijn voorgaande serie The Power of Nightmares.

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen, Cultuur, Economie, Geschiedenis, Libertarisme
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
  1. John schreef op : 1

    Iemand die het niet met Rands ideeën eens is.
    Misschien kan iemand hen van repliek dienen.
    Ikzelf ben niet zo bekend met dit onderwerp.

    zaplog.nl