Vandaag is “Memorial Day”, de dag dat vooral in Amerika, maar ook in Europese landen met militaire begraafplaatsen, de militairen herdacht worden die “in dienst van het vaderland” gesneuveld zijn.  Vandaag ook een bericht dat er in Afghanistan in 2010 meer doden gevallen zijn dan welk van de acht voorgaande oorlogsjaren dan ook.

 

In 2011 zijn er minstens al 200 NATO-troepen in Afghanistan gedood terwijl de Taliban alleen nog maar sterker wordt en de aanvallen opvoert.

En “Nederland” gaat ook weer een nieuwe militaire missie naar Afghanistan sturen. Eveneens gaat het vechten in Libië door! Alles voor uw vrijheid en in uw belang!

Politici leren het kennelijk nooit.

8 REACTIES

 1. vrijspreker die navo ratten en bastards hebben 12 kinderen gebombadeerd was gisteren of eergisteren nieuws ze boden excuses aan en gaan gewoon vrolijk verder.groep bilderberg is hoofdschuldige met de usa bastards zij hebben het plan om de nieuwe wereld orde te vormen via democratie en daarvoor wordt weer oorlog gevoerd.dit zijn kindermoordenaars echt en komen overal mee weg omdat ze elite zijn.

 2. wat meneer Jongen misschien nog niet doorheeft>> Politici leren het kennelijk nooit. > de politici die het wel geleerd hebben (van huis uit?) komen niet op de plek van minister president. Daar zorgt de schaduw regering wel voor.

  kortom: politici mogen het nooit leren….

 3. Wat ook steeds opvalt is dat ze de aantal doden van de NATO troepen bijhouden. Maar over het aantal burgerslachtoffers? Daar horen we niks over!

  Vreemde manier van wreken hebben die Amerikanen, er kwamen 3000 mensen om op 9/11 en zij hebben er nu ruim 1,5 miljoen afgeslacht in Irak en Afghanistan. En dat allemaal om 1 man te pakken.Allemaal voor het bestwil van die Afghanen zeker.

  Waar gaat dit over?????

  Leonardo Pisano [6] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.