Een plaatje zegt meer dan 1000 woorden.

Dat geldt zowel voor humor als voor het overbrengen van een ernstige boodschap.

Aan welke functie het onderstaande plaatje voldoet, moet u zelf maar bepalen. Het werd ons toegestuurd als de foto van het jaar.

.

9 REACTIES

 1. En zeker als je weet dat ze helemaal geen rechtstreekse verbinding hadden met Pakistan dan kan je de rest zelf wel invullen. Dat hele OBL-verhaal is een hoax eerste klas. En als je weet dat het effect hiervan een uitbreiding van de War on the People was door TSA-controles uit te breiden naar de spoorwegen en de bussen dan weet je genoeg. OBL was al lang dood maar ze hadden hem zogezegd nog in de diepvries liggen om het fenomeen nog eens te kunnen gebruiken. De wereld wordt belazerd waar ze bij staat. Maar voor Obama kwam deze onzin wel even goed uit aangezien de aandacht van zijn fake geboortebewijs werd afgehaald.

 2. mooi gephotoshopped, idd een grote show om the war on tax slaves uit te breiden met nog meer TSA ellende.
  Wat mij opviel aan deze foto is dat Obama niet echt de man in charge lijkt, hij is net binnen komen lopen met zijn golf outfit. Het lijkt er meer op dat die generaal in het midden met al die medailles, de macht heeft.

 3. Het mooiste was nog wel dat in israel oid ze de vrouwen eruit hadden gefotoshopt voor de foto in de krant werd geplaatst!

 4. Mijn favoriete versie van die foto is met een tekstballon er bij die zegt “Wij hadden toch beter de laptops kunnen aanzetten toen wij hier poseerden voor de foto”

  Off topic:
  Interessant betoog van Rand Paul over de Patriot Act. Misschien wel een apart artikel waard. http://youtu.be/Gmjhk2-ynLo

 5. En in 2010 was de foto van het jaar een Afghaanse jongedame waarvan de neus door haar taliban echtgenoot was afgesneden.

  http://www.fotografie.nl/nieuws/64289/jodi-bieber-wint-world-press-photo-2010

  Ook hier was de boodschap naar de wereld overduidelijk. Namelijk: Zien jullie wel hoe rechtvaardig het is dat wij in Afghanistan strijden tegen deze duivelse taliban!

  Wij, het beschaafde westen met onze democratie is een zin die we vanaf onze jeugd horen! En het is keiharde propaganda want wij zijn niet vrij en we hebben al helemaal geen democratie.

  Wat worden wij in de maling genomen zeg! De media controleert onze mind volledig. Ik wou dat iedereen zich bewust werd van de kracht die zo’n foto heeft, zo’n foto kan miljarden mensen op het verkeerde been zetten en de waarheid totaal verdoezelen.

  Hoeveel foto’s hebben wij gezien van Irakese slachtoffers? Waarom wordt zo’n foto nooit ‘de foto van het jaar’?

 6. Het zal wel aan mij liggen, maar ik snap deze foto niet. Zijn dit Twente supporters die naar Ajax-Twente kijken?

  Ik bedoel: OBL was toch al in 2001 dood?

 7. Wie snapt het spel nog niet.Eerst stuur je misdadigers met pensioen in een afgelegen woning en na een jaar of 10 pak je ze op en breng je ze voor het gerecht.

  Maar waarom zou je OSAMA nu in zee dumpen.Kijk dat ze hem hadden gedood komt nog geloofwaardig over maar dat ze hem gedumpt hebben is onzin.

  Wat me opvalt met misdadigers als OSAMA,MLADIC,KARADZIC,MILOSOVIC ETC is dat ze eingelijk al jaren onder de neus van de intell hebben geelfd en als het politiek goed uitkomt worden ze op het media menu gezet.

  En als je hoort dat de actie zo snel voorbij is gegaan is er dus geen tijd geweest om op je gemak video banden etc van OSAMA te zoeken terwijl er buiten een vuurgevecht bezig is.

  Dat die heli vernietigd zou zijn is ook onzin want ik zag toch heel wat intacte heli delen opgeladen worden op vrachtwagens.
  Het wrak is terug geleverd maar iedereen snapt wel dat detail foto´s het heel goed doen op de intell markt.
  Dus iedereen met een geldgebrek heeft zijn usb stick vol met foto´s geladen en biedt ze te koop aan.Net als de filmpjes van een politie bons uit pakistan die zijn materiaal heeft doorgeleverd.

  Maar met de meer dan 7000 ontslagen in het nederlandse leger komt er starks heel wat aan het licht met USB sticks op de rommelmarkt etc.En spionage zal stijgen omdat gedumpte werknemers toch hun hypotheek willen betalen.

Comments are closed.