Zijn dood zal je niet je vrijheid terug geven…[HTML1]

Maar waarom moest hij nu het veld ruimen?

[HTML2]

freedomainradio.com * The largest and most popular philosophical conversation in the world.

18 REACTIES

 1. De tijd heeft Bin Laden ingehaald en daarom is het tijd om afscheid te nemen van de wazige tdk-tapes, opplak-baard video’s en de immer voor het “westen” politiek oppertune uitspraken. Zelfs zonder Arabische lente was Bin Laden al verworden tot een niet-serieus te nemen boogy-man. Een slecht verklede Sinterklaas die alleen nog kinderen schrik aan kan jagen, maar zichzelf daarbij treurig serieus neemt en zonder in te zien dat hij tot een karikatuur verworden is.http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pgKdXYD9VBI

 2. De enige echte terrorist leeft en loopt nog vrij rond: de Amerikaanse regering. Die geeft jaarlijks meer uit aan ‘defensie’ dan de rest van de wereld bij elkaar. En die wil natuurlijk return on investment.

  Ze hebben zelf 911 in scene gezet, samen met de Israelische geheime dienst en vervolgens dat als voorwendsel gebruikt om Irak en Afghanistan binnen te vallen om daar voor nog eens een paar honderd duizend doden te zorgen. De werkelijke as van het kwaad is Jerusalem-Washington-London.

  http://how911wasdone.blogspot.com/

 3. @Ron Paul Fan [3]:

  Er gaat helemaal nooit een 911 proces komen. Te gevaarlijk voor de VS-regering.

  Ik heb het vermoeden dat Osama bin Laden al sinds het najaar van 2001 dood is, maar áls hij voor het gerecht zou zijn gesleept dan had hij ter verdediging beslist een boekje open gedaan over de steun die hij in de jaren ’80 van de Amerikaanse overheid heeft ontvangen. Hij zou details en namen genoemd hebben. Dit had de Amerikanen ernstig in verlegenheid gebracht.

  De campagne om de recente doding van OBL aan de man te brengen draait ondertussen op volle toeren. Er is geen lijk, want men zou geen bedevaartsoord willen. Er zijn geen foto’s gepubliceerd, want die zouden voor onrust zorgen. Gelukkig zijn er nu vrij veel mensen sceptisch over de toedracht. Meer dan destijds met de Irakoorlog en de bewering van de aanwezigheid van massavernietigingswapens.

  Liberty 5-3000 [6] reageerde op deze reactie.

 4. @Liberty 5-3000 [6]:

  Het lijkt zich nu een beetje om te keren. Gisteren, direct na de bekendmaking van het nieuws van de dood van OBL, leek een substantieel deel der bevolking het – net als ik – wel heel erg vreemd te vinden dat het lijk binnen enkele uren al gedumpt was in zee (terwijl de plaats waar hij gedood zou zijn ook nog eens 1.250 km van de dichtst bijzijnde kust gelegen is en hij derhalve niet meer dan enkele uren in onvervoerde toestand moet zijn geweest [als daar al sprake van is]) en dat er ook geen foto’s waren uitgegeven van het lijk. Het eerste zogenaamd om geen bedevaartsoord van zijn graf te maken en het tweede zogenaamd om geen onrust te veroorzaken. Maar, ja, het zou als het lijk van OBL werkelijk in handen van de Amerikanen zou zijn niet opportuun zijn zulk een lijk snel te dumpen. Men had hem beter verregaand kunnen onderzoeken. Bijvoorbeeld zijn maaginhoud, zijn fysieke conditie voordat hij doodgeschoten werd etc. Dan had men wellicht ook andere terroristen op het spoor kunnen komen. Wat betreft foto’s: toen Saddam gevonden werd gingen nog dezelfde dag de beelden de hele wereld over. Toen de zonen van Saddam gedood werden gingen nog dezelfde dag de foto’s van de lijken de hele wereld over.

  Hoewel het aantal mensen dat zijn ernstige twijfels heeft bij de beweringen van de Amerikaanse overheid (nog) vrij groot is lijkt het aantal nu al wat geslonken te zijn of in ieder geval meer in het defensief gedrongen te zijn.

  vrijeradikaal [8] reageerde op deze reactie.

 5. @Oscar [7]:

  Als je waarlijk wil meegenieten van een ouderwets stukje vaderlandse Tokkie krant cultuur……lees maar even mee:

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2011/05/bin_laden_mansion_de_binnenkan.html#comments

  Oh heerlijk….I have the time of my life.

