Door de grote chaos met immigratie dreigen in de EU ook de kleine landen verstikt te worden door een gigantische stroom vluchtelingen. Natuurlijk eigen schuld door het invoeren van de verzorgingsstaat. Daardoor krijgt iedereen die zijn dikke teen over de grens weet te zetten, RECHTEN op van alles en nog wat. Schaf de verzorgingsstaat af, en het immigratieprobleem is meteen ook geminimaliseerd.

Maar “Denemarken” zoekt zijn oplossing op een andere manier en gaat weer grenscontroles invoeren. En prompt komt meneer Barroso van de EU-Commissie die zegt dat dit NIET MAG! En hij dreigt meteen met consequenties. Wat hij wil/kan doen, is niet duidelijk.

Hier speelt het probleem hoe zelfstandig een land nog is.
Omdat ook de Deense politici allerlei contacten getekend hebben, waaronder het Verraad van Lissabon, zal het moeilijk worden de eisen van Barroso zo maar naast zich neer te leggen.

Het zijn uiteindelijk contracten, beloftes die nagekomen horen te worden.
Het zal interessant zijn om te volgen hoe iedereen zich op een politieke manier hier weer onderuit ritselt!

Maar nu al blijkt weer dat de soevereiniteit van de deelnemende landen geen moer meer voorstelt

Hoe kan “Nederland” uit die EU bevrijd worden?

6 REACTIES

 1. Ook NEDERLAND mag niet.

  Wij ontvingen een verwijzing naar artikel waaruit blijkt dat in Nederland ook allerlei dingen niet mogen:

  Nederland mag internationale treinen niet doorzoeken op illegalen.
  Nederland voert geregeld niet-toegestane grenscontroles uit om illegalen tegen te houden. Denemarken is dat nu ook van plan, maar daar verzet de Europese Commissie zich fel tegen.

  lees het volledige artikel
  http://www.trouw.nl/tr/nl/4492/Nederland/article/detail/2428903/2011/05/14/Nederland-mag-internationale-treinen-niet-doorzoeken-op-illegalen.dhtml

 2. Volgens mij dient het begrip “illegaal” herzien te worden.

  1) il·le·gaal bn, bw; -galer, -st 1 in strijd met de wet 2 (van personen) zonder geldige papieren aanwezig in een land
  2) il·le·gaal de; m,v -galen buitenlander die zonder verblijfsvergunning in een land verblijft

  Ik heb op school altijd alleen maar de eerste definitie geleerd, maar ook VanDale heeft z’n policor kanten.
  Wat heeft een verblijsvergunning voor een nut als je toch niet mag controleren? Ik dacht dat controleren en verbieden juist enorm in trek waren bij overheden, klein of groot. Ik stel dat mijnheer Barosso deze mensen dan maar in huis moet nemen.

 3. Als je vanuit nederland per vliegtuig naar Spanje wil wordt je om een paspoort gevraagd, en helemaal gecontroleerd. Dat laatste begrijp ik nog, maar hoe zit dat met het Paspoort ?

 4. Duitsland blijft kanslozen importeren – complot?

  De Telegraaf bericht dat Duitsland twee miljoen immigranten extra nodig heeft. Bij het lezen van het artikel blijkt dat Duitsland vakkrachten nodig heeft. In plaats van hele families te importeren zou de keus gemaakt kunnen worden om slechts geschikte vakkrachten tijdelijk aan te nemen – gastarbeid dus. De gastarbeiders kunnen in Europa een voor hen aantrekkelijk salaris verdienen en na gedane arbeid weer huiswaarts keren. Miljoenen mensen in Europa genieten een of andere uitkering. Ook deze mensen zouden aan de slag kunnen.

  Complot?

  Het lijkt erop dat er achter de schermen afspraken zijn gemaakt om de Europese bevolking te vervangen door mensen uit voornamelijk islamitische landen. Als excuus wordt gebruikt dat ‘vakkrachten nodig zijn’ of dat het om ‘politiek vluchtelingen’ gaat. De blanke Europeaan wordt langzaam maar zeker zeldzaam, en zal uiteindelijk verdwijnen – als het zo doorgaat.

  http://nicodegeit.wordpress.com/2011/05/14/duitsland-blijft-kanslozen-importeren-complot/

 5. “Hoe kan “Nederland” uit die EU bevrijd worden?”

