.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

Zie vooral ook reacties onder
https://www.vrijspreker.nl/wp/2011/05/opperbaas-imf-eindelijk-opgepakt/#comments

2 REACTIES

 1. Dominique Krauss – Kahn (Goldmann Sachs) ; het IMF en de mogelijk opvolgende voorzitter, vroeger bij J.P. Morgen en Chase zouden trachten de ‘euro crisis’ – in Griekenland – te gaan oplossen met één griep injectie dit najaar waarin van ALLES en óók de swineflu zou zitten, om later te komen tot een pademenium. Anderen spreken over een heropleving van het
  polio virus.

  http://youtu.be/ZO2PjOG1WLA

  Zou Dominique niet hebben willen meewerken aan deze economisch financiele oplossing van het euro conflict ?

  De spaanse regering heeft een paar weken terug dit of een soort gelijk medicament reeds op grote schaal ingekocht.

  Failliete regering, makkelijke oplossing ?

 2. Ondanks alles, toch handhaven die euro. Zonder die munt zijn we speelbal van de andere grootmachten. Zou er niet rouwig om zijn om de Clud Med landjes te lozen. Wat is het ook al weer… 70% van onze productie gaat de grens over, voornamelijk naar euro-landen. Moeten we echt weer gaan rekenen met lires, marken, francs?

  Liever niet.

  Verder heb ik liever euro-cup and eurovisie songfestival dan Maginot-linies en dikke Bertha’s.

  Call me a sissy.

Comments are closed.