De directeur generaal van het IMF, de Fransman Dominique Strauss-Kahn is gisteren twee minuten voor vertrek uit een vliegtuig gehaald door de NYPD. Helaas niet vanwege de perfide rol die het IMF te vaak heeft gespeeld. Maar net als Julian Assagne vanwege een vermeend seksueel schandaal.

Ik wil geen verhandeling over het IMF schrijven, laat volstaan worden dat het IMF in naam van het marktdenken vaak ingrijpt in de markt en daardoor te vaak als marktverstorende en contraproductieve factor is te betitelen. Daarnaast heeft het IMF een voorkeur voor hogere belastingen.

Het verhaal is officieel dit: een kamermeisje van het Sofitel op West 44th Street NY loopt nietsvermoedend de suite van Dominique binnen. Dominique komt naakt uit de douche en heeft zin in sex. Hij bespringt haar, gooit haar op bed, en dwingt haar tot een vorm van orale dienstverlening. Daarna lijkt de heer Srauss-Kahn hals over kop te vluchten. Hij laat onder andere zijn mobieltje in de hotelkamer achter. En neemt de eerste de beste vlucht terug naar Frankrijk. Een vlucht mede mogelijk gemaakt omdat hij een afspraak heeft met Air France dat als hij opdaagt er altijd voor hem een stoel in de eerste klasse gereed is.

In 2008 kwam hij vanwege zijn libido ook al een keertje in de problemen, toen vanwege een medewerkster van het IMF waarmee hij een relatie was aangegaan.

Is dit een set up? Is dit wraak voor de plannen van het IMF om de dollar als wereldwijde reserve valuta te vervangen door SDR’s? Of heb ik nu een alu hoedje op? Moet ik niet gewoon denken, opgeruimd staat netjes?

Aan U de keuze

De arrestatie van de directeur van het IMF is NIET door politieke motieven ingegeven

Oneens, de arrestatie is een val, dit is een politiek spelletje (53 stemmen - 67%)

Eens, die Dominique is een gevaar voor de eer van iedere vrouw waar het hart nog van klopt (21 stemmen - 27%)

Anders, gaarne motivatie in de comments (5 stemmen - 6%)

Totaal aantal stemmen: 79

Laden ... Laden ...

UPDATE 19 mei: poll is gesloten, stemmen kan niet meer.

66 REACTIES

 1. Anders;

  Een afrekening in het criminele circuit.

  Als dit zich voordoet in bv Amsterdam haal ik altijd mijn schouders op met de gedachte van “mooi weer een lowlife minder op deze aardbol”.

  Hoe het precies zit kom je -hoogstwaarschijnlijk nooit maar zeker de eerste 20-30 jaar- niet te weten Het boeit me eigenlijk ook niet. DSK verneukt met zijn organisatie complete naties en bevolkingen en wordt nu door de VS die je van hetzelfde kunt beschuldigen genaaid.
  Er zijn in ieder geval geen good guys in deze set up. Daarom weiger ik ook een van beide opties te kiezen die een slachtoffer en dader aanwijst.

  Hub Jongen [4] reageerde op deze reactie.
  pcrs [5] reageerde op deze reactie.

 2. Het zal mij eerlijk gezegd een zorg zijn. Mocht hij inderdaad schuldig zijn, dan kan hij gezellig van bil gaan met Bernie Madoff.

  Mocht dit inderdaad geen hoax/opzet zijn, ben ik benieuwd of deze ambtenaar op borgtocht wordt vrijgelaten, want vluchtgevaarlijk.

  Wat het vlieg-privilege van deze subsidiespons betreft; zouden lieden als Ad Melkert en Eveline Herfkens zo’n zelfde regeling bij de KLM hebben (is ook Air France)? D.w.z. U betaalt 52% belasting op je vakantiegeld binnenkort, zodat dit soort lieden gratis op vakantie gaan.
  Nico de Geit [14] reageerde op deze reactie.

 3. @GB [1]:

  Inderdaad. Politici onder elkaar!!

  Misschien is het wel het ergste voor “Griekenland” want het schijnt dat Dominique vandaag een afspraakje had met Angela om wat te ritselen. Dat kan nu waarschijnlijk niet doorgaan.
  Ook vraag of dit invloed heeft op zijn wens om president van Frankrijk te worden. Ik denk niet veel invloed. Het is tamelijk normaal dat politici zelf doen wat ze anderen verbieden. Sarkozy en Berlusconi kunnen er ook alles van.

