Obama kreeg zijn terechte straf.

Kan iemand mij uitleggen welke rechtbank die doodstraf voor Osama heeft uitgesproken? Blijkbaar staan overheden boven hun eigen wetten, die wel gelden voor hun onderdanen. Ik zou me voor kunnen stellen dat als Osama vermoord mag worden, er op deze grondslag ook op ‘gerechtelijke basis’ door enkelen uit het Midden Oosten, een terechte executie op Obama gedaan mag worden. Ik bedoel maar.  Wat ik verder wil stellen : waarom mag een overheid zo maar moorden? En zo ja, wat is dan het verschil tussen Osama en u?  En als een overheid dit moorden mag, dan krijg je zelfs de Holocaust juridisch verklaard.

Nog een actueel voorbeeld van regels voor burgers maar niet voor overheden: Italië gaat wapens geven aan de ‘Libische Verzetstrijders’ wie dat ook moge zijn. De verklaring door de Italianen is dat deze wapens alleen voor zelfverdediging zijn, niet om er andere dingen mee te doen! Zou u eens moeten proberen.

De hypocrisie druipt er van af: Italië heeft Libisch gas en olie hard nodig en ze waren nogal close met Kadaffi, dus moeten zij vooruit kijken en minstens op het volgende paard wedden.

Ben blij dat ze dat zo doorzichtig doen, heb ik weer wat te schrijven op de zondagochtend….en u om over na te denken.

69 REACTIES

 1. Dus Osama keek graag naar zichzelf op tv.. he,he De Amerikanen worden niet alleen steeds ongeloofwaardiger met betrekking tot Bin Laden, maar ook steeds lachwekkender. Inplaats van beelden van het lijk uit te geven , komt men met dit soort nietszeggende filmpjes.Neen je hoeft echt geen complotdenker te zijn, je moet echter onnoemelijk dom zijn om hier in te trappen. Hoe de CIA gerekruteerd “donkerder gekleurde werknemers” om banden te creëren nep Bin Laden:http://blog.washingtonpost.com/spy-talk/2010/05/cia_group_had_wacky_ideas_to_d.html Ronald Reagan was gastheer van de Taliban in het Witte Huis in de jaren ’80.http://whitenoiseinsanity.com/2009/04/20/remember-when-reagan-met-with-taliban-leaders-in-the-white-house/ Volgens de FBI is OBL linkshandig en hij bedient hier de afstandbediening met zijn rechterhand? ha,ha FBI:Remarks:Bin Laden is left-handed and walks with a cane.http://www.fbi.gov/wanted/wanted_terrorists/usama-bin-laden Bin Laden “home movies” identiek aan tapes gebracht 4 jaar geleden door het Pentagon:http://www.prisonplanet.com/hoax-white-house-claims-4-year-old-bin-laden-tapes-are-new-footage.html Gelukkig heeft hij geen tijd om mij te vermoorden want hij zit televisie te kijken.
  Beste mensen, als u het nu nog gelooft bent u echt niet meer serieus te nemen, dan is het tijd voor de psychiater.

  John [14] reageerde op deze reactie.

 2. OBL had allang gepakt en berecht kunnen worden. Nog voor de oorlog in Afghanistan bood de Taliban aan om OBL uit te leveren, als de VS het nodige bewijs zou leveren, zoals dat hoort volgens Internationaal Recht. De VS weigerden bewijs te leveren. De Taliban bood vervolgens aan om OBL uit te leveren aan een derde partij ter berechting, ook dit weigerden de VS te accepteren.  
   
  http://www.youtube.com/watch?v=iXBtrX2osAs

  Ofwel ze hadden de bewijzen niet?

