schuldVrijspreker: Er wordt vaak gezegd dat heersers niet in eigendomsrechten geloven, omdat ze denken dat ze recht hebben op de arbeid van hun onderdanen. Daarmee geven ze aan te geloven dat onderdanen geen recht hebben op de arbeid gedaan met ‘hun’ lichaam.

Opperdienaar: Dat is pertinent onwaar. Vaak zeggen wij heersers via ONZE media bijvoorbeeld:”dictator Zurdokan VAN Durkadurkastan (waar meestal olie zit) bombardeert ZIJN EIGEN onderdanen” Dat presenteren we dan als het toppunt van slechtheid. Meestal gaat het overigens over ONZE EIGEN infiltranten en niet over ZIJN EIGEN onderdanen. Om echter terug te komen op de kritiek: ‘EIGEN’ geeft bezit en eigendomsrechten aan. Dus wij heersers geloven wel degelijk in eigendomsrechten, alle onderdanen zijn VAN de heersers.

Vrijspreker: Dus jullie geloven wel in eigendomsrechten, maar het verschil zit er in wat van wie is?

Opperdienaar: Natuurlijk, alles en iedereen is VAN ons en wie daar een probleem mee heeft, is gierig en egoistisch en denkt alleen maar aan zichzelf. Wij geloven dus alleen niet in HUN eigendomsrechten.

Vrijspreker: Anderen denken dat de overheid uit een stel incompetente idioten bestaat

Opperdienaar: Ook hier hangt het van je perspectief af. Wij richten de wereld in zodat alles optimaal is voor ONS. Dat doen we heel competent als ik het ZELF mag zeggen. Wij richten het slecht in voor de onderdaan en geven soms een miljard van zijn geld uit, om er zelf een miljoen aan over te houden. Waarom de onderdaan denkt dat dit komt omdat we een stel incompetente idioten zijn, is mij een groot raadsel. We lijken misschien incompetent als hij denkt dat wij zijn belang proberen te behartigen, maar daar steeds in falen. De onderdaan moet goed begrijpen dat als we geinteresseerd waren in zijn belang, wij wel zouden kijken waar hij vrijwillig zijn geld aan uitgaf.

Vrijspreker: Wat verbaast U nog het meest over de onderdaan?

Het meest aparte dat we denk ik bereikt hebben met ONZE onderdanen, is dat sommige jongeren nu als protest tegen ONZE regulering van het internet (HUN computers), HUN twitter icon op zwart zetten en denken dat we daar van wakker liggen. Het is nog belachelijker te denken dat wij iets geven om de kleur van je twitter icon dan dat we iets om JOUW stem geven bij ONZE verkiezingen. Het is echter wel gebaseerd op hetzelfde principe. Misschien moeten we als heersers rond de kleur van je twitter icon net zo’n show gaan opvoeren als bij ONZE verkiezingen. Als wij maar doen of we het heel belangrijk vinden wat die kleur is, dan slaat dat vanzelf over op de slaven. Het is van het grootste, ik herhaal het grootste belang, dat de onderdanen denken dat ze op wat voor manier dan ook invloed hebben op hun heersers. Of dat nu gaat om een petitie, referendum, verkiezing, bidden of de kleur van je twitter icon, het maakt niet uit. Werk desnoods met voodoo poppetjes, maar denk ten alle tijden dat je controle hebt over het product van je leven nadat je het aan onze hebt moeten afstaan. Maar blijf het afstaan.

Vrijspreker: Dus jullie liggen niet wakker van de kleur van een onderdaan zijn twitter icon?

Opperdienaar: Hahaha, wij martelen mensen in onze gevangenissengeven openlijk toe dat we martelenwij werpen handelsblokkades op die een half miljoen kinderen het leven kosten, stelen biljoenen en beginnen oorlogen, invasies en bezetten landen. Nee, wij liggen niet wakker van de kleur van een twitter icon. Maar als de onderdaan graag dat idee wil hebben en daarmee zonder protest zijn geld aan ons overhandigt, willen we wel een showtje opvoeren om hem van dienst te zijn. Dan doen we een parlementair onderzoek waarbij iedereen bureautjes kan inhuren voor te veel geld om rapportjes te schrijven waar instaat dat de overheid beter naar de onderdaantjes moet communiceren.

 

8 REACTIES

 1. Een abjecte en perverse illusie is “vrijheid”
  Vrijheid begint daar, waar gevangenschap wordt onderkent en gerealiseerd. Geloof niets zomaar, of het nu komt van een charismatische leraar of politicus, een gebotoxte en gepolijste BNer of een gerenommeerd wetenschapper: volg niemand blindelings en trek alle verbalisaties en gepropageerde waarheden bijvoorbaat in twijfel.

  Jhon

  pcrs [2] reageerde op deze reactie.

 2. Vrijheid is inmiddels ook in het Nederlands een verziekte term, en daarom moeten we opzoek naar iets anders.

  Zoals ook de term ‘libertarisme’ is ontstaan uit de verziekte term ‘liberty’.

  @opperdienaar: Wat dan over de opstandige jongeren tegen regulering in Volendam? Dat heeft toch indruk gemaakt, zo erg zelfs dat de MSM het bijna als een terreurdaad bestempelde. Helaas werd de aanleiding ondergeschikt gemaakt aan de gevolgen.
  Persoonlijk vind ik de twitter iconen erg slapjes, of eigenlijk maakt het totaal niets uit.

  pcrs [4] reageerde op deze reactie.

 3. @pcrs [2]:
  Vrijheid is inmiddels ook in het Nederlands een verziekte term, en daarom moeten we opzoek naar iets anders.

  LEZEN = LEREN

  Jhon

 4. @Doompie [6]: haha, toemaar. Dat is geen twitterjeugd, die hebben zeker het memo niet ontvangen, dat de burgervader het allemaal beter weet.

 5. “Hij bombardeert zijn eigen volk ”

  Eigen volk eerst, maar dan wat anders dan anders.

Comments are closed.