Vrijspreker: Vandaag bellen we weer met de Opperdienaar die nog steeds in Griekenland zit, waar hij les geeft in belasting binnengraaien. Hoe gaan de zaken? Hier in Nederland gaat het 6% BTW tarief waarschijnlijk naar 19%.

Opperdienaar: In Nederland gaan de zaken goed hoor ik, 9 miljard extra richting overheid

Vrijspreker: 9 miljard diensten die mensen niet willen ipv diensten en producten die ze wel willen

Opperdienaar: Dat wordt idd weer wat minder brood op tafel, vakantie, vermaak of een paar keer in de week geen vlees voor de onderdanen. Maar het is ook belangrijk om te beseffen wat de tax unit terugkrijgt voor die 9 miljard die via de overheid lopen. Extra controles met de nieuwste scanners (waarop dan duidelijk te zien is dat hij wat gewicht verloren heeft), meer stempeltjes en meer toestemmingen en vergunningen van de overheid om te doen wat hij wil doen, meer oorlogen en verplichtte vaccinaties.

Vrijspreker: U snapt niet waar die ondankbaarheid vandaan komt? Misschien willen ze niet verplicht meebetalen aan schuldeisers van Griekse heersers?

Opperdienaar: Je denk dat Nederlandse onderdanen liever oorlog willlen dan Griekse schulden afbetalen?

Vrijspreker: Die Opperdienaar, altijd bezig om de onderdanen te geven wat ze willen.

Opperdienaar: Binnen een raamwerk van wat mogelijk is

Vrijspreker: Natuurlijk. Hoe gaat het lesgeven in Griekenland?

Opperdienaar: Ik heb het externe adviesbureau squeezesquanderspin moeten inhuren om nieuwe revolutionaire adviezen betreffende het oogsten van het belastingvee. Griekenland is een zeer oude democratie en ze hebben daar zo’n beetje alles wel geprobeerd en ondergaan. De jongens van squeezesquanderspin weten dat als geen ander. Het proces van afpersen is tenslotte een evolutionaire wapenwedloop tussen onderdanen en afpersers die niet verschilt van de wapenwedloop tussen bacterie en immuunsysteem of tussen vlo en hond. Het enige verschil met een normale parasitaire relatie, is dat de evolutie van afperser en afgeperste via hetzelfde genetische materiaal vooruitgang moeten boeken.

Vrijspreker: Maakt dat wat uit?

Opperdienaar: Jazeker, het zorgt voor complexe ontkenningspatronen zoals beschreven in het sprookje van de keizer zonder kleren. Zowel de slaven als de heersers zijn in staat de werkelijkheid van hun status te ontkennen op een dusdanige wijze dat ze het zelf geloven. Heersers geloven dat ze dienaars van het volk zijn en hun voeten wassen, de onderdanen denken dat de heersers naar hun pijpen dansen vanwege een papiertje in een stembus. Genen moeten voorbereid zijn voor zowel slaaf als meesterrol. Komen de genen in een slaaf, dan staat deze natuurgetrouw en oprecht met zijn vlaggetje te zwaaien langs de kant van de weg als zijn afpersers in pracht en praal voorbijrijden. Komen dezelfde genen in een heerser, dan maakt deze zichzelf wijs dat met zijn superieure intellect, hij onderdanen er voor behoedt domme dingen met hun geld te doen, die op lange termijn ook voor de slaaf nadelig uitwerken. Zowel slaaf als meester moeten in staat zijn snel van rol te veranderen als de situatie zich plotseling wijzigt. Er is in het verleden in de adel wel geprobeerd om zich alleen binnen de eigen groep voort te planten, maar dat had vreselijke erfelijke ziektes tot gevolg.

Dit ‘nieuwe kleren van de keizer’ ontkenningspatronen zie je niet bij een gewone parasitaire relatie, een antiloop doet niet alsof de leeuwen naar zijn pijpen danst en zich in zijn gedrag laten leiden door welk gras hij eet. De leeuw doet niet alsof hij het beste voor heeft met de antilope. De leeuw projecteert zichzelf niet op de antilope zoals mensen doen (bijvoorbeeld zonder afpersers zullen bedrijven werknemers uitknijpen tot het bestaansminimum -> Wij melken belastingslaven uit tot het bestaansminimum, zolang ze te eten hebben komen ze niet in opstand)

Vrijspreker: Het is inderdaad een wonderlijk schouwspel. Veel libertariërs gaan impulsief die ontkenning te lijf. Ze denken dat door te wijzen op het feit dat de keizer geen kleren heeft, hun gesprekspartner wel van gedachten moet veranderen. De evolutie heeft ze echter degelijk beschermd tegen het zien voor dingen wat ze zijn. Uitroepen dat de keizer geen kleren aan heeft, zou in het verleden een onmiddelijke executie betekend hebben, dus de hele waarneming is inmiddels vervormd.

Opperdienaar: Ik vind libertariërs een wonderlijk schouwspel. Het lijken wel honden die de vlooien van zich af proberen te redeneren.

9 REACTIES

 1. ja vrijspreker die bilderbergers en de nwo kopen de hele eu op en maken elk land kapot.en het ergste is ze worden stinkend rijk terwijl u wegrot als slaaf in de ghetto.wat ze ook uitvreten ze zitten altijd veilig de onderklasse slaaf mag de oorlog uitvechten en de elite zit in een villawijk te wachten op de winst die binnestroomt en nemen wat kaviaar en duiken vrolijk het zwembad in.

 2. -9 miljard extra richting overheid-

  Jeeemig, beetje broekzak-vestzak verhaal zeg. Minder belasting op arbeid, maar dan pikken we het nog harder terug door goederen duurder te maken…
  En alfa kickten we eruit omdat hij ‘slechts’ 10% wilde op arbeid, als het plebs eens wist wat we nu betalen dan hingen de politici vanmiddag nog aan de galg (als we niet te druk waren met 30% vd tijd voor onszelf werken en 70% vd tijd voor de overheid).

  pcrs [6] reageerde op deze reactie.

 3. @Reteip [4]: Die teruggave on arbeid is tijdelijk en die verhoging permanent. Na een BTW verhoging alhier zullen ze in buitenland ‘ontdekken’ dat hun BTW relatief laag is en het verhogen. Daarna zullen onze opolitic ‘ontdekken’ dat onze arbeidsdiefstal relatief laag is tov omringende landen.
  Het bekende ‘deze vuist op deze vuist en zo klim ik naar boven’ verhaal van Ome Willem

 4. Leuk stukje, geweldig ook die link naar Squeeze Squander and Spin 😀

 5. @Burnitall [8]: Het is maar een kapstokje, kijk niet teveel naar de vorm. Zal eens kijken of ik het wat af kan wisselen met iets anders.

Comments are closed.