Soms denk je wel eens, waar houdt het op?

De slavernij neemt weer nieuwe vormen aan. Na het verhogen van de pensioen leeftijd, is nu de vakantie aan de beurt.

Het komt erop neer dat vakantie dagen sparen verboden wordt. Uw verdiende ‘wettige’ vakantiedagen die u graag wilt opsparen, blijven nog maximaal 6 maanden geldig.  Een langere vakantie sparen om samen met de kids een langere zomer vakantie te houden (eens per 2 jaar)  is dus afgelopen.

Zoals het artikel schrijft:

“Het ziet ernaar uit dat werknemers in 2013 nog maar zes maanden de tijd hebben om hun overschot aan wettelijk opgebouwde vakantiedagen uit 2012 op te maken. Nu kunnen vakantiedagen nog vijf jaar opgespaard worden. Onder druk van Europa komt daar een einde aan”

Kant tekening: “Vrije dagen die in cao’s zijn afgesproken kunnen nog wel vijf jaar worden gespaard.”

Maar ja, welke opgenomen dag is uit welk potje? Het zal wel uitdraaien op geen enkele dag. Vandaag neem ik vrij van mijn wettige dagen, morgen van mijn cao dagen. Yeah right..

J.P. Bedankt!

13 REACTIES

 1. vrijspreker ik stuurde net een reactie in bij klokkenluideronline op het Demmink artikel.mijn reactie was als volgt beste heer Kat u zegt demmink is dader in de vaatstra zaak en de heer Dankbaar zegt de zaak te hebben opgelost Feik en Ali waren de dader wie van u 2 spreekt de waarheid want 1 van u liegt over deze zaak.ik kreeg meteen een ban. vrijspreker dom ben je niet jij weet ook wel dat klokkenluideronline op lucht is gebaseerd en ze de miljoen willen scoren via donaties die Kat of de heer Dankbaar licht de boel op voor centjes ik ben niet dom ik heb genoeg gezien daar.

  Nico de Geit [6] reageerde op deze reactie.

 2. @ronald [1]:

  Ja Ronald en anderen,
  Daar willen we graag op door gaan.
  Zie ballonnetje bij artikel over bouwfraude vandaag.

  Kun jij beginnen met al vast een voorstel voor tekst van die petitie?
  Ook nagaan hoe dit het beste voor te bereiden.

  De lopende petitie om een controle te eisen over “onze” goudvoorraad loopt nu echt langzaam.
  Met 803 medestanders zouden we er zeker nog 200 meer willen hebben voordat hij naar overheid, politici en pers wordt gestuurd.

  Heb je ook ideeën hoe deze te versnellen?

 3. misschien kunnen we genoeg data verzamelen voor n mooie infographic? mooie tijdslijn sinds het verdrag van lissabon welke zaken al door eussr is gedicteerd?

 4. Met het melden bij Klokkenluiders organisatie of FIOD bereik je zeer weinig of niets, ze hebben geen tijd of zien het belang er niet van in.
  Als je weet hoe men geld laat verdwijnen, meerdere bedrijven het faillisement in drijft, waardoor een groot aantal mensen naar de verdommenis gaan, dan nemen ze jou nog niet serieus en laten het allemaal gebeuren, dat is een praktijk ervaring. En zelf wordt je er gefrusteerd van en loopt veel risico.

 5. Het is gewoon compleet van de pot gerukt met welke mierenneukerige details ‘de overheid’ zich meent te moeten bemoeien. Uiteindelijk is het allemaal een logisch gevolg van belastingheffen maar jeetje. Dat de staat de rechtsspraak overneemt is er ook zo een. Of ‘het onderwijs’. De hele rotzooi is alleen maar om belasting te kunnen heffen ongeloofelijk. Er is geen mogelijkheid om geen (of veel minder) belasting te betalen in nederland, ‘de overheid’ is totalitair. Nederland is veranderd in een vinexwijk met daaromheen allerlei instituten. Alle strategische posities zijn ingenomen.
  Door de ‘democratie’ is nederland compleet veranderd. Helemaal ‘gedemocratiseerd’. Die communistische vinexwijken het ‘onderwijsstelsel’ het ‘zorgstelsel’ en nog honderduizend kleinere dingen alles is ‘democratie’ geworden.

 6. Reden is simpel. Er gaat straks extra belasting geheven worden op vakantiedagen uit voorgaande perioden. Zal vast ergens tussen de regels staan in het regeerakkoord. “Een akkoord om je vingers bij af te likken” Volgens onze minister president.

 7. @Nico de Geit [7]:

  ‘Word ondernemer en bepaal je eigen agenda’.

  Maar zorg er wel voor dat je van dag tot dag bijhoudt hoeveel uur je aan je onderneming besteedt. Heb je 1.225 uur aan je onderneming besteed? Dan kan je mogelijk gebruik maken van de ondernemersaftrek.

Comments are closed.