  Gezien obl voor niets is veroordeeld, alleen is ‘aangeklaagt’ voor 2 ‘aanslagen’ op Amerikaanse ambassades, maar niet is veroordeeld, is dit gewoon moord in juridische zin..
  http://www.nrcnext.nl/blog/2011/05/04/juridisch-is-bin-laden-onschuldig/

 3. Ik snap niet dat er mensen zijn die in deze hoax trappen. We zullen wel weer meemaken dat er zogenaamde (false flag) aanslagen komen want daar is de CIA erg goed is. Is ruim gebleken in 2001. Want totale chaos geeft weer de ruimte voor een poging voor een NWO. Dat is nl. ook nog steeds niet van de agenda af, al hoor je nu wat minder regeringsleiders hierover. Maar dat komt straks wel weer. Eerst de wereldchaos.

 4. Mijn vraag is het tegenovergestelde van de bovenstaande vraag;
  Waarom pakken politici wel gewone misdadigers en laten politieke misdadigers hun gang maar gaan.

  Is dat de angst dat ze zelf ook voor hun daden eens gestraft zouden kunnen worden. Dictators of politici die duizenden mensen ombrengen hebben in mijn ogen hun rechten verspeelt en mogen wat mij betreft vogelvrij verklaard worden.

  Wat is het verschil tussen gewone en politieke criminelen?

 5. Het is de Amerikanen weer eens gelukt. Zoveel mysterie opwerpen over die Osama. Niemand praat meer over die valse geboorte akte van Obama.

 6. Tweedracht zaait macht, de mensen achter de schermen zijn echt niet dom. Ze hebben een draaiboek, wat is goed is doordacht en uitgewerkt.

  Met ‘het doden van OBL” is het gelukt om feesten te creëren in het het Christelijke kamp, en protesten uit te lokken in islamitische kamp. We zijn wat dat betreft terug bij af, en het doden van OBL gaat weer heel wat geld opleveren voor het militair industrieel complex.

  De liquidatie van OBL is moord met voorbedachte rade, en inderdaad, geen rechtszaak, geen verhoor, geen advocaat, niets van dit alles. De VS gaan steeds meer lijken op nazi Duitsland, ze doen niet eens meer hun best om misdaden te verbergen.

 7. Fidel Castro noemt liquidatie Osama bin Laden ‘barbaarse daad’

  Fidel Castro, leider van de revolutie in Cuba, reageerde onlangs op het door de VS verspreide bericht over de dood van Osama bin Laden: ‘Er is geen excuus voor het liquideren van een ongewapende man te midden van zijn familie’. Volgens de mainstream media (MSM) werd Bin Laden door speciale eenheden van het Amerikaanse leger in zijn hoofd geschoten, en een vrouw, door sommigen aangemerkt als ‘de vrouw van Osama bin Laden’, werd in haar been geschoten.

  ‘Waar Osama bin Laden ook van beschuldigd is, de liquidatie van een ongewapend mens temidden van zijn familie is een barbaarse daad’ schreef de 84-jarige Castro afgelopen donderdag in een column in een Cubaans dagblad. ‘Het feit dat Bin Laden werd vermoord en in zee werd begraven duidt op angst en onzekerheid, en maken van hem nog een veel gevaarlijker persoon’ aldus Castro.

  Castro voorspelde dat als de eerste vlaag van euforie voorbij is in de VS er kritiek zal komen op de handelswijze. ‘De actie is een belediging voor de waardigheid van Pakistan, is een overtreding van de wet en is in strijd met de gewoonten van dit islamitische land’ voegde de revolutionair leider er aan toe.

  Castro wijst erop dat Cuba het morele recht heeft haar mening te geven over deze gevoelige zaak. Castro: ‘De Cubaanse revolutie was er altijd op gericht de levens van burgers niet in gevaar te brengen en was afkerig van iedere daad die leidde tot de dood van onschuldigen’.

  Havana, 5 mei 2011

  http://nicodegeit.wordpress.com/2011/05/08/fidel-castro-noemt-liquidatie-osama-bin-laden-barbaarse-daad/

 8. Overheden sluiten ook mensen op als ze lastig zijn:

  Advocaat Edgar J. Steele erin geluisd door FBI?

