Celine Malmstróm maakt zich zorgen om de plannen van Nederland de asiel en migratie regels aan te passen, Nederland wil de regels strenger maken en andere landen hebben daar geen behoefte aan, zo kwam haar verhaal over. Echter Dhr Leers deelde mede dat deze Mevrouw in de achterkamer daar anders met hem over gesproken had.
Om nu te zeggen dat z’n populistische opmerking, van wie dan ook, wel klopt, weten we niet, maar we krijgen er zo langzamerhand wel koppijn van. Wij zijn toch niet blind en doof, we horen de geluiden uit andere landen toch ook wel.

Nu moeten we wachten op een groenboek, wat een lakmoes proef zou zijn, en de argumenten in de inhoud zullen wel weer doelgericht geschreven zijn om ons een rad voor de ogen te draaien en zoveel mogelijk ellende vanuit de hele wereld op ons af te laten komen.

Daarbij als je per vliegtuig naar Portugal wil, dan moet je wel je paspoort of identiteitskaart tonen. Weten ze wel wat de Europese gedachte en het hele multiculturele verhaal ons kost, en dat wij daarom hoofdpijntabletten moeten innemen, anders overleven we het niet meer.
Europa mag voor mij verledentijd worden, en Griekenland met rust laten, want anders bederven ze onze mooie vakantieplannen ook nog. Vertellen dat ze zorgen heeft, is aandachttrekkerij van Celine, en  ze vergeet dat niet zij geen zorgen hoeft te hebben, maar dat wij al langere ziek zijn van dit soort bestuurders met hun aristocratisch gedrag en autoritaire uitstraling, en die alles beter denken te weten.

Ingezonden door Reiny

4 REACTIES

 1. Een groenlinks vrouwtje uit Zweden (notabene nog niet eens een euroland) bepaalt wat we hier wel of niet kunnen op het gebied van immigratie en gezinshereniging. Ziehier de gevangenis die EUSSR heet en waarin we ons hebben laten opsluiten door het verraad van Lissabon.
  Nationale verkiezingen stelden nooit veel voor maar na Lissabon stellen ze helemaal geen ene fuck meer voor.

  Willen we deze uitkeringsimmigratie nog ooit op kunnen lossen dan zullen we allereerst per direct uit die socialistische superstaat moeten stappen. Amsterdam en Rotterdam bestaan nu voor minder dan de helft uit autochtonen. Het is een kwestie van hooguit nog een generatie voordat dit shariabolwerken zijn;

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/9923405/__Mooie_moslima_gestenigd__.html?p=20,1

 2. groep bilderberg is de massa imigratie gestart om de middeklasse de west eu uit te werken.ook de ghetto experimenten zijn gelukt kijk om u heen het is chaos en zij willen zelfs meer om u kapot te maken.het was hitlers plan om de eu te vormen later uitgevoerd door groep bilderberg overigens zijn ze hier stinkend rijk mee geworden.vroeg of laat elite trekt het volk jullie villa wijken binnen met jullie is het afgelopen het volk is jullie smerige spelletjes zat.

  Ron Arends [4] reageerde op deze reactie.

 3. Recept:
  1. Men neme een laag, met daarin gladde politici waarop mensen kunnen stemmen om ze het gevoel te geven dat ze invoed kunnen uitoefenen en daarmee problemen en gekozen oplossingen collectief maken.
  2. Men creëre hierboven een structuur waarop mensen geen invloed hebben en die boven iedere verdenking verheven is door zorgvuldig opgebouwde mediamanipulaties. Door angstmechanismen in te bouwen wordt regelgeving geaccepteerd, en sterker nog, de rol van de supernationale structuren als stabiliteitspact voor de wereld verkocht.

  Volgens mij smaakt dit gerecht niet echt, maar de meeste mensen vreten het. Of is het slikken zonder proeven?

Comments are closed.