maandag, 30 mei 2011
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Memorial Day

Vandaag is “Memorial Day”, de dag dat vooral in Amerika, maar ook in Europese landen met militaire begraafplaatsen, de militairen herdacht worden die “in dienst van het vaderland” gesneuveld zijn.  Vandaag ook een bericht dat er in Afghanistan in 2010 meer doden gevallen zijn dan welk van de acht voorgaande oorlogsjaren dan ook.

 

In 2011 zijn er minstens al 200 NATO-troepen in Afghanistan gedood terwijl de Taliban alleen nog maar sterker wordt en de aanvallen opvoert.

En “Nederland” gaat ook weer een nieuwe militaire missie naar Afghanistan sturen. Eveneens gaat het vechten in Libië door! Alles voor uw vrijheid en in uw belang!

Politici leren het kennelijk nooit.

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Belastingen, Cultuur, Internationaal, Politiek, Vrijheid
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. ronald schreef op : 2

  vrijspreker die navo ratten en bastards hebben 12 kinderen gebombadeerd was gisteren of eergisteren nieuws ze boden excuses aan en gaan gewoon vrolijk verder.groep bilderberg is hoofdschuldige met de usa bastards zij hebben het plan om de nieuwe wereld orde te vormen via democratie en daarvoor wordt weer oorlog gevoerd.dit zijn kindermoordenaars echt en komen overal mee weg omdat ze elite zijn.

 2. NoNWO schreef op : 3

  wat meneer Jongen misschien nog niet doorheeft>> Politici leren het kennelijk nooit. > de politici die het wel geleerd hebben (van huis uit?) komen niet op de plek van minister president. Daar zorgt de schaduw regering wel voor.

  kortom: politici mogen het nooit leren….

 3. Cyclope schreef op : 4

  Wat ook steeds opvalt is dat ze de aantal doden van de NATO troepen bijhouden. Maar over het aantal burgerslachtoffers? Daar horen we niks over!

  Vreemde manier van wreken hebben die Amerikanen, er kwamen 3000 mensen om op 9/11 en zij hebben er nu ruim 1,5 miljoen afgeslacht in Irak en Afghanistan. En dat allemaal om 1 man te pakken.Allemaal voor het bestwil van die Afghanen zeker.

  Waar gaat dit over?????

  Leonardo Pisano [6] reageerde op deze reactie.

 4. Reteip schreef op : 5

  @Freebird [1]: www.avaaz.org

  Zo! Of je even je telefoonnummer af wil geven… Verder wel helemaal ermee eens hoor.

 5. Leonardo Pisano schreef op : 6

  @Cyclope [4]:

  Denk je dat dit om wraak gaat? Of om Irakezen of Afghanen te helpen? 9/11 is geëngineerd door de Anglo-Americaanse Power Elite om een oorlog te beginnen tegen de Islam. Doel: stapje dichter bij NWO. Dit spel wordt al honderden jaren gespeeld…. (bijv. Lusitania in WW-I). Libië is hetzelfde verhaal.

  Cyclope [8] reageerde op deze reactie.

 6. Hub Jongen (auteur van dit artikel) schreef op : 7
  Hub Jongen

  Vandaag 8 nieuwe doden. Het aantal gesneuvelde Amerikanen in Afghanistan komt nu boven de 1500.:

  (CNSNews.com) — The Defense Department announced 8 new U.S. casualties in Afghanistan over the Memorial Day weekend, bringing the total number of U.S. casualties in the almost-decade-long war in that country to 1,503.

  Geplakt uit www.cnsnews.com

 7. Cyclope schreef op : 8

  @Leonardo Pisano [6]:

  Nee,ik zeg dat op een sarcastische manier. Ik ben wel de laatste die in de goede bedoelingen van de VS geloof.