Deze week kwam de president van de Verenigde Staten van Amerika, Barack Husayn Obama, met het nieuws dat Osama bin Laden door Amerikaanse troepen zou zijn gedood. Om geen bedevaartsoord te scheppen zou het lijk van de Saoedische jihadstrijder in zee zijn gedumpt. Om geen onrust in de islamitische wereld te veroorzaken zijn er geen foto’s van het lijk gepubliceerd. Geen lijk, geen foto’s. De overheid van de Verenigde Staten van Amerika maakt al vanaf 1998 jacht op Osama bin Laden en nu het zo ver is dat men hem te pakken heeft gekregen wordt hij doodgeschoten en zijn lijk na eenderde etmaal gedumpt in zee, terwijl er geen foto’s naar buiten worden gebracht. Bij elkaar zou het lijk niet meer dan enkele uren in onbewogen toestand zijn geweest. De plek waar de doding zou hebben plaatsgevonden lag 1.250 kilometer van de dichtstbijzijnde kust en de helikopters die de VS gebruikte hebben een maximum snelheid van 300 kilometer per uur.

Uit een uitgebreide autopsie hadden de Amerikanen heel veel informatie kunnen halen. Maar nee, het lijk werd heel snel gedumpt. Een hele vreemde zaak. Toen Saddam Hoessein werd gepakt, eind 2003, waren de Amerikaanse autoriteiten enorm triomfantelijk en strooide men kwistig met videobeelden van de inmiddels bebaarde Iraakse ex-president. De foto’s van de lijken van Uday en Qusay, de zonen van Saddam, waren eerder in zeer korte tijd de wereld over gegaan. Nu, begin mei 2011, hadden de Amerikanen een veel grotere vis en gebeurde er niets. Nog dezelfde dag van de bekendmaking dat Osama bin Laden gedood zou zijn vroeg ik mij af waarom er geen foto’s van het lijk van de bebaarde terrorist waren vrijgegeven.

Als het leger van Bolivia, het armste en achterlijkste land van Zuid-Amerika en wereldrecordhouder wat betreft de frequentie van staatsgrepen, in 1967 met analoge zwart-wit camera’s in staat is om een uitgebreide fotoserie en een degelijk autopsierapport over het lijk van Ernesto, voor vrienden ‘Che’, Guevara snel te laten doordringen in de media van de wereld tot hoeveel zou dan de Verenigde Staten van Amerika anno 2011 wel niet in staat zijn?

Nu zijn we bijna een week verder en nog steeds is er geen lijk en zijn er geen foto’s van een lijk.Wel is er een nare bijsmaak en het gevoel door de Amerikaanse autoriteiten te worden voorgelogen.

In juli 2001 zou Osama bin Laden geopereerd zijn in Dubai. Volgens verschillende bronnen zou Osama in het najaar van 2001 terminaal ziek zijn. In december 2001 zou Osama bin Laden zijn overleden aan een nierziekte. Belangrijk is op te merken dat er na december 2001 geen filmpjes meer van Bin Laden verschijnen waarin de jihadstrijder in gaat op de actualiteit, de opnames kunnen dus van eerdere datum zijn. In oktober 2004 komt er bijvoorbeeld een filmpje uit waar Osama bin Laden zelf op is te zien. Hij refereert naar de aanstaande verkiezingen, maar zegt niets concreets over de gebeurtenissen die plaats vonden in 2002, 2003 en 2004. Ruim drie kwartier durend en geen enkele benoeming van concrete gebeurtenissen na 2001, geen woord over de Irak-oorlog, geen syllabe over 11-M, de aanslagen in Madrid. Maar wel over de aanstaande presidentsverkiezingen, omdat het daarvan tenminste zeker is dat ze zullen plaatsvinden in 2004. Dat doet sterk vermoeden dat Osama bin Laden in 2001 ook filmpjes heeft opgenomen die op andere tijdstippen in de ether moesten worden gegooid. Verder verschijnt er twijfelachtige audio en filmopnames van de Egyptische arts en Al-Qaeda topman al-Zawahiri. Maar van Osama bin Laden zelf geen teken. Als ik het scheermes van Occam toepas dan is de meest plausibele verklaring dat Osama bin Laden eind 2001 is overleden.

