Gotcha. Osama is doodgeschoten. Dit is de woning geweest van Osama de afgelopen jaren. Midden in een provincie stad. Op een paar honderd meter van een politie bureau. Aan de hoofdweg naar noord Pakistan.  

De vraag is natuurlijk waarom hij nu is opgepakt. En waarom hij zijn grotten heeft verlaten. En niet een meer afgelegen locatie in Waziristan of soortgelijke tribale gebieden heeft opgezocht.

Zou dit het einde van een tijdperk zijn en zouden de VS nu inderdaad versneld Afghanistan verlaten?

91 REACTIES

 1. Je zou die makke schapen, die dat allemaal slikken een overheid gunnen, die ze 100% belasting oplegt.

 2. Osama dood, mensen juichen. Wat een moreel relativisme weer. Was de wereld niet te klein geweest als Obama omgekomen zou zijn?

 3. @Rob [32]:

  Ik geloof dat ze zich er op verkeken hebben. Ik heb net wezen rondneuzen op internet en bij diverse forae en nieuwssites en er is vrijwel niemand die de berichten over de Amerikaanse troepen die Osama gedood zouden hebben niet op z’n minst verdacht vindt. Geen (authentiek) beeldmateriaal van een dode Osama en een lijk dat binnen een dag in zee wordt gedumpt. Mensen die twijfelen aan de officiele lezing over de toedracht zijn niet zomaar weg te zetten als aluhoedjes.

  Doompie [42] reageerde op deze reactie.

 4. “Dat de lezing van de Amerikaanse overheid niet klopt is niet na te gaan, en daar vertrouwt men maar op. Obama stijgt in de populariteitspolls. Er komen wraakacties van moslim-fundamentalisten en Obama kan zich in reactie hierop zich weer ‘presidentieel’ gedragen.”

  Waarom zouden moslimfundamentalisten dan wel in het Osamaverhaaltje trappen? Je kunt immers niet boos worden om iets, waarover je twijfelt.

  Vervelend, dat je nu over dat nieuws weer dagen wordt doorgezaagd op Eén Vandaag, Uitgesproken VARA/EO/WNL, Nieuwsuur en Paul en Witteman.

  Oscar [41] reageerde op deze reactie.

 5. Bilderberg propaganda! Ik word zo misselijk van ons niews, ze denken echt dat we niet kunnen nadenken, opinie tovenaars.
  Verwacht een grooots eindspel, perfect zoals Albertje Pike het wou hebben. Alles loopt volgens plan .

 6. @Vilseledd [38]:

  Je kunt immers niet boos worden om iets, waarover je twijfelt.

  Niet alle moslim-fundamentalisten zullen twijfelen. Bovendien is dit weer een welkome aanleiding om die koefr een lesje te leren.

  Overigens zou het vermeende doden plaats hebben gevonden in de vroege ochtend van 2 mei, plaatselijke tijd. De hele operatie, van het moment dat het complex werd aangevallen tot het dumpen van het lijk in zee heeft niet langer dan een uur of acht geduurd. De Amerikaanse helicopters vliegen zo’n 250 km per uur en de afstand van de plaats waar bin Laden gedood zou zijn naar de zee is ongeveer 1.250 km. Dat zou betekenen dat het lichaam van bin Laden maximaal maar drie uur onderzocht is. Bij dit onderzoek zijn geen beeldopnamen gemaakt. Dat klopt allemaal niet. Als de Amerikanen werkelijk Osama zouden hebben gedood dan zou de autoptie uitgebreid geweest zijn en het aanzien van zijn lijk zou uitgebreid gedocumenteerd geweest zijn. Ook zouden ze het lijk niet zo snel hebben gedumpt.

  Ik hoop dat de tegenstanders van Barack Hussain Obama wat kunnen met al die onwaarschijnlijkheden rondom de vermeende dood van Osama bin Laden.

  @R. Hofkamp [40]:

  Vindt u de officiele lezing van de Amerikaanse autoriteiten – geen lijk en ook geen afbeelding van een lijk – niet op z’n minst verdacht?

 7. @Oscar [34]:

  Lang leven het Internet!

  Overal duiken de bewijzen welke de andere kant op richten op.
  Fora’s, nieuws sites, nergens is een ziel te vinden (buiten USA) wie dit verhaal gelooft.

  Sterker nog, weinig mensen geloven uberhaubnt iets van het verhaal.
  De ‘juichende’ menigte kwam tot stand nadat er een paar bussen waren aangekomen met studenten.