 4. @GB [1]:
  Het is wel zo dat de crimineel die zich van deze crimineel ontdoet, waarschijnlijk zelf weer een slagje medogenlozer is.

 5. @Bon Vivant [11]:

  “Tuurlijk! Godsdienstwaanzinnigen.”

  Ik heb gelukkig niets met het geloof, maar vind wel dat we ieder mens moeten respecteren met of zonder religie.

  “Overigens, waarom spreek voor niet voor jezelf?”

  Hetgeen ik meld is inderdaad afkomstig van andere bronnen en voor een ieder toegankelijk, dat zal bij jou echt niet anders zijn neem ik aan.
  Als het dan werkelijk de waarheid zou betreffen, dan hoef ik er toch niets aan toe te voegen, om bevuiling te voorkomen.

  Wat Micha Kat betreft, zullen we de kerk in het midden laten.

  Laten we ophouden met dergelijk flauwekul.

 6. Strauss-Kahn is één van de wereld-opper-Joden. Opgepakt voor verkrachting van een kamermeisje? Daar zit vast meer achter.

  De rol die het IMF, Banksters, politiek en NAVO spelen is gruwelijk: landen als Libië, Syrië, Iran, Soedan, Cuba en Noord-Korea worden met geweld op hun knieën gedwongen omdat ze niet buigen voor de opper-Joden Strauss-Kahn, Greenspan, Bernanke, Rothschild, etc.

  Misschien had Hitler een beetje gelijk met zijn scheldkanonnades tegen Joden: ‘Hitler: ‘Joden zijn Satanische macht’ http://nicodegeit.wordpress.com/2011/05/05/5-mei-dag-van-de-overwinning/

  pcrs [17] reageerde op deze reactie.

 7. @Bon VIvant [2]:

  “zouden lieden als Ad Melkert en Eveline Herfkens zo’n zelfde regeling bij de KLM hebben”

  Lijkt me niet zo’n probleem: de eerst beschikbare vrije plek. Wat moeten ze anders met die stoel?

 8. Sommigen geven Sarkozy – ook een uitverkorene – de schuld. Strauss-Kahn zou dit jaar meedoen voor het presidentschap in Frankrijk voor de socialisten.

  Geen aanslag, geen ongeluk of vergiftiging maar een kamermeisje.

  Fortuyn werd ook een keer benaderd door een 17-jarige jongen voor seks. Fortuyn had het door. De jongen gaf toe ingehuurd te zijn door vijanden van Fortuyn.

  Ron Paul Fan [19] reageerde op deze reactie.

 9. @Nico de Geit [13]: ik vind je enge taal uitslaan. Ga je nu Hitler gelijk geven die joden veroordeelde als slecht en zelf verantwoordelijk was voor een slachtpartij van 30 miljoen of zo?
  Er zitten veel joden in het bankwezen, omdat ze vroeger in europa door de overheden van vele beroepen waren uitgesloten. Bankieren was een vrij beroep. Er zijn ook veel joden diamantslijpers.

  Nico de Geit [25] reageerde op deze reactie.

 10. Leuk voor Marine le Pen, wiens kansen om president te worden nu flink stijgen.

 11. @Nico de Geit [16]:

  “Sommigen geven Sarkozy – ook een uitverkorene – de schuld. Strauss-Kahn zou dit jaar meedoen voor het presidentschap in Frankrijk voor de socialisten.”

  Het zijn beiden Joden en die zijn gewoonlijk erg solidair met elkaar. Onwaarschijnlijk dat die elkaar op deze wijze zouden aanvallen.

  DSK kwam naakt onder de douche vandaan en zag een kamermeisje en toen ging DSK los.

  Da’s een verklaring waar Occam zeer tevreden mee zou zijn.

  vrijeradikaal [62] reageerde op deze reactie.

 12. ik heb anders gekozen.

  enerzijds moet dit wel een politiek spel zijn simpel weg omdat zulke hoge heren ALTIJD wegkomen met verkrachtingen/aanrandingen etc en ze nooit direct door de politie worden opgepakt.

  deze opdracht is dus zeker weten van hoger hand geweest.

  anderzijds kan het me niet veel schelen, wat IMF doet behoeft geen uitleg dat weten we allemaal, ze worden niet voor niets gekscherend Internationale Maffia Federation genoemd.

  zoals criminele afrekeningen onderling altijd goed !