Ik zit met het volgende scenario in mijn hoofd. De democraten en de kringen rond de regering Obama zaten met hun handen in het haar. Hoe krijgen we de neergang van populariteit van Obama gestopt. Ondertussen stapelden zich bij de CIA de bewijzen op dat Osama bin Laden in de loop van het vorige decennium zou zijn overleden. Sterker nog, dat bin Laden nog in leven zou zijn kon logischerwijs worden uitgesloten. Hierdoor kwam iemand op het briljante idee om het pakken en doden van Osama bin Laden in scene te zetten, zodat het kon worden geclaimd door Barack Obama. De overval op een gebouw waar gewapende aanhangers van Osama bin Laden zich schuilhouden zou authentiek kunnen zijn, aangezien er in een groot deel van Pakistan er genoeg van dergelijke kruitvaten bestaan. Aangezien de CIA wist dat Osama bin Laden reeds overleden is, zal er geen blunder van de eerste orde komen dat er ineens authentiek beeldmateriaal van Osama bin Laden zou opduiken (de laatste authentieke beelden dateren uit najaar 2001) en het publiek zou nooit kunnen weten dat Osama bin Laden allang dood was. De kringen rondom Osama bin Laden, degenen die namelijk Osama bin Laden dood hebben gezien, willen de mythe in leven houden dat Osama bin Laden nog in leven is. Als zij claimen dat Osama bin Laden reeds in het vorige decennium dood was zullen zij iets doen dat tegen hun belangen in gaat. De Amerikanen vertrouwen hierop en claimen de dood van Osama bin Laden op een moment dat het Barack Obama goed uit komt. Er komt een persconferentie waarin niet een militaire woordvoerder maar – hoe vreemd – Obama zelf verklaard dat Osama gedood is.

Dat de lezing van de Amerikaanse overheid niet klopt is niet na te gaan, en daar vertrouwt men maar op. Obama stijgt in de populariteitspolls.

Ik weet niet of bovenstaande scenario klopt, maar ik vermoed het. Er kloppen een aantal dingen niet.

 1. als het doel is Osama levend te pakken en je hebt aanwijzingen dat bin Laden zich ergens schuil houdt dan pas je de operatie daar op aan en ben je niet gericht op het doden, maar op het uitschakelen en/of verdoven van Osama bin Laden. Zelfs als men daar niet in geslaagd is, behoort de toerusting van degenen die aan de operatie deelnemen anders te zijn dan een missie die gericht is op shoot to kill
 2. er is geen lijk. Als Osama gisteren gedood zou zijn, dan zou het niet meer dan normaal zijn dat het dode lichaam van de man door de Amerikanen op een geheime locatie in bewaring zou zijn. O.a. voor onderzoek. Zo’n lijk zou namelijk veel informatie kunnen verschaffen over terrorisme. Slechts één voorbeeld: wat at hij als laatste? Daardoor kan men weten van waaruit hij voedsel kreeg aangeleverd. Als je een lijk van het noorden van Pakistan naar de zee, een afstand van meer dan 1.200 kilometer, kunt krijgen binnen een dag dan kun je een lijk ook binnen een dag op een geheime locatie krijgen of op een marineschip. Het laatste waar je aan denkt als je zulk een prominent stoffelijk overschot in handen hebt is wel het in zee te dumpen.
 3. er zijn geen filmopnamen van een dode Osama bin Laden uitgegeven noch zijn er autoptiefoto’s gepubliceerd. Als je bin Laden net gedood hebt en je wilt het wereldkundig maken dan maak je een uitgebreide beeldregistratie. Dat deed men ook toen men het, overigens levende, lijf van Saddam Hoessein vond.

 

De verklaring van de Amerikaanse overheid dat zij Osama bin Laden gedood hebben is niet geloofwaardiger of meer met feiten onderbouwd dan de verklaring van Taliban en Pakistani in december 2001 dat Osama bin Laden was overleden. Doordat Osama bin Laden in 2001 onder anderen volgens de CIA terminaal ziek was, en dat er geen enkel teken naar buiten is gekomen die er op zouden duiden dat Osama bin Laden na december 2001 in leven was is het niet erg waarschijnlijk dat de roemruchte Saoedische jihadstrijder al die negen jaren heeft kunnen overleven zonder medische zorg op westers niveau en zonder een teken van leven te geven.

