Binnen een dag na dood Osama is gedraai over de gebeurtenissen al volop aan de gang.

Voorgaande verklaringen worden ontkend, veranderd en aangepast. En wie geloofd dan nog dat de waarheid verteld wordt?

Dit versterk de stelling dat “alles” wat een overheid doet, gaat fout!

 Zie artikel “White House modifies Bin Laden account

Zo wordt nu gezegd dat Osama géén wapen had en dat er geen vrouw als menselijk schild gebruikt werd.

Dit roept dan onmiddellijk de vraag op waarom de man dan nog moest worden doodgeschoten? Waarom de unieke mogelijkheid om door een verhoor de waarheid over 9/11 op tafel te krijgen, verpesten door een kogel door zijn hoofd te jagen?

 In ieder geval is de geloofwaardigheid van de (Amerikaanse) overheid nog verder onder het nulpunt gedaald.

6 REACTIES

 1. Ik kan het ook niet helemaal volgen, maar veel mensen liggen volledig aan het infuus van de MSM. Ze geloven alles dat de media hen voorschotelt.

  De aanval op Irak gebeurde op valse gronden. In Libië helpen Nederlandse strijdkrachten ‘de burgerbevolking te beschermen’ door bommen te gooien. Bij een bombardement op Tripoli afgelopen week kwamen Kadaffi’s zoon en drie kleinkinderen om. Nog geen 24 uur later zou Osama doodgeschoten zijn en in zee geworpen.

  Nina Brink schijnt haar aandelen snel verkocht te hebben op de vroege ochtend van 11 september 2001. Nadat de vliegtuigen zich in de torens hadden geboord stortte er ook een gebouw in dat niet geraakt was. De Amerikaanse luchtmacht was aan het oefenen op duizenden kilometers afstand, voor het eerst in de Amerikaanse geschiedenis was er geen luchtverdediging boven New York en Washington.

  Amerika doet er alles aan om een Derde Wereldoorlog uit te lokken. De BRICS-landen willen niet. China koopt geen Amerikaanse staatsobligaties meer, Japan tot voor kort nog wel. Maar in Japan hebben ze momenteel andere dingen aan hun hoofd dan Amerikaanse staatsobligaties.

  De oorlogen van de VS zijn betaald door dollars bij te drukken. Mogelijk zien ze een Derde Wereldoorlog als enige uitweg.

  vrijeradikaal [4] reageerde op deze reactie.

 2. **** Hoe stom kan een overheid zijn? ****

  Het volk verdient die overheid die ze zelf heeft gekozen ! een afspiegeling van de maatschappij ? gefrustreerde ex: ambtenaren, ex leraren en juristen ?
  Voor politici is niet één vooropleiding verplicht, voor de bakellende norm, komt geen enkele intellectueel in de politiek 20 á 30 miljoen p/j = gebruikelijk in het bedrijfsleven als CEO !

  De debilisering van NL is uit de bekende zuinigheid onstaan, zelfs blauwpijpers zien hun kans !

  Jhon

 3. @Nico de Geit [2]:

  Ezechiël

  Zij hebben oren maar willen niet horen.

  Zij hebben ogen maar willen niet zien.

  Het roepings visioen van Ezechiël

 4. Wanneer ratio ontbreekt, en schijnbare patronen een andere logica lijken te ondersteunen, dan is politiek op zijn sterkst. Met woorden en beelden worden onze meningen bespeelt en gemanipuleerd. Ook hier lijkt me dat de leugenaars van weleer (Saddam betrokken bij Al Quaida en Irak bezit WMD) een scenario spelen dat grotere financiële belangen moet gaan beschermen.

  Stom is deze overheid dus niet, je kunt je echter vragen of zij als zichtbare macht ook daadwerkelijk aan de macht is.

  Afijn, nog wat leesvoer om eens een alternatief perspectief te bewerkstelligen;
  http://rt.com/news/washington-pakistan-bin-laden/

Comments are closed.