 13. Tja veel van de elite en hun (satanistische) society clubjes zijn joden, ze volgen de kahbhalla ook aardig allemaal..

  Maar das niets nieuws toch?

  Denk dat dit een goede waarschuwing is nav. De plannen Besproken op de geheime meeting?
  Het maakt ook niet zoveel uit zoals GB al schreef.

 14. IMF Risico’s met Dominique Strauss Kahn in New York

  Door AEQUITAS:

  In New York is Dominique Strauss Kahn gearresteerd wegens een aanklacht tot poging tot verkrachting. Ref. – http://www.imf.org/external/np/sec/pr/2011/pr11179.htm

  Verkrachting is vreselijk en onacceptable ! Poging tot verkrachting is …. , waar hebben we het in dit geval in feite over ? Wanneer is er sprake van poging … tot …. (vermeende) verkrachting en hoe ernstig zijn de rechtsfeiten in dit expliciete geval. Laten we in ieder geval hopen dat het het vermeende slachtoffer goed gaat.
  Wat niet het geval zal zijn met de de Hr. Strauss Kahn.

  Wat héél ernstig is de wijze waarop de media deze man sociaal reeds bijvoorbaat kapot maken, op grond van een aanklacht. Zonder enig door een rechtbank beoordeeld bewijs. Op grond van een aanklacht, wordt deze man die de internationale geld stroom beheert volledig afgebrand.
  Het berichtje dat een en ander berustte op een misverstand, zal de internationale belangstelling wel niet halen.

  Waarom ? Omdat er niet positief wordt gereageerd op nadere financiering aan Griekenland? Omdat er te veel goud in de staatsbank van Portugal zou liggen, die buiten de berekening werden gehouden van de ca. 100 miljard euro aan noodfondsen ?

  Omdat er gemiddeld 2 ½ procent groei wordt verwacht in de Europese Economiën ?

  ‘Growth is said to be stronger in Europe’s emerging market economies than in its advanced economies ‘ http://www.imf.org/external/pubs/ft/survey/so/2011/CAR051111B.htm

  Met name in de Ukraine (4.9%) Turkije (4.5%), Romenië (4.5%) blijkt de economie te floreren.
  Maar in de Euro Zone voorziet men slechts een groei van 1.8 %, gelijk aan die van Zwitserland en Frankrijk. Waar zouden deze sterkte economiën op drijven ?

  Welke belemmeringen zouden er bestaan voor de opleving van de Europese economiën, zoals in Duitsland (2.1%) en Engeland (2.3%) ?

  En wie is daar dan in ultime instantie verantwoordelijk voor ? De Europese Bank ? Het IMF ? Meneer Strauss Kahn zelf ? Omdat de goede man, in New York naar verluid andere aangelegenheden aan z’n hoofd heeft gehad ?
  © AEQUITAS 15.05.2011
  Ron Paul Fan [23] reageerde op deze reactie.

 15. @Hub Jongen [22]:

  Wat héél ernstig is de wijze waarop de media deze man sociaal reeds bijvoorbaat kapot maken, op grond van een aanklacht. Zonder enig door een rechtbank beoordeeld bewijs. Op grond van een aanklacht, wordt deze man die de internationale geld stroom beheert volledig afgebrand.

  De MSM berichten die ik gezien heb waren allen tamelijk terughoudend. Overigens heeft DSK een behoorlijke reputatie op gebied van rokken-jagen, ook akkefietjes in de sfeer van dwang.

  http://www.spiegel.de/politik/ausland/0,1518,762682,00.html

  Aus und vorbei. Jetzt verspritzt nicht nur FN-Chefin Marine Le Pen Gift und Galle über den Lebenswandel von Dominique Strauss-Kahn: “Unter der politischen Klasse in Paris und Journalisten gehen seit Jahren Gerüchte um über DSK. Sein pathologisches Verhältnis zu Frauen ist ein offenes Geheimnis.

  Het feit dat DSK hals over kop afreisde naar het vliegveld met achterlaten van zijn spullen, waaronder zijn mobiele telefoon, maakt het de zaak niet mooier op voor hem.
  pcrs [26] reageerde op deze reactie.

