Normaal ben ik niet zo van de Rap muziek.

Maar als er dan toch rappers zijn die mij kunnen overtuigen zijn het “EconStories”  die nu deel 2 hebben gemaakt van hun rap battle tussen Keynes en Hayek.

Kies zelf wie er wint.

“ More bottom-up or more top down”[HTML1]

En hier deel 1

[HTML2]

Filmpjes ingezonden door Bas Vervaart.

PS: Vanavond geenlive vrijspreker, zoals vrijdag aangekondigd maar het kanaal is wel altijd beschikbaar onder mijn artikels. Mocht ik online zijn kan je het altijd volgen en discussieren of vragen stellen via het chat kanaal, camera, microfoon of twitter.

[HTML3]

2 REACTIES

  1. Keynes schrijft men met K-e-y.

    Ik heb zelf wel eens het flauwe woordgrapje Gaynes gemaakt. Verwijzing naar JMK zijn centjes die hij vergaard heeft met zijn economische oplichterij en tevens een verwijzing naar zijn geïnverteerde geslachtelijke voorkeur.

    Hoc Voluerunt [2] reageerde op deze reactie.

  2. @Oscar [1]:
    Thnx voor de reminder.
    Had het al aangepast dacht ik….. maar op de een of andere manier kan ik op 1 computer hier in huis met IE9 niet overweg met deze versie van WordPress.

Comments are closed.