  Onlangs werd de 65-jarige Amerikaanse advocaat Edgar J. Steele – bekend vanwege de verdediging van controversiële personen en organisaties zoals de Aryan Nations en Prussian Blue – schuldig bevonden aan een moordpoging op zijn vrouw. Zijn vrouw en dochter beweren dat hij erin is geluisd door de FBI.

  De Amerikaanse overheid beweert dat Steele zijn klusjesman had ingehuurd om zijn vrouw te vermoorden. Hij zou hem 25.000 dollar hebben betaald voor het aanbrengen van een bom onder de auto van zijn vrouw. Maar wat bleek: de klusjesman bleek een informant van de FBI. Er werd inderdaad een bom onder de auto van zijn vrouw aangetroffen waarop Steele werd ingerekend, nu gevolgd door een veroordeling. Zijn vrouw en dochter hebben laten weten door te zullen gaan met procederen totdat Steele weer vrij is.

  http://nicodegeit.wordpress.com/2011/05/07/advocaat-edgar-j-steele-schuldig-bevonden/
  Ron Paul Fan [15] reageerde op deze reactie.
  Hugo uit Utrecht [17] reageerde op deze reactie.
  Ron Paul Fan [19] reageerde op deze reactie.
  Rom Paul Fan [46] reageerde op deze reactie.

 9. Een artikel zeer de moeite waard over deze rechtsschending van Obama in de VOLKSKRANT is:

  Geert-Jan Knoops, advocaat en hoogleraar internationaal strafrecht aan de Universiteit Utrecht. Onlangs verscheen zijn boek Blufpoker, de duistere wereld van het internationaal recht (uitgeverij Balans).

  Geplakt uit
  http://opinie.volkskrant.nl/artikel/show/id/8446/Ook_Obama_maakt_recht_tot_speelbal_van_politiek

  Een moordcommando uitsturen om een vijand te doden is dus wel degelijk in strijd met internationaal recht.

  Ik ben benieuwd of daar het laatste woord al over gezegd is, en of de MSM zich koest houden om toch maar vriendje te blijven met de politiek.

 10. @Max [1]:

  Osama keek graag naar filmpjes die hij van zichzelf gemaakt had terwijl hij naar zichzelf op tv keek.
  En als je daar weer een filmpje van maakt…

  Dat gelooft toch geen hond?

  Misschien heeft hij ook een filmpje met een compilatie van alle bloopers van zijn films die eerder in de openbaarheid zijn gekomen.

  Esther [22] reageerde op deze reactie.

 11. @Nico de Geit [11]:

  Steele had zeer uitgesproken meningen over de macht van De Lobby in Amerika…

  http://conspiracypenpal.com/

  …en dan krijg je dus wat hem overkwam.

  Helen Thomas (van Libanese afkomst), die een jaartje of veertig de Amerikaanse politiek van zeer dichtbij meemaakte en ca. op haar 90ste een mening over Israel ventileerde (‘opheffen en naar Europa en Amerika emigreren’), raakte op stel en sprong haar baan kwijt. Onlangs deed ze in een Playboy interview nog eens een boekje open over De Lobby.

  http://www.politico.com/blogs/onmedia/0311/Helen_Thomas_to_Playboy_Jews_own_the_White_House.html

  Zo, dus volgens iemand die het weten kan hebben de Joden Amerika in bezit? Maar er is helemaal niets nieuws onder de zon. Dit zelfde patroon heeft zich eeuwenlang in Europa afgespeeld, waar joodse hofmeijers zich opwerkten tot ‘adviseurs’ van de koning/adel. En in Weimar speelde ze een vergelijkbare dominante rol, waarbij toen de toekomst van Duitsland op het spel stond: wordt het net als Rusland een Soviet-staat of wordt het hyper-nationalisme? De Duitsers, dankzij Hitler, kozen voor het laatste. De Joden konden echter terugvallen op Amerika en GB en een monsterverbond aangaan met de USSR (waar de dominante rol van de Joden ca. 1938 definitief was afgelopen) ten einde Duitsland en daarmee Europa klein te krijgen. En dat lukte dus. De Amerikanen (lees: de Joden) hebben WW2 gewonnen en Europa heeft hem verloren en kreeg het destructieve multiculturalisme opgedrongen als consequentie van de horigheid aan de Amerikanen en als we niets doen dan wordt Europa een derde wereld slum. Wat we dus moeten doen is Amerika van ons afschudden zolang het de Amerikanen zelf niet lukt om een regime change in Washington te bewerkstelligen. Dat zou dan uit de hoek van de Constitutionalisten (de Ron Paul, Buchanan, Ventura, Lew Rockwell types) moeten komen.

