Obama kreeg zijn terechte straf.

Kan iemand mij uitleggen welke rechtbank die doodstraf voor Osama heeft uitgesproken? Blijkbaar staan overheden boven hun eigen wetten, die wel gelden voor hun onderdanen. Ik zou me voor kunnen stellen dat als Osama vermoord mag worden, er op deze grondslag ook op ‘gerechtelijke basis’ door enkelen uit het Midden Oosten, een terechte executie op Obama gedaan mag worden. Ik bedoel maar.  Wat ik verder wil stellen : waarom mag een overheid zo maar moorden? En zo ja, wat is dan het verschil tussen Osama en u?  En als een overheid dit moorden mag, dan krijg je zelfs de Holocaust juridisch verklaard.

Nog een actueel voorbeeld van regels voor burgers maar niet voor overheden: Italië gaat wapens geven aan de ‘Libische Verzetstrijders’ wie dat ook moge zijn. De verklaring door de Italianen is dat deze wapens alleen voor zelfverdediging zijn, niet om er andere dingen mee te doen! Zou u eens moeten proberen.

De hypocrisie druipt er van af: Italië heeft Libisch gas en olie hard nodig en ze waren nogal close met Kadaffi, dus moeten zij vooruit kijken en minstens op het volgende paard wedden.

Ben blij dat ze dat zo doorzichtig doen, heb ik weer wat te schrijven op de zondagochtend….en u om over na te denken.

69 REACTIES

 1. @W.H.J. Reiss [29]:

  Goed gezegd! Dodenaantal in Irak wordt geschat op 1,2 miljoen. Hun land is totaal verwoest en Libie gaat dezelfde kant op.

  Israel mag inderdaad alles. En geen enkele westerse politici die je daar over hoort hier. Geen enkele!
  Om heel Israel worden hoge muren neergezet en geen enkele westerse politici hoor je tegen Israel preken zoals ze tegen ons preken.Daar geld die multiculturele samenleving niet, daar mag gediscrimineerd worden , daar mogen bevolkingsgroepen weggezet worden etc etc

  Zo zie je maar dat er geen grenzen zijn aan hypocrisie. Dit is hypocrisie in zijn extreemste vorm en de mensen zien het gewoon niet.

  Hitler was een amateur naast de VS.

  baak [31] reageerde op deze reactie.

 2. @Zé [32]:

  Daarom propageren onze leiders angst. Hoe angstiger wij zijn hoe beter voor hen.

  Ik ben nu een BBC documentaire aan het kijken hierover. The power of nightmares genaamd. Deze legt uit dat poltici ons vroeger dromen verkochten en nu nachtmerries. Door angst te verkopen worden zei heel machtig. Hier is de link:

  http://video.google.com/videoplay?docid=-1209880818148218142#

  Het zijn meerdere delen van ruim 50 minuten. Tweede deel gaat over hoe de Amerikanen de Afghanen steunden tegen de Russen.

  Zé [34] reageerde op deze reactie.

 3. @Zé [34]:

  Alstublieft!

  Ik ben net klaar met kijken. Het zijn 3 delen en het is erg interessant.
  Het komt erop neer dat die hele terrorisme oorlog één grote illusie is. Al Qaeda stelt helemaal niks voor en heeft ook nooit iets voorgesteld. America heeft ervoor gezorgd dat Al Qaeda zo berucht is geworden. Zij hebben een beeld geschept van Al Qaeda die helemaal niks met de werkelijkheid te maken heeft.

  Rom Paul Fan [38] reageerde op deze reactie.

 4. Nieuwe video: fmr Pakistani Intel Chief Hamid Gul On CNN: Bin Ladin Died Years Ago.

  http://www.deepjournal.com/p/43/a/en/2928.html

  Ik denk dat de Amerikanen een grote blunder hebben begaan met deze enscenering van de dood van OBL. Alles wat ze naar buiten brengen is verdacht, geheimzinnig. Geen lijk, geen video, leugens over de regering die zogenaamd getuige was, OBL’s vrouw die eerst als menselijk schild werd gebruikt, OBL die schiet, OBL die niet schiet, leugens over DNA tests die onmkogelijk waren onder de gegeven omstandigheden.

  Zé [39] reageerde op deze reactie.

 5. @Rom Paul Fan [37]: Waarschijnlijk is dat nu net de bedoeling, om het volk klaar te maken voor de volgende grote leugen.
  Things are not what they seem…………..