  Het is toch bijna verkiezingstijd in de US?..

  het lijkt precies op deze scene:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Triumph_(Rome)

  Oscar [44] reageerde op deze reactie.

 8. Beetje verdacht allemaal.
  ineens is hij gevonden.
  – Bron DNA (voor vergelijking zoals Ferry ook aangaf) is onbekend in MSM.
  – Waarom het lijk direct in zee dumpen… ook verdacht.
  – fotos die je ziet zijn die van een eerdere taliban strijder en overduidelijk op amateuristische wijze gefotosoept.

  Volk zal de waarheid nooit meer te weten komen, omdat het een closed case is en ieder bewijs materiaal van deze aankondiging direct vernietigd is, zodat niemand het ooit kan ontkrachten, of bevestigen.

 9. @Doompie [42]:

  Dit gaat een staartje krijgen. De gang van zaken is té verdacht om geen twijfels te doen rijzen.

  Ik ben overigens nog geen bekende personen, prominenten en politici tegen gekomen die publiekelijk hun twijfels hebben geuit. Ook heb ik nog geen artikelen gezien op nieuwssites waarin een kop als “Twijfels over toedracht dood bin Laden” te lezen is.

 10. “Dat zou betekenen dat het lichaam van bin Laden maximaal maar drie uur onderzocht is. Bij dit onderzoek zijn geen beeldopnamen gemaakt. Dat klopt allemaal niet.”

  Dat snapt een moslimfundamentalist ook. De meestgemaakte fout is de vijand onderschatten. Ik denk, dat ze eens hartelijk zullen lachen om deze persactie van Obama.

  Oscar [46] reageerde op deze reactie.

 11. @Vilseledd [45]:

  Dat snapt een deel van de moslim-fundamentalisten. Een ander deel zal dit zien als een aanleiding om amok te maken. En er zijn ook veel moslim-fundamentalisten die zelf geen kranten lezen maar van horen zeggen (via, via) vernemen dat Osama bin Laden door de Amerikanen vermoord is.

  Denk maar eens aan de reacties op Fitna, deze demonstranten zijn duidelijk geen krantenlezers, tenminste geen nauwkeurige nieuwslezers:
  http://www.geenstijl.nl/archives/images/garret468.jpg

  De Ierse zakenman Garret Weldon heeft naar aanleiding van de demonstraties naar aanleiding van de film Fitna moeten onderduiken.

  Vilseledd [47] reageerde op deze reactie.

 12. Dit is weer een false flag voor de zoveelste keer.

  Bin Laden moet dan zoveel als dood zijn, maar z’n achterban gaat door met zoveel als vechten.
  En dan meteen een zeemansgraf ?

  Mmm Jaja.

  Of word deze theorie de wereld ingeholpen om aanslagen en dergelijke te rechtvaardigen.
  Om zodoende de zgn. veiligheidsregels aan te scherpen ten nadele van de burger.

  Oscar [50] reageerde op deze reactie.

 13. Amerika zal Afghanistan nooit of te nimmer verlaten.

  Was het niet zo dat Osama allang geleden dood werd geacht.
  Wat te denken van die amateuristische filmpjes die zogenaamd van hem moesten komen?

  Obama had gewoon een positief bericht nodig, waardoor hij nu weer het mannetje is.

  [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

 14. Artikel uit Le Monde:

  “TOTALEMENT CONTRAIRE AUX RÈGLES DE L’ISLAM”

  La Grande Mosquée de Paris a rapidement réagi en estimant qu’un ensevelissement en mer “serait totalement contraire aux règles sacro-saintes de l’islam”. Un proche du recteur Dalil Boubakeur s’est déclaré “très surpris” de ces informations. Selon la tradition musulmane, “le corps d’un défunt doit d’abord être lavé avec de l’eau savonneuse, puis de l’eau claire et enfin avec de l’eau mêlée de camphre, avant d’être entouré de trois pièces d’étoffe”. M. Boubakeur ajoute que “l’inhumation se fait en terre, sans cercueil. La dépouille doit être placée parallèlement à la Mecque, la tête du défunt légèrement tournée vers la droite pour que son visage soit tourné vers la Kaaba, le sanctuaire sacré de la Mecque

  Voor Oscar en Ron Fan, die deze schitterende taal niet beheersen , hier de korte vertaling:

  Het zo begraven van Ben Laden druist volledig tegen de moslimse regels en tradities in. Men moet moslims in aarde begraven met hun hoofd naar mecca gericht.