  1 mei : de dag v/d de arbeid.

  http://www.youtube.com/watch?v=JQYDeiwqvOY

  Solidaritätslied / Solidariteitslied – Niederländisch

  President Barack Obama’s Inaugural Address (Jan 20, 2009)

  http://www.youtube.com/watch?v=UitG_czzVQM

 6. @Hugo J. van Reijen [9]:

  Dat het een terroristische daad is. En overal zal je kreten horen om Afghanistan te Nuken. Velen in the USA geven helaas blijk wat geschift te zijn. Ze kunnen blijkbaar niet naar de feiten kijken en logisch relativeren. (Ik ga vanuit dat het retorische vraag is. )

 7. Er is geen lijk, er zijn geen fotoos. Toch hebben we allemaal de foto gezien waar leden van amerikaanse regering gespannen zitten te kijken naar live footage van de operatie te kijken. We hebben dus in ieder geval video.

  Niet dus.

  http://911blogger.com/news/2011-05-05/video-blackout-during-raid-bin-laden-compound

  Er is helemaal geen enkel bewijs dat bin Laden een paar dagen geleden is gedood. Geen spoor. Er is maar een terrorist en dat is de amerikaanse regering.

  Oscar [12] reageerde op deze reactie.

 8. @Ron Paul Fan [11]:

  Toch hebben we allemaal de foto gezien waar leden van amerikaanse regering gespannen zitten te kijken naar live footage van de operatie te kijken.

  Dat is ook een blunder van de eerste orde. Hierdoor wordt het veranderen van eerdere verklaringen uitermate ongeloofwaardig. Voor zover je kunt spreken van geloofwaardigheid als verklaringen veranderd worden. Mendacem memorem esse oportet.

  beek [13] reageerde op deze reactie.

 9. @Oscar [12]:

  Jouw alternatief is nog veel belachelijker.De Amerikaanse regering zit bijeen om een complot te bedenken.
  ‘We gaan de wereld voorliegen dat we Bin Laden gepakt hebben’.
  ‘Moeten we de wereld wel kunnen tonen dat we zogenaamd Bin laden gepakt hebben. Moeten we zorgen voor vervalste foto’s en misschien video’s. Fluitje van een cent.’
  ‘Nee, dat doen we niet. We gaan onze bewering niet duidelijk maken met ‘bewijzen’.’

  Wat een stompzinnig complot, nietwaar?
  Als je dan toch bezig bent een complot in elkaar te draaien, is het produceren van foto’s toch wel het minste dat je wilt leveren om de goegemeente vals voor te liegen.

  Oscar [14] reageerde op deze reactie.
  Ron Paul Fan [15] reageerde op deze reactie.
  Oscar [16] reageerde op deze reactie.
  Oscar [16] reageerde op deze reactie.

 10. @beek [13]:

  Nee, want als je valse foto’s de wereld in zou slingeren dan zou de leugen ontdekt worden. Nu is de ware toedracht niet makkelijk te achterhalen.

 11. @beek [13]:

  Osama bin Laden heeft na december 2001 niets meer van zich laten horen.
  Osama bin Laden leek na december 2001 van de aardbodem verdwenen.
  Osama bin Laden was al vanaf de zomer van 2001 een terminaal zieke man.
  Osama bin Laden heeft na de zomer van 2001 geen beroep meer kunnen doen op medische zorg van westers niveau.
  Osama bin Laden is volgens verschillende Afghaanse, Pakistaanse – en ook sommige CIA-agenten gaan uit van deze verklaring – bronnen halverwege december 2001 gestorven en begraven.

  Een terminaal zieke man die verstoken is van behoorlijke medische zorg, van de aardbodem lijkt te zijn verdwenen, geen teken van leven geeft terwijl hij voorheen de wereld bestookte met filmpjes en waarvan ook nog eens door verschillende bronnen de dood en de begrafenis van wordt vermeld…wat is het meest plausibel? Dat die man dood is of dat die man nog negen jaar verder leeft en ook nog een karakterontwikkeling door maakt waardoor hij geen filmpjes meer doet uitgaan?

  De meest logische verklaring is dat Osama bin Laden is gestorven in december 2001.

 12. Osama bin Laden heeft na december 2001 niets meer van zich laten horen.
  Osama bin Laden leek na december 2001 van de aardbodem verdwenen.
  Osama bin Laden was al vanaf de zomer van 2001 een terminaal zieke man.
  Osama bin Laden heeft na de zomer van 2001 geen beroep meer kunnen doen op medische zorg van westers niveau.
  Osama bin Laden is volgens verschillende Afghaanse, Pakistaanse – en ook sommige CIA-agenten gaan uit van deze verklaring – bronnen halverwege december 2001 gestorven en begraven.

  Een terminaal zieke man die verstoken is van behoorlijke medische zorg, van de aardbodem lijkt te zijn verdwenen, geen teken van leven geeft terwijl hij voorheen de wereld bestookte met filmpjes en waarvan ook nog eens door verschillende bronnen de dood en de begrafenis wordt vermeld…wat is het meest plausibel? Dat die man dood is of dat die man nog negen jaar verder leeft en ook nog een karakterontwikkeling door maakt waardoor hij geen filmpjes meer doet uitgaan?

  De meest logische verklaring is dat Osama bin Laden is gestorven in december 2001.

Comments are closed.