  Vrede, Zé.

 6. @Anno [40]:

  Over welke Osama bendes heb je het?

  Er zijn geen Osama bendes.

  Er zijn alleen Obama bendes. Zoals die bende van 80 moordenars die een of andere ongewapende patsy doodschieten om de 911 leugen overeind te houden. Valt me nog mee dat er geen Amerikanen omgekomen zijn door ‘friendly fire’. Uiteraard ging er wel een helicopter stuk. Laggu.
  Zé [43] reageerde op deze reactie.

 7. @Ron Paul Fan [42]: Klopt maar de echte bendes zijn er ondertussen wel mooi een bende van aan het maken, en dat is alleen maar prima, want steeds meer ogen worden geopent., en steeds meer mensen worden wakker.

  You can fool some people all the time,
  You can fool all people some time,
  But you can’t fool all the people all the time!!

  Vrede, NU, Zé.

 8. @Rom Paul Fan [38]:

  Inderdaad. In die documentaire laten ze zien dat al die vermoedelijke terroristen die ze op hebben gepakt de laatste 10 jaar helemaal geen terroristen waren. Net als die 12 Somaliers die ze hier in Nederland oppakten in december. Daar was helemaal niks mis mee.
  Zulke situaties zijn aan de lopende band gebeurt in de VS en Engeland, en geen enkele keer ging het om echte terroristen. Maar ze bevestigden wel steeds hun gelijk met die nepvangsten. Steeds werd het er bij ons ingehamert dat we bang moesten zijn en dat grote terreurgroepen het op ons gemunt hadden.

  Over die aanslag in Madrid zegt die documentaire dat zulke aanslagen altijd zijn voorgekomen en dat dat nu niet meer of minder voorkwam. Europese terreurgroepen hebben zulke aanslagen overigens ook vaker gepleegt. De ETA en de IRA bijvoorbeeld.

 9. @Nico de Geit [11]:

  Hier zijn beelden van de vrouw van Steele die haar man verdedigd tegen aantijgingen dat Steele haar had willen vermoorden:

  http://www.youtube.com/watch?v=BXdBz2ZQF2I&feature=youtu.be

  Zo gaat Amerika om met mensen waar het regime niet van houdt: gewoon opsluiten op basis van verzonnen ‘misdaden’. Het is waanzin dat dit zootje hierarchisch boven Europa staat. We moeten plannen voor wat we in Europa gaan doen nadat dit zootje is ingestort.

 10. Het is zowiezo een hoax dat osama is doodgeschoten door amerika.
  Er zijn al verschillende berichten geweest dat osama gestorven is ergens in 2001.En feitelijk is er geen spatje bewijs dat hij daadwerkelijk opdracht heeft gegeven.Ik ben het wel eens met wat Bill zegt.Het zijn ook de atheisten (satanisten) die de oorlogsindustrie runnen.Met de bankers uiteraard.En de kerk wat stilzwijgend instemt,om hun laatste beetje macht weten te behouden in de goddeloze wereld.
  Alleen jammer dat iedereen zichzelf een god(satan) inbeeld,en jezelf beter acht.
  Ze kramen werkelijk van alles uit,wat het volkje slikt.Een democratie.Lachwekkend dat geen ene politicus opstaat,of dat er rechtzaken gestart worden naar de oorzaak van 9-11.Zodat ook de vraag gesteld kan worden of het legaal is dat men afghanistan bezet sinds 2001.
  En dat er mensen vermoord worden door bv amerika,of europa.In naam van het zelfgecreerde terreur.

 11. Hier dan de volgende Amerikaanse leugen die voor de bijl gaat:

  http://blogs.forbes.com/rickungar/2011/05/06/pakistan-military-knew-about-bin-laden-raid-well-in-advance-of-attack/

  En ik had al ergens een BBC-verslaggever zien melden, dat er gedurende de raid geen stroom was en geen telefoonverbinding mogelijk.

  Hier is het genie achter de hele Amerikaanse enscènering:

  MARC GROSSMAN: On February 14, 2011 he was named Special Envoy to Afghanistan and Pakistan by President Obama, replacing the late Richard Holbrooke.

  Dit is een link om van te smullen:

  http://dissidentvoice.org/2008/01/%E2%80%9Cwe-can%E2%80%99t-afford-to-let-them-spill-the-beans%E2%80%9D/

  Die is weliswaar ook te vinden onder:

  http://en.wikipedia.org/wiki/Marc_Grossman

  …maar laat ik hem toch nog eens benadrukken: warm aanbevolen.