  Hugo uit Utrecht [17] reageerde op deze reactie.

 12. Ook in Amerika zijn de nodige twijfels:

  Judicial Watch Sues to Get bin Laden Death Pics
  Saturday, 07 May 2011 02:33 PM
  WASHINGTON — Judicial Watch, the public interest group that investigates and prosecutes government corruption, announced it filed a Freedom of Information Act (FOIA) request with the Department of  Defense seeking all photographs and/or video recordings of  Osama bin Laden taken during and/or after the U.S. military operation in Pakistan that resulted in bin Laden’s death.

  The request to the  Defense Department was filed May 3. An identical request  was filed with the CIA.
  Under the Freedom of Information Act, the agencies have 20 business  days legally to respond.
  “President Obama’s decision not to release the bin Laden photos is at  odds with his promises to make his administration the most transparent  in history,” said Judicial Watch President Tom Fitton. “Judicial Watch hopes its FOIA requests will provide a  mechanism to release these records in an orderly fashion in compliance  with the FOIA law. President Obama’s reluctance to spike the  football is not a lawful reason for withholding these historic public  documents from the American people.  We are prepared to go to court to  obtain this information.”

  Read more on Newsmax.com: Judicial Watch Sues to Get bin Laden Death Pics
  Important: Do You Support Pres. Obama’s Re-Election? Vote Here Now!

  Geplakt uit < http://www.newsmax.com/InsideCover/OsamaBinLaden-Death-Photos-JudicialWatch/2011/05/07/id/395541?s=al&promo_code=C3A8-1 >

 13. @Ron Paul Fan [15]: @Nico de Geit [11]:

  Het lijkt mij dat 99+% van de joden hier weinig mee te maken hebben. Zelf hou ik het op zionisten of nog beter geldwisselaars. Geldwisselaars zijn het voornaamste probleem als je het mij vraagt, of dat nu een Christen, Jood of Hindoe etc etc is maakt niet uit. Het truckje (meer is het niet) is bekend. Enige wat je hoeft te doen is je digits omwisselen in echt geld om bij te dragen aan een verbetering van de wereld.

  Ron Paul Fan [18] reageerde op deze reactie.

 14. @Hugo uit Utrecht [17]:

  “Het lijkt mij dat 99+% van de joden hier weinig mee te maken hebben.”

  Dat is waar.

  Op de top van de pyramide is maar weinig plaats.
  De (moderne) geschiedenis wordt gemaakt door een handvol regeringsleden, denktankmedewerkers, media-moguls, filosofen.

  Maar ze maken wel de geschiedenis.

 15. @Nico de Geit [11]:

  “Advocaat Edgar J. Steele erin geluisd door FBI?”

  Hij is eergisteren veroordeeld wegens poging tot moord op zijn vrouw.

  Zijn vrouw bestrijdt dat haar man ook maar in de verste verte hieraan schuldig kan zijn!!

  http://www.cdapress.com/news/local_news/article_ec6ec022-eb2c-5934-8711-379c28c22340.html

  Steele was een anti-immigratie activist en advocaat van de rechten van blanken in Amerika.

  De sluipende Sovietisering van de VS gaat nu zijn laatste fase in.