Osama bin Laden heeft na december 2001 niets meer van zich laten horen.

Osama bin Laden leek na december 2001 van de aardbodem verdwenen.

Osama bin Laden was al vanaf de zomer van 2001 een terminaal zieke man.

Osama bin Laden heeft na de zomer van 2001 geen beroep meer kunnen doen op medische zorg van westers niveau.

Osama bin Laden is volgens verschillende Afghaanse, Pakistaanse – en ook sommige CIA-agenten gaan uit van deze verklaring – bronnen halverwege december 2001 gestorven en begraven.

Een terminaal zieke man die verstoken is van behoorlijke medische zorg, van de aardbodem lijkt te zijn verdwenen, geen teken van leven geeft terwijl hij voorheen de wereld bestookte met filmpjes en waarvan ook nog eens door verschillende bronnen de dood en de begrafenis wordt vermeld…wat is het meest plausibel? Dat die man dood is of dat die man nog negen jaar verder leeft en ook nog een karakterontwikkeling door maakt waardoor hij geen filmpjes meer doet uitgaan?

 De meest logische verklaring is dat Osama bin Laden is gestorven in december 2001.

 Mijn vermoeden is dat de Amerikaanse regering een soort Hollywood-scenario in elkaar heeft geflanst en de hele wereld aan het voorliegen is door te beweren dat zij op 2 mei 2011 Osama bin Laden hebben doodgeschoten.

Oscar

mei 2011

Naschrift: mocht Obama de waarheid blijken te spreken en het zo zijn dat Osama bin Laden wel degelijk door de Amerikanen gedood is op 2 mei j.l. dan zou ik niet de beroerdste zijn en expliciet erkennen dat ik fout zat.

75 REACTIES

 1. Ik ben het eens met je visie. Obama (of heet hij toch Barry Sotoero?) zet een fraai Hollywood spektakel in scene, op een authentieke lokatie. De rest is mediaspin en ‘social engineering’. Wie er anders over denkt wordt voor gek en een complotdenker uitgemaakt.

  Verder viel mij op dat George W. Bush niet betrokken wilde zijn bij de viering van dit ‘succes’. Zogenaamd omdat hij de publiciteit mijdt. Maar met de publiciteit lijkt hij selectief te zijn. Waarschijnlijk deed hij niet mee omdat hij wel/ook weet hoe het werkelijk is.

  Al Qaeda zou zowaar een mooie ’terreurdaad’ kunnen begaan door de waarheid te vertellen en de US regering voor schut te zetten. Dubbel zelfs want in Pakistan baalt men van de Amerikaanse arrogantie en militair getreiter.

 2. Obama liegen? Zou iemand die in een paar jaar tijd 2 verschillende geboortecertificaten laat zien, liegen?
  Zou iemand die geen enkele verkiezingbelofte waar heeft gemaakt, behalve dat hij zou stoppen met roken, liegen?

  He, jammer. Alweer een bedriegen gekozen als leider.
  De volgende keer doen we het écht anders.

  [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

 3. Overal zijn complotten, vaak zijn de bedenkers van een complot zelf een complot, kijk maar naar onze eigen Micha Kat.
  Complotten zijn boeiend maar het wordt pas echt interessant als er ook nog wat logica in de complottheorieen zit.
  In het geval van Bin Laden zie ik de logica van een complot niet eerlijk gezegd.

  Waarom zou Obama liegen over de dood van Bin Laden?

  Vast niet in verband met de verkiezingen want daarvoor is het nu nog te vroeg en hoe kan het dat Al Quaida de verhalen van Obama heeft bevestigd?
  Hoe zit het met de verhalen van de familieleden/kennissen van Bin Laden die ook in het pand aanwezig was?

  Bon Vivant [3] reageerde op deze reactie.
  Reteip [7] reageerde op deze reactie.
  Nico de Geit [8] reageerde op deze reactie.

 4. @anoniem [2]:

  Waarom zou Obama liegen over de dood van Bin Laden?