 12. @Anno [25]: De Amerikanen worden niet alleen steeds
  ongeloofwaardiger met betrekking tot Bin Laden, maar ook steeds lachwekkender.
  Inplaats van beelden van het lijk uit te geven , komt men met dit soort
  nietszeggende filmpjes.Neen je hoeft echt geen complotdenker te zijn, je moet
  echter onnoemelijk dom zijn om hier in te
  trappen.

  Zé [51] reageerde op deze reactie.

 13. @Zé [32]:

  Heerlijke opmerking Ze !

  “Iedereen op deze planeet ondergaat vroeg of laat een ingrijpende zijnsverandering. Deze innerlijke transformatie voltrekt zich niet automatisch. Dit proces wordt voortgestuwd door twee schokmomenten. De eerste schok ontvangen we wanneer we beseffen dat we gevangen zitten. En de tweede schok volgt zodra we door krijgen dat we deze gevangenis zelf laten bestaan.” lees verder via:
  http://bovendien.com/wetenschap/gevangen-door-onszelf

 14. Vandaag Paul Craig Roberts over het OBL verhaal zoals gepresenteerd door de US-gov:

  http://www.lewrockwell.com/roberts/roberts305.html

  Americans Are Living In 1984

  “The White House’s ‘death of bin Laden’ story has come apart at the seams… Not even the president of Pakistan finds the story implausible… Everyone knows we killed bin Laden. How could it be otherwise? We – the indispensable people, the virtuous nation, the world’s only superpower, the white hats – were destined to prevail. No other outcome was possible.

  No one will notice that those who fabricated the story forgot to show the kidney dialysis machine that, somehow, kept bin Laden alive for a decade. No doctors were on the premises.

  If bin Laden beat all odds and managed to live another decade to await, unarmed and undefended, the arrival of the Navy SEALS last week, how it is possible that the ‘terror mastermind,’ who defeated not merely the CIA and FBI, but all 16 US intelligence agencies along with those of America’s European allies and Israel, the National Security Council, the Pentagon, NORAD, Air Traffic Control, airport security four times on the same morning, etc. etc., never enjoyed another success, not even a little, very minor one? What was the ‘terror mastermind’ doing for a decade after 9/11?… If the Taliban knew in December 2001 that bin Laden was dead, does anyone think that al Qaeda didn’t know it? Indeed, no member of the public has any way of knowing if al Qaeda is anything more than a bogyman organization created by the CIA which issues ‘al Qaeda’ announcements. The evidence that al Qaeda’s announcements are issued by the CIA is very strong. The various videos of bin Laden for the last nine years have been shown by experts to be fakes. “

  Hier een rapport van FoxNews van december 2001 over de mogelijke dood van OBL:

  http://www.foxnews.com/story/0,2933,41576,00.html
  Zé [57] reageerde op deze reactie.

 15. @Zé [55]: Je kijkt naar wat beweerd wordt door Obama—of wat hij laat beweren—en dan vind je er nergens bewijs voor. Gezonde skepsis, dat is alles.

  The White House initially claimed that Hamza, 20, had been killed at the house in Abbottabad, about 30 miles from Islamabad. Officials later said his 22-year-old brother Khalid had been killed instead.

  De weduwes van Osama, die Pakistan beweert opgepakt te hebben, beweren nu echter dat hij ONTSNAPT is.

  http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/al-qaeda/8505249/Osama-bin-Laden-son-disappeared-during-compound-raid.html

  Ron Paul Fan [59] reageerde op deze reactie.

 16. @Karl Kraut [58]:

  De zaak zou natuurlijk opgelost kunnen worden door een van die zgn weduwes op Al-Djazera te laten verschijnen en haar haar verhaal te laten doen.

  Gaat dus niet gebeuren. En zolang dat niet gebeurt geloof ik geen snars van dat hele verhaal.

  Ondertussen gaan we van de ene verwarring in de andere.

  Karl Kraut [60] reageerde op deze reactie.

 17. @Ron Paul Fan [59]: Exact. Ik sloot even niet uit dat die er dus zaten, maar eigenlijk betwijfel ik nu ook dat heel erg—want ook Pakistan’s regering voert louter een gescript toneelstuk op. Maar elke dag ontrafelt het verder.

Comments are closed.