  Lees de bijna wanhopige columns van Washington insider Paul Craig Roberts maar eens door:

  http://www.vdare.com/roberts/all_columns.htm

  – scepsis tegen OBL berichtgeving
  – protest tegen routinematig martelen
  – aanklagen verdwijnen habeas corpus
  – de protesten tegen de eindeloze oorlogen, de deficit spending
  – aanklagen van de macht tegen De Lobby (weliswaar verhuld, maar toch)
  – tegen de Wallstreet kleptocraten en bailouts (socialism for the rich)
  – tegen de politiestaat, tegen massa-immigratie

  Er zijn zelfs tekenen van ontluikend ‘white nationalism’:
  http://www.vdare.com/roberts/column121801.htm
  Nico de Geit [20] reageerde op deze reactie.

 16. @Ron Paul Fan [19]:

  Ik zit er niet mee als Europa in armoede vervalt – ik red me vast wel. Sommigen zullen huiswaarts keren, anderen niet. Mijn soort woont hier al meer dan 100.000 jaar. Laat de natuur de boel maar opruimen.

  Dat de Amerikaanse machthebbers bang zijn kan Fidel Castro best wel eens goed gezien hebben. Straks breekt er nog een burgeroorlog en anarchie uit in de VS. Amerika geeft dollars uit alsof ze aan de bomen groeien, maar wat als niemand meer dollars aanneemt?

  De brute handelswijze tegen Bin Laden en anderen zou er wel eens op kunnen duiden dat de elite in paniek is. Het kan best weleens snel gedaan zijn met de dollar, het kan ook nog een tijdje duren. Ik durf er niet op te speculeren in ieder geval.

  bill [21] reageerde op deze reactie.
  Hub Jongen [24] reageerde op deze reactie.

 17. @Nico de Geit [20]:

  Gaddafi is hard bezig om de dollar eruit te werken, hij wil een gouden munt in het leven roepen om olie te betalen. Hey, wie wilde ook al weer van de dollar afstappen? O ja, Sadam H, ook zo iemand die niet meer is…..

  We maken momenteel de val van ons financiële systeem aan den lijve mee.

 18. @John [14]:

  Dat is de psychologische beinvloeding van de kijker. Er wordt vanaf de zij-kant een man gefilmd en doordat constant op de TV Obama wordt getoond legt de kijker onbewust een verband tussen de man die kijkt en de man die te zien is.

  Hetzelfde gebeurt bij Discovery Channel die heeft de 9/11 serie’s weer eens in de herhaling gedaan. Bij de instortende wolkenkrabber wordt op de achtergrond het gezich van dhr. Laden getoont, omzo het instorten te koppelen aan dhr. Laden.

  TV……wie kijkt er nog naar ?

  Doompie [23] reageerde op deze reactie.
  Zé [26] reageerde op deze reactie.

 19. @Esther [22]:

  Correcte en concrete voorbeelden van slechts enkele van de toegepaste indoctrinerende methodes:

  Vrijwel ELK Programma heeft een opzet welke een reflectie is van het ‘democratische systeem’ en de gecreëerde maatschappij. (stemmen, hokjes denken, ‘politiek heeft gelijk’,..)

  Het journaal, dat slaat alles op het gebied van propaganda. Getoonde onderwerpen worden zeer zorgvuldig gekozen, en op een dusdanige manier ten tonele gebracht dat de kijker eigenlijk de mening in de mond gelegd krijgt, en omdat de geloofwaardigheid van het journaal hoog is….

  In het journaal nu, let er maar eens op:

  Als er nu ‘iets’ word gemeld omtrent OBL zie je altijd die 5 sec. film met een oude “zappende” man (die OBL zou moeten zijn)
  Dit natuurlijk om het USA propaganda te verheerlijken en voor waarheid te laten lijken.

  Ook de woord keuzes als ‘opstandelingen’,’rebellen’, enz. Zodat u ook vind dat die groep ongelijk heeft. Of juist gelijk, net hoe het het beste uitkomt.

  Documentaires: Daar moet je heel voorzichtig mee zijn.
  Er worden wel eens echt goede en neutrale uitgezonden, maar een groot deel is bagger en onwaarheid.

  Ben zelf wel een enorm liefhebber van docu’s, maar zoek ze altijd uit deze lijst

  Nou ja, de TV: ik heb er al meerdere malen over geschreven..
  Eigenlijk zou “Telescreen V0.2” een betere benaming zijn..

