zaterdag, 21 mei 2011
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Geheim, geheim, GEHEIM

Het volgende artikel is geheim. Zo geheim, dat u maar niet verder moet lezen. We volgen hier gewoon het advies van de Euro-baas Jean-Claude Juncker.

En als je wat denkt te ontdekken: “Destroy before reading!”

Nadat Jean-Kloot vertelde dat hij liegt als het belangrijk wordt, en dat hij adviseert dat politici in het donker moeten vergaderen, zijn we aan een nieuwe fase in de politieke maatschappij begonnen.

Onmiddellijk na dit advies ging de minister van financiën van een geheim land, XXXX (geheim), in het geheim vergaderen met de Tweede Kamer.

Zelfs voor degenen die de kosten van dergelijke vergaderingen moeten betalen, moet geheim blijven wat daar wordt besproken.

Ondanks deze geheimhouding, is er toch uitgelekt dat het ging over hoeveel euro’s er nu toch weer uit de belastingbetaler geperst zouden kunnen worden. Te gebruiken voor een (geheim)  land dat al enkele keren de boel belazerde. Maar daarom moeten we toch solidair blijven. Bovendien, als er niet betaald wordt, zijn de gevolgen nog ernstiger. Welke gevolgen is geheim. Het juiste bedrag is echter nog niet uitgelekt.

Is ook niet zo belangrijk op een bedrag van bijna 100 miljard euro die Nederlanders, en hun kinderen die nog niet geboren zijn straks moeten opbrengen.

Hoe geheim je alles ook wilt houden, dingen lopen toch heel vaak “anders”. Zo is nu uitgelekt dat de hoogste baas die over uw geld beslist, vastgepakt is voor pogingen tot verkrachting van een kamermeisje in een hotelkamer van $ 3000.- per nacht. En dat remt de voortgang even. Immers de wolven die op zijn baantje azen hebben andere prioriteiten. Wie wordt de opvolger?

Het verhaal van de verkrachting is overigens zeer twijfelachtig. Hotelkamers van $ 3000 per nacht zijn immers meestal “inclusief”!
Dan hoef je toch niemand te verkrachten?

Slaap rustig verder. In het geheim zal best alles geregeld worden.

————–
P. S.: Oh ja, blijft alleen over dat u beslist wel nog te horen krijgt hoeveel u moet betalen!

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Belastingen, Cultuur, EU, Overheid, Politiek, Rechten, Vrijheid
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Bon Vivant schreef op : 1

  Uiteindelijk gaan dit soort geheime vergaderingen er alleen maar over via welke route geld van de gewone belastingbetaler wordt cadeau gegeven aan banken.

  Volgens sommige bronnen is van het tumult rond Obama Sin Laden en Dominique Nogwat door een aantal banken gebruik gemaakt om in alle stilte een nieuw rondje waardeloze derivaten in de schoenen van de belastingbetaler te schuiven.

  Het is opmerkelijk hoe iedereen dit blijft pikken. Dit is nog effectiever dan de dictatuur uitroepen.

 2. Hub Jongen (auteur van dit artikel) schreef op : 3
  Hub Jongen

  @Bon Vivant [2]:

  Het is wel knap dat de staat daar mee weg komt.
  En dat hij de burger nog steeds kan laten betalen.
  En dan gaan heel veel burgers die staat nog kiezen ook!

 3. Peter D. schreef op : 4

  www.nu.nl

  ” In dat kader vindt Zalm het geen slecht idee om de Nederlandse fiscus op de Grieken af te sturen. “Want van belasting innen hebben we bij uitstek verstand.””

 4. Leonardo Pisano schreef op : 5

  Hub, je doet wel erg geheimzinnig. Een beetje interessant gaan lopen doen – je lijkt de internationale politiek wel! Heb je al op WikiLeaks gekeken?

 5. pcrs schreef op : 6

  mooi artikel