  Dit was een reactie van een moskee uit Parijs.

  Oscar [53] reageerde op deze reactie.

 15. @M. van den Heuvel [48]:

  Wist u dat Anne Frank vredig in mijn armen is gestorven. Vlak voordat zij stierf heeft ze nog geklaagd dat zij geen cent heeft mogen ontvangen van de door haar geschreven bestseller. Ik heb geen foto gemaakt van haar lijk toen ik het luttele uren na haar dood, meer dan 1200 km verderop, in zee dumpte, maar haar haren en de huidschilfers van haar vader Otto zijn uitgebreid getest en hun beider DNA hadden een match.

  Kijk, als ik zulke dingen zou uitkramen dan zou geen hond mij geloven – en terecht – maar de Amerikaanse overheid kan er blijkbaar mee weg komen te beweren dat het Amerikaanse troepen waren die het laatst Osama in leven zagen en dat ze het lijk al na een paar uur na zijn dood hebben gedumpt zonder de moeite te nemen een foto te maken.

  M. van den Heuvel [63] reageerde op deze reactie.

 16. @Cyclope [49]:

  Voor Oscar en Ron Fan, die deze schitterende taal niet beheersen , hier de korte vertaling:

  Als u zou hebben opgelet dan zou u hebben geweten dat ik het Frans – net als trouwens het Italiaans – wel degelijk beheers, dat ik ook teksten in het Frans lees en commentaar heb geleverd op ondeugdelijke vertalingen uit het Frans:
  http://www.vrijspreker.nl/wp/2010/09/la-loi-pervertie/

  Men moet moslims in aarde begraven met hun hoofd naar mecca gericht.

  In varkenshuid naaien, op de rug leggen met het hoofd richting Noordpool. Dat is wat de Britten op een gegeven moment in de 19de eeuw deden in de Soedan. Het was bijzonder effectief. Zodra de opstandelingen er lucht van kregen hoe de gevallenen behandeld werden stopten de aanvallen. Maar ach, tegenwoordig zou men dat allemaal heel erg respectloos vinden.

 17. @R. Hofkamp [40]:
  Overheid zegt dat hun dna klopt
  Obama is de overheid
  Obama zakt al jaren fors in de peilingen.
  Osama is dood.
  Obama stijgt i de pijlingen
  Verkiezingen zijn volgens jaar…..

  Het lijk is voor zover ik hoorde 30 minuten na de dood gedumpt.. of zeer zeker heel kort daarna.
  Geen foto
  Geen beeld..
  Een overheid die er alleen voordeel bij heft als het waar zou zijn, en een president die alles te verliezen had als het niet was gebeurt.

  Aluhoedje????
  Zeer gunstige omstandigheden voor een overheid met bewijs en geruchten alleen afkomstig van een overheid en NIETS!!!! om het te bewijzen.

  ” Wij zeggen dat het waar is dus is het waar”
  Als er onafhankelijke foto’s werden genomen van het lijk dan gaf ik ze het voordeel van het twijfel..

  Nu krijgt het hele nieuws bericht van mij aleen een twijfel.
  Er is op geen enkele objectieve wijze vast te stellen dat dit bericht waar is en het stinkt naar politiek gerommel en opinie makerij.

  Daarbij ook weer de berichtgeving dat ze nu extra troepen inzetten is verdacht… en stinkt ook ” of high heaven” naar politieke belangen.

  Als ik belangen heb bij het brengen van een verhaal, en jou persoonlijk zeg dat ik alle bewijzen heb, maar het je niet kan tonen… wat is dan de meest waarschijnlijke reden dat ik het vertel?

  Oscar [59] reageerde op deze reactie.

 18. @Hocvoluerunt [58]:

  Het lijk is voor zover ik hoorde 30 minuten na de dood gedumpt

  Zelfs als de helicopter op topsnelheid zou vliegen dan nog zou het minstens vier uur duren voordat hij bij de zee zou zijn.

  Er is geen lijk, er zijn geen foto’s van het lijk. Om die reden is de lezing van de Amerikaanse regering over de toedracht uitermate verdacht.

  Een hele serie duidelijke foto’s publiceren van een dode Osama bin Laden met bijvoorbeeld op een van de foto’s duidelijk het gezicht van Osama en op dezelfde foto een tijdschrift dat van eind april 2011 is zou het allemaal wat geloofwaardiger maken.

  Een DNA-match zegt niets over de toedracht van de vermeende doding.

  Peter de Jong [61] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.