 20. @Nico de Geit [20]:
  “Ik zit er niet mee als Europa in armoede vervalt ….”

  Er mee zitten is de ene kant.
  De andere kant is dat ik toch liever in een rijke veilige omgeving zou willen wonen waar een positieve mentaliteit heerst.

 21. @Zé [26]:

  Het zal inderdaad een prettig gevoel zijn, maar ik vind een tv soms belangrijk, omdat ik dan precies op de hoogte blijf van alle leugens in de wereld. Ik kijk omgekeerd tv, alles wat men ons vertelt moet contrair worden geïnterpreteerd. Maak er een onderhoudend spel van en doorschouw hoe de MSM ons probeert te brainwashen. Zegt men bijv. dat Griekenland niet uit de euro stapt en gered kan worden, dan bedoelt men te zeggen dat Griekenland totaal failliet is (net als Europa) en de euro een kansloze munt is. Men heeft zijn ziel aan Amerika verkocht en doet dit nog steeds. Amerika zal ten koste van ons zichzelf proberen te redden, alleen vertelt men ons dat niet. Wij gaan het schip in…….

  De lange termijn maandgrafiek van de USD Index oogt kritiek, met een waarschijnlijk aanstaande test van de lange termijn cruciale steun op 70. Een duidelijk slot onder deze belangrijke 30-jarige steunlijn laat raden wat de gevolgen voor de Amerikaanse munt zullen zijn. Met een mogelijk slot onder de 70 in de komende maanden lijkt zich een wereldwijd politiek steekspel te gaan ontwikkelen in de wetenschap dat 1/3 van de Amerikaanse staatsschuld zich in buitenlandse handen bevindt. Amerika in de uitverkoop? Zij zijn de lachende derde.
  Roelof-Jan van den Akker
  ING

  …..Oepse daisy…
  http://www.behr.nl/Beurs/H/dol.eur.html
  Zé [28] reageerde op deze reactie.

 22. @IIS [27]: Hoi IIS,

  Weet je, het interessert me eigenlijk gewoon niet wat ze me allemaal voorliegen op die rot tv, wat tv werkelijk doet is dat het je ‘IK’ uitschakeld, het maakt niet uit hoe of wat je kijkt.
  Mijn vader die voor Phillips werkte op het electro technisch lab, toonde mij een keer het elektronenkanon van de beeldbuis, en sprak toen over de straling die via de beeldbuis op de kijker wordt geprojecteerd.
  Ik was voorgoed genezen,. Ik was toen een jaar of 11.
  Voor de rest is echt allemaal shit wat men te zien krijgt. Mijn huidige tv is het mooie groen bos dat aan het einde van mijn land ligt, en de magnifieke zonsondergangen, dat doet mij telkens weer erg goed.
  Die groene straling van dat bos schijnt goed voor een mens te zijn,
  O die mooie Aarde.

  Vrede, Zé.

 23. De WINNAAR heeft altijd gelijk. De USA, de winnaars, zijn de moordenaars van vele Indianen. In VietNam kwam er geestdodend vocht vanuit de lucht. Pol Pot in Cambodja werd voorzien van wapens en ze schoten er 1 miljoen door de hoofden. Irak aangevallen voor massa- vernietigingswapens met als gevolg 100.000den doden. Israel mag elke VN resolutie naast zich neerleggen en knalt er op BEZET gebied ook lekker op los. En dan is die Hitler zo verkettert na de 2e wereld oorlog !
  En Hitler heeft eigenlijk maar 1 fout gemaakt ?
  Hij had niet 2e moeten worden !!!
  Als je dat zo leest is Hitler nog een hele nette jongen in vergelijking met de USA !!!

  Cyclope [31] reageerde op deze reactie.

 24. Als het je allemaal niets interesseert wat er ook gebeurd, vergeet dat niet dat je het wel zult merken in je portemonnee en in de beperkingen van je vrijheden.

Comments are closed.