Het was een drukke dag, 5 Mei 2011.

Niet dat ik een van de mensen was die zijn zogenaamde vrijheid ging vieren. Ik vier de verjaardag van het zaad van de melkboer namelijk evenmin. Maar ik was druk aan het werk en de hele dag is heerlijk aan mij voorbij gegaan.

Het is maar goed dat de overheid zoveel evenementen goedgekeurd en georganiseerd heeft, want je moet inderdaad straal bezopen zijn, wil je echt geloven dat je vrij bent. We zijn nooit bevrijdt maar zijn van nationaal naar Europees socialisme gegaan.

Ooit zag ik een filmpje van De wereld draait door waar Hans Teeuwen een ras echte libertariër had kunnen zijn en de man van de AVRO, wiens voorkomen ik niet belangrijk genoeg vond om zijn naam te onthouden, de rest van de bevolking had kunnen zijn.

[HTML1]

Vandaag wanneer dit artikel op vrijspreker staat gaat iedereen weer door met zijn taken en de overheid doet dat ook. Het eindeloos drukken van geld wat u tevens verplicht bent te gebruiken en verplicht bent te laten storten op banken die tevens door die zelfde overheid zijn aangesteld en goedgekeurd.

Iedereen gaat weer fluitend naar het werk waar ze maar 2 uur voor zichzelf werken, en de rest voor een gulzige veelvraat in den Haag of op het gemeentehuis, van de 8 uur waarvan ze in de waan zijn voor zichzelf te werken.

Maar wat is vrijheid nu werkelijk?

Vrijheid is simpel, samen te vatten in een enkele zin. Vrijheid is, de afwezigheid aan dwang en geweld.

De Veteranen worden weer uit de bejaardenhuizen getrokken en van een leuke dag voorzien, wat ze verdienen begrijp me niet verkeerd. Nazi Duitsland was dan wel wat gradaties erger in het gebruik van geweld en dwang, maar de zelfde dwangmiddelen die in hun eerdere partij programma’s stonden kan men terug vinden in het PVDA programma van vandaag.

– Het aan banden leggen van vrije meningsuiting

– Het schenden van de persvrijheid

– Het schenden van briefgeheim ( ze kunnen immers ongestoord meelezen, luisteren en meer via internet)

– Het schenden van eigendom

– Het schenden van lichaam en leven

Vrijheid is niet dat men via een dwangmiddel als wet, gemanipuleerd door een geweldsmonopolie van de overheid, jou bespeeld als een playstation spelletje. Waar de speler een vast gesteld aantal parameters en algoritmes kan bewandelen, gecreëerd door een programmeur met enkel de waan van vrijheid.

Allemaal gebeuren ze vandaag de dag nog en jubelt de menigte dat ze vrij zijn en het goed hebben. Net als in de tijd dat de Nederlandse veteranen moesten vechten tegen dit soort schendingen van het recht op vrijheid.

Het recht op vrijheid is geen recht, het is een gegeven. Zodra het dat niet meer is, is het enkel een privilege wat gegeven is door een totalitaire machthebber. Onze overheid.

In de geschiedenis van de mensheid is het individu nog nooit vrij geweest…

Dus laten we de vrijheid vieren, wanneer het kind geboren is, en niet nog verwekt moet worden.

“ Mensen zijn nooit erger slaafs geweest, dan zij die onterecht denken vrij te zijn”

[HTML2]

4 REACTIES

 1. Briliant filmpje met Hans Teeuwen! Inderdaad wat een gelul altijd over die verommeling van de ruimte! En wat een onzin, dat de overheid voor stille ruimtes moet zorgen! Het begrip “liberaal” heeft tegenwoordig meer de betekenis van “progressief” of “sociaal democratisch”. Daarom gebruik ik het begrip liever niet… Maar dat nu zelfs het begrip “vrijheid” een geheel andere lading krijgt….

 2. Yup gisteren op het late staatpropagandanieuws was duidelijk te zien hoe kansloos het is gesteld met de Nederlanders: “wij hebben vrijheid omdat het hier geen oorlog is…” de een na de ander bracht dit als definitie voor vrijheid..

  Totaal geen idee wat er om hun heen gebeurt, en allemaal zwaaien naar de oranje nazi nazaden…

  *Diepe diepe zucht*

 3. En de man van de AVRO , was ooit een vip bij de VARA…..ja..echt waar !

  Nazi Duitsland was dan wel wat gradaties erger in het gebruik van geweld en dwang,maar dit was in hun eigen land …eh en in de bezette gebieden.

  America ( nu ook ) in hun eigen land en in HUN bezette gebieden.

  Symbool Duitsland : adelaar.

  Symbool Amerika : adelaar.

  En wie schoot die yanks ook al weer hoegenaamd naar de maan ?

  Werner von Braun(au).

  Rest ons slechts de vraag : zijn wij bevrijd…of veroverd ?

Comments are closed.