 16. @pcrs [17]:

  “ik vind je enge taal uitslaan”

  De Geit blaat en mekkert maar wat. De realiteit, daar gaat het om. En de realiteit is dat we naar een nieuw fascisme lijken te gaan. Erger: een Sovjet-politiestaat.

  “Ga je nu Hitler gelijk geven”

  Ik had er ook een link bij geplaatst die leidt naar een schreeuwende Hitler. Hij heeft het over ‘Internationale Hyena’s’ die een ‘Satanische macht’ vormen. En dat in de jaren ’30. Het sluit vrijwel naadloos aan bij de hedendaagse realiteit.

  En als je een schreeuwende Hitler te eng vindt, probeer dan eens de scheldende en gewelddadige Jezus: ‘Jezus en de geldwisselaars’ http://nicodegeit.wordpress.com/2011/04/24/joodse-elite-laat-jezus-vermoorden-omdat-hij-hen-de-waarheid-heeft-verteld/

  pcrs [27] reageerde op deze reactie.

 17. @Ron Paul Fan [23]: Vrij ongebruikelijk dat socialisten zich sexueel te buiten gaan. Meestal is het zo dat conservatieve politici die de familie als hoeksteen van de samenleving preken met jarretels en een sinaasappel in hun mond worden gevonden en dat socialisten die gelijkheid voor iedereen preken, in allerlei declaratieschandalen terecht komen.
  Het lijkt me een val, maar je weet nooit.

 18. @Nico de Geit [25]: Ik generaliseer liever niet. Ik probeer mensen als individuen te zien. Er springt geen schuld over van DSK naar andere 62 jarigen, omdat ik alle 62 jarigen op 1 hoop gooi. Zo springt er ook geen schuld over naar andere joden, zwarten, homos of Nederlanders. Wel is het zo dat de meeste grote schoften man zijn en dat jij ook een man bent, dus dat maakt jou wel verdacht.
  Ik geef toe dat dit moeilijk is.

  Nico de Geit [30] reageerde op deze reactie.

 19. @pcrs [17]:

  “ik vind je enge taal uitslaan”

  Wat Jezus en Hitler zeggen en doen is voor hun eigen rekening. Voor alle duidelijkheid: ik ben christen noch nazi. Maar anderen mogen dat best zijn, zolang deelname en afmelden vrijwillig is.

  Met vrijwillig socialisme/christendom/fascisme/islam/feminisme is niets mis, maar wel als het verplicht is. Seks hebben met andere volwassenen mag, mag anderen tot seks dwingen heet verkrachting.

  pcrs [29] reageerde op deze reactie.

 20. @pcrs [27]:

  “Ik generaliseer liever niet”

  Je doelt naar ik aanneem op Joden. Jezus schold de Joodse elite de huid vol. Jezus was zelf een Jood.

  Om het nog complexer te maken: Openbaringen van Johannes, hoofdstuk 2 vers 9: ‘ze zeggen dat ze Joden zijn maar ze liegen, ze zijn kinderen van Satan’. – Een andere vertaling: ‘Een synagoge des Satans’.

  Ook in de Joodse gemeenschap is er onenigheid over Israël en de Rothschilds. Sommige Joden beweren dat de Rothschild-Joden, te herkennen aan de 666-ster, geen Joden zijn maar dat ze dienaren van Satan zijn.

  Sommigen beweren dat de 666-Joden De Antichrist/Gruwel der Verwoesting/Het Beest zijn. Als Hitler de ‘Internationale Hyena’s’ een Satanische macht noemt is dat niets nieuws.

  De bijbel is geheel door Joden geschreven. In die bijbel wordt veel gesproken over dictaturen, zowel de dictatuur van Jezus als de dictatuur van zijn tegenstander de Antichrist. Misschien is het denken in dictaturen ingebakken in het denken bij sommige Joden – een naar karaktertrekje.

  De Joodse bijbelschrijvers hadden misschien niet veel invloed in hun tijd, maar ze droomden ervan om zoveel mogelijk mensen hun wil op te leggen – sterker: iedereen die niet denkt, zegt en doet wat HIJ wil wordt vermoord – de schapen worden van de geiten gescheiden. Dit staat haaks op mijn eigen belevingswereld: ik gun anderen hun leven in te richten op hun eigen manier. Willen ze leven zoals ik dat doe, prima. Niet? Ook best.

Comments are closed.