  De verkiezingscampagne is officieus allang begonnen (zoals Obama’s campagne in Silicon Valley een paar weken geleden) en Obama kan wel wat successen gebruiken om serieus kans te maken om herkozen te woren als ‘daadkrachtige’ president.

  Wat Al Qaeda betreft: wij zullen wel zien wat dat oplevert.

 5. De Amerikaanse overheid is niet te vertrouwen.

  Nu is het wachten op de volgende creatieve aanslag en het nieuwe kopstuk die die aanslag claimed en de tegenovergestelde reactie van de markten.

 6. Obama had een stunt nodig om zijn eigen gestuntel met zijn geboortebewijs uit het nieuws te krijgen. Ik weet niet wie die man als adviseurs heeft, maar dat lukt natuurlijk nooit met een “hoax”. De ene “hoax” met een andere wegmoffelen is vragen om problemen. Maar er komt zeer snel een film over de stunt van het jaar. Dat is dan een goed alternatief voor ontbrekend bewijs. Als je een paar jaar verder bent, is de film “het bewijs” geworden, daar zijn nog wel meer voorbeelden van…..

  Lees ook een misschien te snelle conclusie, maar toch:
  http://herstelderepubliek.wordpress.com/2011/05/02/nep-president-liquideert-nep-terrorist/

 7. http://www.waarheid911.nl
  en zoek hier maar eens op http://www.infowars.com en deze ook maar http://oneworldscam.com en deze http://xandernieuws.punt.nl/?id=630323&r=1&tbl_archief=&

  Ik snap niet dat mensen deze onzin als zoete koek slikken. Het zegt wel iets over het sheeple-gehalte.
  Obama’s roem is flink tanende. Komt nog een fake geboortecertficaat erbij en nu deze onzin om het allemaal weer op te krikken.

  Er zijn genoeg uitspraken op youtube (door o.a. Bush, Allbright en genoeg andere hoogwaardigheidsbekleders (het woord al:-)) die al aangaven dat OBL dood was.

  America is het meest oorlogszuchtige land ter wereld en ik denk dat ze nu Pakistan gaan aanvallen of misschien wel iets in China gaan uitspoken onder het mom van terreuraanvallen.

 8. @anoniem [2]: Waarom zou Obama liegen over de dood van Bin Laden?

  Na 11 september 2001 is er een BILJOEN (dus een 1 met 12 nullen) dollar uitgegeven aan oorlog. Er zijn talloze privacy beperkende maatregelen doorgevoerd. Allemaal onder de noemer van terrorisme bestrijding. Als osama als kerstcadeautje 2001 was overleden dan hadden AL deze wetten geen doorgang kunnen vinden.

  Afghanistan is binnengevallen omdat er een pijpleiding van 1600km gelegd moest worden welke olie uit het noorden naar de zee moest vervoeren.

  Irak is binnengevallen omdat Saddam zijn olie in euros begon te verhandelen. De doodssteek voor de dollar. Naar het gepeupel toe zijn beide landen (vooral) binnengevallen wegens banden met al qaida. Al qaida onder lading van bin laden. Geen bin laden, geen al qaida.

  OBL is het zoveelste poppetje welke bedoeld is om angst in te boezemen in de bevolking. Om hun vrjiheid verder in te perken en meer uit te melken. OBL is voor mij allang dood.
  anoniem [13] reageerde op deze reactie.
  P.E. Middelkamp [14] reageerde op deze reactie.
  Overnight [16] reageerde op deze reactie.

 9. @anoniem [2]:

  “Waarom zou Obama liegen over de dood van Bin Laden? Vast niet in verband met de verkiezingen want daarvoor is het nu nog te vroeg”

  Het verhaal over de dood van Bin Laden kwam naar buiten nadat de zoon en drie kleinkinderen van Kadaffi bij een bombardement omkwamen. Kinderen bombarderen is niet fraai. Vandaar misschien het tijdstip om ‘het nieuws’ naar buiten te brengen.

  Ik geloof geen snars van het MSM-verhaal. En dan ook nog in details treden over een compleet verzonnen verhaal. Welke zieke geesten bedenken zoiets?

 10. Osama is een nep figuur. America zit niet in Afghanistan voor de taliban de bestrijden.

  In Pauw en Witteman zat donderdag eindelijk iemand die de keiharde waarheid sprak.

