Vandaag is de dag dat Jos het duizendste artikel van de Vrijspreker (vanaf augustus 2010) heeft doorgeplaatst op Ekudos en NUjij.

Dit betekent een doormelding van tussen de 3 en de 4 artikelen PER DAG.

En dan praten we niet eens over al het werk dat vóór augustus al gedaan is!!
Het hoeft geen betoog dat dit een geweldige prestatie is waardoor de vrijspreker een veel groter stuk bekendheid heeft gekregen en waardoor een groot onbekend aantal personen kennis heeft kunnen nemen van het Vrijheidsideaal.

Het zou mooi zijn als meer mensen zouden trachten regelmatig artikelen door te sturen. Dat hoeft niet met een topprestatie als die van Jos, maar ieder enkel bericht kan op de juiste plaats vallen en grote positieve gevolgen hebben.

Gefeliciteerd Jos,  als onze waardering zullen we je het nieuwe boek: ”De democratie voorbij” sturen.

Veel leesgenot, en “keep up the good work”.

11 REACTIES

 1. Jos en anderen die linken, ook van mijn kant, heel hartelijk bedankt. Het werkt! Vandaag heeft de link op nu.jij van het artikel van Hugo (als slaaf geboren….) 54 mensen de Vrijspreker site doen vinden. Dit gegeven is te vinden in de stats van de Vrijspreker site. We kunnen onder andere van de “referrers”, de sites die zorgen voor inkomende bezoeken, het aantal binnenkomende bezoeken zien (niet zichtbaar voor de gewone bezoekers, alleen voor ingelogde Vrijspreker schrijvers). Nu.jij staat bijna dagelijks in de referrers met dank aan mensen als Jos.

  Linkjes werken en we worden gelezen en soms zelfs al aangehaald door de MSM. In dit artikel van afgelopen maandag staat bijvoorbeeld een link naar een Vrijspreker artikel: http://www.elsevier.nl/web/Opinie/Vrouw-van-de-Wereld/297362/Ik-geloof-voorlopig-niets-van-StraussKahnverhaal.htm Klik op Oudkerkje. Deze link resulteerde in gisteren 370 links en vandaag 250 links.

  Ratio [2] reageerde op deze reactie.

 2. @Ratio [1]: Soms google ik door wie mijn en andermans artikelen opgepakt en doorgelinkt worden. Op nujij zie ik ook vaak een zekere “Jongenstohr”. Ik weet niet of dit de nick is van Jos, maar die Jongensthor heeft ook al heel veel gelinkt. Jongenstohr, ik weet niet wie je bent, maar ook jij bij deze bedankt!

 3. Heel veel kritische overheids sites worden tegenwoordig bevolkt door PVV stemmers.Bij ieder artikel komt de PVV smaak bovendrijven en alles wordt in die belichting besproken.

  Politiek gezien is dat een heel moderne manier om steeds meer terrein te winnen en mensen te overtuigen die zelf weinig onderzoek willen verrichten.

  Maar wat deze mensen toch zou moeten intresseren is de hechte ban van de PVV en Israel.

  Men zou eens moeten nadenken over het feit dat de PVV zoveel opheeft met de belangen van Israel.Maar uiteindelijk zullen deze stemmers moeten vaststellen dat ze altijd de rekening blijven betalen voor het luxe leven van de grote mannen en vrouwen die ze de ene leugen na de andere influisteren.

  Maar wie vetrouwt nog de media die maandne lang over het zeilmeisje schrijft en uitzend maar als we bijvoorbeeld iets over Joris Demmink willen weten zijn we op verzamel filmpjes op youtube aangewezen.

  Tegenwoordig schrijft de media wat wij volgens hen moeten denken en niet andersom.Hoe vaak bent u zelf gevraagd voor een opinie peiling.En de deelnemers aan die opinie peilingen zijn wel erg wisselvallig.
  In de ochtend lijken ze vvd te stemmen en in de middag zou het d66 zijn.Mooie aanleiding om mensen als Maurice de Hond eens nader onder de loep te nemen.En dan heb ik het met name over connecties van zijn ondernemingen en politieke krachten in binnen en buitenland.

  vrijeradikaal [5] reageerde op deze reactie.

 4. @zandhapper [3]:

  Dit is wat mij betreft ook al een nadere studie waard.

  -En de deelnemers aan die opinie peilingen zijn wel erg wisselvallig.
  -In de ochtend lijken ze vvd te stemmen en in de middag zou het d66 zijn.

  En ze sluiten zo wonderbaarlijk aan bij hetgeen (toevallig) net door de MSM gepropageerd wordt.

  -Mooie aanleiding om mensen als Maurice de Hond eens nader onder de loep te nemen.En dan heb ik het met name over connecties van zijn ondernemingen en politieke krachten in binnen en buitenland.

  ANP=Fenter van Vlissingen.
  Reuters=Rotschild

  In wiens handen zouden onze opiniemeters zijn ?

  JUIST.

  Leonardo Pisano [8] reageerde op deze reactie.

 5. W. H. Auden – The Unknown Citizen

  http://www.youtube.com/watch?v=lhFFt_jboT4

  @vrijeradikaal [6]:

  He was found by the Bureau of Statistics to be
  One against whom there was no official complaint,
  And all the reports on his conduct agree
  That, in the modern sense of an old-fashioned word, he was a saint,
  For in everything he did he served the Greater Community.
  Except for the War till the day he retired
  He worked in a factory and never got fired,
  But satisfied his employers, Fudge Motors Inc.
  Yet he wasn’t a scab or odd in his views,
  For his Union reports that he paid his dues,
  (Our report on his Union shows it was sound)
  And our Social Psychology workers found
  That he was popular with his mates and liked a drink.
  The Press are convinced that he bought a paper every day
  And that his reactions to advertisements were normal in every way.
  Policies taken out in his name prove that he was fully insured,
  And his Health-card shows he was once in hospital but left it cured.
  Both Producers Research and High-Grade Living declare
  He was fully sensible to the advantages of the Installment Plan
  And had everything necessary to the Modern Man,
  A gramophone, a radio, a car and a frigidaire.
  Our researchers into Public Opinion are content
  That he held the proper opinions for he time of year;
  When there was peace, he was for peace; when there was war, he went.
  He was married and added five children to the population,
  Which our Eugenist says was the right number for a parent of his generation.
  And our teachers report that he never interfered with their education.
  Was he free? Was he happy? The question is absurd:
  Had anything been wrong, we should certainly have heard.

 6. Volgens de stats zijn er vandaag 48 bezoeken geweest door de mensen die op nujij stemden voor het artikel van Doompie: “de overheid bepaalt nu ook uw vakantie”. Er is denk ik een duidelijk effect, echt, een paar mensen kunnen het verschil uitmaken. 10 stemmen voor een artikel op nujij zoals vandaag en het valt aldaar op! Dank! Eventueel meedoen in de discussie op nujij kan helpen (er zijn daar enkele personen met een antipathie ten opzichte van Vrijspreker, en een beetje tegengas kan geen kwaad).

  Het goede is dat dit in ieder geval voor een gedeelte nieuwe bezoekers zijn. Dan is het aan Doompie of de andere auteurs om een goed genoeg artikel geschreven te hebben. Linken op nujij heeft dus volgens mij vooral zin voor de artikelen die niet hard core libertarisch zijn. Maar die voor zoekende mensen met een zeker wantrouwen richting overheid te verteren zijn. Dus zoals Doompie vandaag geschreven heeft.

Comments are closed.