  Marine Le Pen: ‘Ik wil Frankrijk van de EU-dwangbuis bevrijden’

  Volgens Marine Le Pen eindigt multiculturalisme in oorlog. Ze heeft zichzelf ten doel gesteld bij de volgende verkiezingen in 2012 Nicolas Sarkozy uit het zadel te wippen. Le Pen: ‘De EU heeft het plan om in de komende 30 jaar 150 miljoen immigranten toe te laten. Ze zeggen dat er te weinig baby’s geboren worden. Laten we mensen aanmoedigen kinderen te nemen. Door de EU hebben we steeds minder zeggenschap over ons grondgebied, onze munt en onze wetten. We hebben niets te zeggen over immigratie. Dit alles schaadt onze economie en ontmoedigt investeringen. We moeten Frankrijk van binnenuit bevrijden’. Filmpje:

  http://nicodegeit.wordpress.com/2011/04/27/marine-le-pen-ik-wil-frankrijk-van-de-eu-dwangbuis-bevrijden/

 6. een vraag aan de blanke europeaan dan :

  waarom bent u dan zelf zo stom om zo weinig kids te nemen.
  een klein volk met een hoog geboortecijfer tenmindden van een groot volk met een laag geboortecijfer zal dat overnemen.

  waarom domineerden de westerse blanke mens lange tijd?
  omdat lange tijd ruim 1 op de 3 a 4 wereldburgers daartoe behoorde.

  denken dat je met geboortecijfers van 1.7 op 1 vrouw (dus 15% bevolkingskrimp per generatie) die dominantie kunt houden is natuurlijk onzin.

  zeiken op overheden? wellicht terrecht, maar bereik je niks mee.
  Nederlanders : trouw jong, trouw een mede ablanke nederlander en zet 5-7 kids op de wereld.
  Das de enige manier om ons land van ons te houden.

  aangaande dat verhaal met goedkope vakkrachten :
  door DAT domme denken, van met name VVD in de jaren 70 zitten we nu met al die allochtonen hier.
  mensen alleen ff laten werken en dan weer terugsturen werkt in praktijk niet.

  je zult dus gewoon ons eigen geboortecijfer weer op moeten gaan krikken, en ALS je goede krachten wilt importeren, ze idd MET gezin laten integreren, PROPER integreren, en idd dat is een extra investering, die de VVD destijds niet wilde maken, maak die fout niet nog eens-> zoals ik vaker zei VVD is schuldig aan vrijwel alle zaken die de linkse kerk word verweten…

  ik heb persoonlijk geheel geen probleem ermee als een goed opgeleide, arabier of afrikaan zich hier wenst te settelen, netjes belasting betaald, en zijn eigen gezin onderhoud.
  hierbij wens ik dan wel dat hij nederlands spreekt OOK op straat, en zijn kids ook, niet dat ik jengelede kinds ANNA ANNA in mijn straat hoor roepen. Dat hij zijn eventuele gebedshuis in een bouwstijl bouwd passend bij onze cultuur (mag best een moskee zijn, maar dan niet zo’n oosters uitziend gedrocht maar een modern, westers ontwerp) en als ze hun kledij ook westers aanpassen (en ja een westerse hoofddoek bestaat ook)
  Het is dus niet hun geloof dat me tegenstaat -> daarom ook zo spijtig dat daarop de strijd word geleverd, maar hun cultuur.

  En bedrijven die kennelijk wensen dat zulke krachten hier komen, moet je dus ook persoonlijk verantwoordelijk stellen voor de kosten van dit assimileren in onze cultuur, danwel de verwijderingskosten, mochten ze hierin falen.
  Wie een buitenlandse kracht aanwerft, betaald, eerlijk en simpel.

Comments are closed.