  Aflevering 5 mei vanaf minuut 27:35

  http://pauwenwitteman.vara.nl/Uitzending-detail.113.0.html?&tx_ttnews%5Btt_news%5D=22052&tx_ttnews%5BbackPid%5D=116&cHash=5e42b5cd6982af2978f6047299050ff4

  Witteman begint vervolgens snel over iets anders te lullen. Maar die man heeft voor 100% gelijk en maakt een punt waar hele programma’s over mogen gaan.
  Onze leiders bestrijden geen terrorisme , ze zijn de scheppers ervan!

 11. De timing is wederom perfect,

  De wereld was terrorisme een beetje vergeten, de laatste jaren is het al erg rustig daaromtrent. Wat nu speelt is interventie tegen leiders dir eigen volk uitmoorden.
  Niemand praat meer over terrorisme. De grote boze gezochte, maar reeds overleden, nooit aangeklaagde, maar door de media veroordeelde leider van het “terreurnetwerk” leefde nog volgens Obama. Een in scène gezette dood, zou voor eens en altijd 9/11, Madrid en London afsluiten dachten ze.
  Helaas, obamas populariteit neemt kortstondig toe, beurzen reageren nauwlijks, niet de gewenste uitwerking..
  Nu kunnen ze niet meer terug en zal deze mythe de officiële geschiedenis boeken ingaan…

  Dat Obama zelf mbv. NAVO een oorlog is begonnen die al quida strijders steunt, lijkt ook de pers niet te boeie, die roepen alleen dat ze ook naar Syrië toe moeten…

  soum [43] reageerde op deze reactie.

 12. @Reteip [8]:

  Wellicht klopt het allemaal wat je zegt maar waarom dan niet wat langer wachten met het bericht dat Bin Laden is doodgeschoten?

 13. @Reteip [8]: En “Al Qaeda” bestaat alleen in de oorlog tegen terrorisme. Opgericht door MI6/CIA en nu helemaal losgeslagen? Allemaal onzin om de oorlog aan de gang te houden. Al CIA-DA heeft verreweg het meeste dood en verderf gezaaid onder moslims.

 14. @henk [10]:

  “de cia laat de nucleaire kofferbom afgaan”

  Al Qaida verantwoordelijk voor terreuraanslag met kernwapen?

  Al Qaida: bomschoenen waarvan de lont wordt uitgetrapt door medepassagiers, een speciaal geprepareerde onderbroek die niet wil ontploffen, dat soort dingen. Twee bomaanslagen op de Amerikaanse ambassade in Kenia en Tanzania. Al Qaida lijkt geen goed georganiseerde terreurorganisatie maar een ongeorganiseerd zooitje wannabe’s.

  Wie lieten twee vliegtuigen crashen op de Twin Towers, was dat Al Qaida, of zat de CIA of de Mossad daarachter? Op de vroege ochtend van 11 september 2001 verkocht World Online oprichtster Nina Brink al haar aandelen na een ‘ingeving’. Toevallig behoort Brink tot dezelfde raciale groep als de eigenaar van alle gebouwen die op 11 september instortten in New York. Op onverklaarbare wijze stortte er ook een gebouw in dat niet was geraakt en was de luchtverdediging afwezig.

  Nucleaire terreuraanslag in Europa

  Onlangs verscheen er een krantenbericht waarin wordt gewaarschuwd dat er een nucleaire hellestorm losbarst als Bin Laden iets overkomt. Maar stel dat er een atoombom ontploft op Europese of Amerikaanse bodem, wie zit daar dan achter?

  Amerika lijkt haar best te doen om een Derde Wereldoorlog te starten. De BRICS-landen (Brazilië, Rusland, India, China en Zuid-Afrika) willen niet en negeren het Westen zoveel mogelijk. Duitsland wil ook niet. Een heftige terreuraanslag kan bedoeld zijn om landen die niet mee willen doen aan de Derde Wereldoorlog er toch in te betrekken en een motief te geven mee te doen.

