De onderstaande video demonstreert het gebruik van internet bronnen door belanghebbende westerse mogendheden terwijl ze de aanvallen van de NAVO op Libië opstookten.

Militaire/media psy-ops zijn niets nieuws onder de zon, zie ook dit 11 jaar oude artikel over CNN.

http://www.youtube.com/watch?v=q7vGoXaLHxs&feature=player_embedded

Hattip LewRockwell.com.

8 REACTIES

 1. Zwijgen is ook een kunst die de MSM goed beheersen. Hoe gaat het ondertussen in Fukushima (minimaal een paar meltdowns) en wat zijn de gevolgen voor de gezondheid van mensen wereldwijd? Niemand schrijft er over, dus het zal wel erg zijn.

  De westerse overheden zijn verworden tot wat men 25 jaar geleden andere staten verweet.

 2. interessant om te zien hoe zich dit allemaal ontwikkeld heeft. Het uithollen van de vrijheid gaat inderdaad met kleine stapjes.
  Het is steeds weer het bekende salami proces: elke keer nemen ze een Klein stukje van je worst af, zo Klein dat het niet de moeite waard is om er veel drukte over te maken, althans zo Klein dat het gros van de mensen het wel slikt, maar op een gegeven ogenblik merk je dat er geen worst meer over is.
  In het begin deed de overheid alles nogal stiekem en voorzichtig maar nu trachten ze niet eens te verbergen dat ze liegen en in het geheim vergaderen.
  Het volk krijgt dan wel aangezegd wat ze moeten doen en wat ze niet meer mogen.

  IIS@web.nl [3] reageerde op deze reactie.

 3. @Hub Jongen [2]:

  Het is dom, naïef en een gegeven die teruggaat tot het begin van de mensheid dat liegen en bedriegen even werkt of misschien heel even lang werkt, maar uiteindelijk zal de leugen zich tegen de gevestigde orde, de elite die vanuit hun veilige koetsen en kastelen denken de wereld te kunnen manipuleren en te bedriegen, keren.

  Het enige wat ik zie is dat men snelle winst probeert te maken, het vliegensvlug afdekken van gebeurtenissen en het invoeren van regels of wetten die moeten helpen de bevolking te sturen en te onderdrukken.

  Als ik één geloof heb dan is het een geloof van de waarheid, de absolute waarheid die elke leugen hoe dan ook zal blootleggen. Ik ben overtuigd dat de heren en dames die menen de wereld om hen heen iets voor te kunnen liegen, omdat men macht en geld heeft, uiteindelijk door hun eigen leugens zullen worden getroffen. Wij, zij, niemand zal met leugens de wereld eeuwig kunnen regeren of besturen.

  Mocht men uiteindelijk, bij de Grand Finale, toch met de leugen wegkomen, dan zal de wereld helemaal hopeloos verloren zijn. Dan zal de natuur, een god, een natuurlijk ritme, noem het hoe je het wilt noemen, de zaken die totaal scheef en onwenselijk zijn en niet langer thuis horen bij en tussen de mens als totale entiteit hier op aarde, keihard worden afgestraft. Hoe langer men wacht en hoe meer men liegt en manipuleert, hoe zwaarder de correctie zal zijn.

 4. Een succesvolle, maar duivelse communicatiestrategie van de machtselite is de zgn Hegelian Dialectic (zie Wikipedia).

  Re oorlog: WW I en WW II zijn beide gemanipuleerd op hoog niveau om de massa in America rijp te maken en de oorlog als logisch en onafwendbaar te zien. WW I: de Lusitania; WW II: Pearl Harbor.

  Lees Tragedy & Hope van Prof. Quigley (1300 pag’s).

  Net als 9/11 overigens; er is veel bewijsmateriaal dat deze actie door de machtselite zelf is uitgevoerd….

 5. offtopic maar bizar te noemen.over psychose gesproken er is net een artikel binnen van de heer Kat justitie gaat journalisten en advocaten vermoorden,als u het mij vraagt zit de heer Kat weer in een psychose zelfs zijn kompaan de heer Dankbaar heeft dat benoemd met de september psychose situatie.de heer Kat heeft hulp nodig van een psychiater.

 6. Ter aavulling van deze propaganda zou deze info hier misschien ook wel op zijn plaats zijn.

  Het gaat om internet media station genaamd MEMRI’s/ Mermi.org.
  Menigmaal heb ik info door middel van video fragmenten voorbij zien komen.
  Maar als je kijkt naar de donateurs en de contacten ……..>>

  http://www.memri.org/assistingamerica/
  http://www.memri.org/content/en/about.htm

  Yigal Carmon >> ex mossad medewerker
  Hudson Institute >> daar heeft Hirsi Ali haar intrede gedaan.
  Fbi
  Cia

  Film fragmenten van dit station duiken regelmatig op in NL, gisteren weer met Khadaffi. En een aantal andere voorvallen.
  Maar onder meer ook in de film van de heer Wilders een aantal keer.

  Hier nog een overdenking van Wikileaks inzake Mermi.org >>

  http://en.wikipedia.org/wiki/Middle_East_Media_Research_Institute

  Dan ben ik benieuwd hoe jullie hier over denken??

  Vriendelijk dank

Comments are closed.