Stefan Molyneux, gastheer van Freedomain Radio en Jeffrey Tucker, redactionele vice-president van het Ludwig von Mises Institute,  bespreken actuele gebeurtenissen. Het zwakke economische herstel, moderne politie, de verveling van verkiezingen, en de hoop van het internet.

Zeer interessant filmpje met een goede chemie tussen de beide heren. (duur 47 minuten)

[HTML1]

freedomainradio.com * The largest and most popular philosophical conversation in the world.

4 REACTIES

 1. De Stefan Molyneuk heeft zo gelijk op 15:45, iedereen zou eigenlijk eens moeten ondervinden hoe is om als ondernemer TE VEEL belasting te betalen en tegengewerkt te worden door de ambtenaren van de overheid, die betaald worden met die TE VEEL betaalde belasting. Als werknemer ben je voor een groot deel afgeschermd van dit soort zaken.

  Bij mij is het al zo erg dat als iemand ook maar het S woord (samenleving of nog erger verzorgingsstaat) noemt mijn maag compleet omdraait. Als ik belasting geld kon verbranden ipv overmaken aan de belastingdienst, dan zou daar voor kiezen! Subsidies, overheidsreclame (kortlontje enzo), walgelijk, HRA, overdrachtsbelasting, melkertbanen.

  Kijk naar de ziektekosten, hoezo moeten we nu allemaal 150 euro per maand betalen en nog is het te weinig.

  Ik ben aan het doordraven… Nou ja klagen is gewoon makkelijk.

  peetar
  kinderpindakaas.blogspot.com

  Hub Jongen [2] reageerde op deze reactie.

 2. @peetar [1]:
  Peetar, waarom dacht je dat zoveel ondernemers ophouden met ondernemen?
  En wie is daar de dupe van?
  Lees Atlas Shrugged,

  Maar daarna, maak een nieuw plan om uit te vinden wat er tegen te doen is!

 3. “Als ik belasting geld kon verbranden ipv overmaken aan de belastingdienst, dan zou daar voor kiezen!”
  Doe dat, het zou helpen de door overheidsbeleid veroorzaakte inflatie ietwat in toom te houden 😉

  Zo bezien is dit trouwens het enig nuttige wat Belgisch politicus Frank Vandenbroeke ooit heeft gedaan: geld verbranden dat hij in de partijkas aantrof (afkomstig van een smeelgeldaffaire waarbij een wapenfabrikant de partij had omekocht). Toe Broekie dit ontdekte, deed ie voorwaar bijna in zijn broek en besloot hij het geld te verbranden (althans zo verklaarde hij). Ofschoon verbanden of anderszins vernietigen van fiatgeld strafbaar is, werd hij nooit vervolgd voor zijn misdrijf…

Comments are closed.