Dat zou niet alleen in Amerika maar ook in veel Europese landen een grote omwenteling teweeg kunnen brengen.

Vandaag heeft Paul verklaard dat hij zich kandidaat stelt voor de Republikeinse Partij. In 1988 heeft hij geprobeerd via de Libertarian Party. Maar Paul zegt dat de enige kans op voldoende publiciteit in Amerika is mogelijk via de twee gevestigde partijen. Tenzij je miljardair bent!

 

.

&nb

sp;

Als zelfs de NOS dit vandaag aankondigt, (al is het met fouten), dan moet de Vrijspreker het toch wel op de juiste manier aankondigen!!!

7 REACTIES

 1. Er is nog hoop voor de VS. Mocht RP president worden, dan ga ik ook weer op vakantie in de VS.

  @pcrs: Paul is de enige die met zijn visie en daadkracht het zinkend schip kan redden. Bush heeft het gat groter gemaakt, Obama lukt het niet om het gat te dichten. Ik hoop dat RP meer controle heeft op de laag die het voor het zeggen heeft in de VS.

 2. Als Ron Paul wint is de kans dat Israël aangevallen wordt erg groot en dan wordt Europa’s verzet tegen Islamisering (als dat al bestaat) haast futiel.

 3. @Hub Jongen [2]:
  @bill [3]:
  Het schip is financieel gezien al tegen een ijsberg gevaren. Als je naar de schuldgrafieken kijkt, dan zijn de gedane beloftes met geen mogelijkheid meer na te komen.
  Ik denk dat op een gegeven moment degenen die al die wetten hebben ingevoerd naar de reddingssloepen sluipen. Als je dan opeens achter het roer mag staan, weet je dat het niet meer te redden is en je de schuld gaat krijgen van het zinken. Ik vond het al verdacht dat er opeens een zwarte en een vrouw een serieuze kans maakten.
  De spin gaat dan worden bij elke volgende libertarier: nee, niet weer een libertarier, nadat we die Ron Paul hadden, stortte de hele zaak in. Net als gebeurt met Alan Greenspan en Ayn Rand.
  Ik ben iemand die niet denkt dat politici dom zijn. Ze zijn bereslim en dat moet je niet onderschatten. Ze zijn alleen dom als je denkt dat ze steeds falen in het behartigen van jouw belangen.

  Hub Jongen [7] reageerde op deze reactie.

 4. @pcrs [6]:
  Juist scenario. Hele grote kans op.

  Het alternatief lijkt me ook niets. Er is jaren geleden al eens geopperd dat libertariërs gewoon die socialistische ondergang zouden moeten stimuleren, en als het echt fout loopt, de boel overnemen.

  Klinkt niet onaardig, maar ik geloof nog niet in dat “overnemen”. Ik zie eerder een man op een wit paard aankomen.

  Blijft over: Informatie, educatie, meer mensen overtuigen van nut en moraliteit van libertarisme.

  En draagt iemand als Ron Paul daar niet heel veel aan bij?

Comments are closed.