  Pearl Harbor

  Het Amerikaanse volk zag deelname aan de Tweede Wereldoorlog niet zitten. De Japanners vielen Pearl Harbor aan en daarna wilde het Amerikaanse publiek wel. Er gaan geruchten dat de Amerikanen op de hoogte waren van de Japanse aanval, maar er niets tegen deden. Hetzelfde kan opgaan voor de Twin Towers: ze wisten dat het ging gebeuren maar deden er niets tegen. Sterker: er werden explosieven geplaatst en er stortte zelfs een gebouw ‘spontaan’ in.

  Ineenstortende dollar

  Een paar jaar terug kocht China veel Amerikaanse staatsobligaties, net als Japan. China koopt al een tijdje helemaal niets meer en gaat haar duizenden miljarden dollars mogelijk dumpen. In Japan hebben ze momenteel wel iets anders aan hun hoofd als Amerikaanse staatsobligaties – Japan koopt waarschijnlijk ook niet meer. De vele kostbare oorlogen van de VS zijn gefinancierd door dollars bij te drukken. Als grote partijen hun dollars gaan dumpen is het nog maar de vraag of de dollar overeind kan blijven, met alle gevolgen van dien. De VS en haar bondgenoten slaan wild om zich heen als een klein kind dat niet tegen zijn verlies kan.

  Derde Wereldoorlog

  Mogelijk wordt de Derde Wereldoorlog ingeluid door een nucleaire terreuraanslag waarvan Al Qaida of andere vijand de schuld krijgt. De VS en haar bondgenoten trekken vervolgens ten strijde tegen die vijand. De westerse massa die aan het infuus van de Mainstream Media (MSM) hangt gelooft alles.

  http://nicodegeit.wordpress.com/2011/05/04/al-qaida-verantwoordelijk-voor-terreuraanslag-met-kernwapen/

  Ron Paul Fan [17] reageerde op deze reactie.

 15. @Reteip [8]: ik neem aan dat nu Osama officieel dood is, we enorme besparingen op het terrorisme budget van de overheden gaan zien? En die inperkingen op de privacy gaan natuurlijk ook verdwijnen!?

 16. @Nico de Geit [15]:

  Al Qaida verantwoordelijk voor terreuraanslag met kernwapen?

  Een realistisch scenario waarin de VS de globale macht zullen proberen te grijpen is het Pakistan scenario.

  Pakistan is het enige islamitische land dat de bom heeft.

  http://original.antiwar.com/justin/2008/01/07/nukes-spooks-and-the-specter-of-911/

  Dit artikel beschrijft hoe smokkel van nucleair materiaal vanit de VS via Turkije naar Pakistan verloopt. Het is een absoluut horror-scenario. Maar diegenen die begrijpen hoe 911 in zijn werk ging weten dat de zionistische elite in de VS voor niets terugdeinst om hun doel, een globale Washington-gebaseerde neo-Sovjet-Unie onder hun heerschappij, te realiseren.

  Er komt mogelijk een nieuwe (nu nucleaire) false flag attack en die gaat Pakistan in de schoenen geschoven worden. Met de dood van die nep-bin Laden hebben ze een element in het verhaal gecreeerd van het onbetrouwbare Pakistan waar je alles van kunt verwachten.

  And “while the FBI was investigating,” says Edmonds, “several arms of the government were shielding what was going on.” An entire wing of the national security bureaucracy, associated with the neoconservatives, has long profited from representing Turkish interests in Washington: this group includes not only Grossman, but also Paul Wolfowitz, chief intellectual architect of the Iraq war and ex-World Bank president; former deputy defense secretary for policy Douglas J. Feith; Feith’s successor, Eric Edelman; and Richard Perle, the notorious uber-neocon whose unique ability to mix profiteering and warmongering forced him to resign his official capacity as a key administration adviser.

  De namen laten zich weer lezen als het telefoonboek van Tel Aviv.
  Nico de Geit [18] reageerde op deze reactie.

 17. @Ron Paul Fan [17]:

  “Met de dood van die nep-bin Laden hebben ze een element in het verhaal gecreeerd van het onbetrouwbare Pakistan waar je alles van kunt verwachten.”

  Hou de propaganda van de MSM in de gaten.

 18. @Mediamix [20]:

  “Waarom verklaarde zijn dochter….”

