Meestal ben ik het wel eens met de uitspraken van Moszkowics.  Maar deze keer niet.

Bram wil ophouden met deze farce. En eigenlijk vind ik dat ook wel. Maar toch jammer als het nu zou inderdaad zou stoppen.

Waarom jammer? Omdat nog veel te veel Nederlanders niet door hebben dat dit hele gedoe een farce is waar ze nooit goed uit KUNNEN komen.

 Dat kan niet omdat de Nederlandse (grond) wet een farce is.
Niet alleen in het onderhavige geval, al is dat wel een duidelijk bewijs. Hetzelfde geldt voor de hele grondwet, die de rechten van de burgers zou moeten verdedigen.

Maar dat zit er helemaal niet in omdat er om de haverklap een bepaling in staat die zegt: “….tenzij iemand anders andere ideeën heeft!” (Zoals bvb de overheid of het algemeen belang!).

En dan daar overheen, dat de wetten van de EU boven onze eigen wetten gaan. En in die EU zijn we tegen onze referendum-uitspraak in, ingeluisd via het Verraad van Lissabon.

De (eindeloze) farce van het Wildersproces, zou veel meer mensen het inzicht kunnen leveren dat Nederland helaal geen rechtsstaat IS.

En als er nu gestopt wordt, gaat alles gewoon weer de doofpot in, en blijft het inzicht beperkt tot de reeds overtuigde libertariërs.

En het zou zo belangrijk zijn als meer mensen gaan inzien wat er aan het gebeuren is en hoe ze misbruikt worden.

2 REACTIES

  1. Sterker nog, geen enkele aangenomen wet mag meer worden getoetst aan de Nederlandse Grondwet. Dus waarom deze wet wordt gebruikt heeft alles van doen om een leider van een partij monddood te maken aangemoedigd door een groep inmiddels bekend uiterst corrupte rechters. Dit terwijl zelfs het openbaar ministerie reeds vrijspraak heeft gevraagd. Dus zou ik zeggen stop met deze weinig verhullende charade.

Comments are closed.