  De MSM geeft allemaal details terwijl het hele verhaal waarschijnlijk verzonnen is. Mensen zijn nu eenmaal ‘penny wise, pound foolish’.

  Iedereen zou van het kwaadaardige infuus van de MSM af moeten.

  Julian Assange: ‘Mainstream Media verantwoordelijk voor oorlogen’

  Assange: ‘De media is zo kwaadaardig dat we ons af kunnen vragen of we niet beter af zouden zijn zonder. Ze geven een vertekend beeld van de werkelijke wereld en het gevolg daarvan is oorlog en corrupte regeringen die aan de macht blijven. Eén van de hoopgevende zaken die ik heb ontdekt is dat iedere oorlog die in de afgelopen 50 jaar van start ging het resultaat is van leugens van de media. De media had het kunnen stoppen als ze diep genoeg gespit hadden en niet klakkeloos de overheidspropaganda hadden doorgegeven.

  Wat is de betekenis hiervan? De betekenis is dat de bevolking niet van oorlog houdt. De bevolking wordt met leugens in een oorlog betrokken. De bevolking begint geen oorlog met open ogen. Een goede media-omgeving betekent een vredige omgeving’.

  Filmpje: ‘Assange: Facebook, Google, Yahoo spying tools for US intelligence’

  http://www.youtube.com/watch?v=Hp8rJVWC2a0

  Bron: http://nicodegeit.wordpress.com/2011/05/04/julian-assange-mainstream-media-verantwoordelijk-voor-oorlogen/

 19. @Mediamix [20]:

  Heb je die dochter gezien in een interview?

  Over ‘bin Laden’s vrouw’:

  http://www.prisonplanet.com/more-fake-photos-emerge-in-bin-laden-farce.html

  Reken er maar niet op dat we of de dochter of de echtgenote ooit te zien gaan krijgen in een Larie King Live setting. We krijgen een vaag bericht in de MSM en daar moeten we het dan mee doen.

  ‘Wie zijn eigenlijk de eigenaren van de amerikaanse media?’ vraag je je dan af.

  Hmmm….

  Boer op Klompen [31] reageerde op deze reactie.

 20. Ik weet dat de amerikaanse regering geen goede naam heeft bij libertariers, maar dat beeld moet ik toch enigzins bijstellen: als komisch nummer is het onovertroffen:

  Mike Rivero van whatreallyhappened.com:

  The guy with the remote isn’t recognizable, you cannot actually see what is on the TV screen, and according to the FBI, the real Osama was left-handed, while the man in the video is using his right hand for the remote control.

  But other than that, a very convincing picture! Really. I mean it! Splendid work (for the government). Much better than that passport photo over at the Daily Mail!, I mean, just look at those walls! Clearly this is the inside of a million dollar mansion! 🙂

  Je kon van te voren weten dat de video even nietszeggend zou zijn als die 5 frames video van de ‘aanval op het Pentagon’.

 21. De echte bin Laden was een man van de wereld, miljonair, gehard in de strijd. Hij zou nu slechts 54 zijn geweest, had hij nog geleefd.

  Op de video zien we een oude fragiele man, die voortdurend op en neer wipt en die makkelijk 70 kan zijn. Die muts maakt het nog moeilijker hem te identificeren, zeker met die camera-hoek, schuin van achteren. Deze video bewijst niets, behalve dan dat de amerikaanse regering alle moeite lijkt te doen om dubieus ‘bewijsmateriaal’ in de wereld te zetten en steeds de indruk wekt iets te willen verbergen.

  [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

 22. @Ron Paul Fan [27]:

  Ik heb er erg om gelachen. Het is niet eens te zien of de man in het filmpje zodanig op Osama bin Laden lijkt dat hij een look-a-like genoemd zou kunnen worden. In ieder geval heeft hij niet dezelfde motoriek als OBL.

  Misschien dat de Amerikanen het onderstaande filmpje naar buiten kunnen brengen en er bij zeggen dat dit 2009 was. Behalve een handjevol Nederlanders die dit fragment toevallig in 2001 op TV hebben gezien zal het niemand opvallen dat er niets niet klopt.

  http://humortv.vara.nl/pa.342499.willibrord-frequin-vangt-osama.html

Comments are closed.