Ik dacht dat op dit moment de economisch monetaire situatie het allerbelangrijkste onderwerp is voor de welvaart van de burgers, uw welvaart, uw toekomst en uw (klein)kinderen. Dus dacht ik om me te voorzien van de meest recente gegevens, en ging naar het 8 uur nieuws.

In het hele officiële nieuws werd echter met GEEN WOORD  over de financiële problemen gesproken. Duidelijk aangevend dat het gemene volk het toch niet begrijpt, het niet hoeft of niet mag weten, en dat het gewoon moeten blijven slapen. Verstoor die rust niet; straks moeten ze wel weer op je stemmen! En betalen!

 

Hoe bestaat het dat je in een crisissituatie van de officiële,  miljoenen belastinggeld kostende omroep geen informatie krijgt? Helemaal GEEN informatie, laat staan informatie waar je wat aan hebt om jezelf en je gezin door de crisis heen te leiden. Nada!

Kennelijk telt in Nederland alleen maar de bonus van de bankdirecteuren, de toekomstige baan van de politici en het songfestival.

En de politici in de Kamer moeten gesust worden.
Waarom zitten die er eigenlijk? Hebt u ook op een van deze lieden gestemd? En…..bent u tevreden over hoe ze uw belang behartigen? Want daarvoor heb je ze toch gekozen. Of waren er andere redenen?

Of bent u tevreden over de gang van zaken en gaat u de volgende keer weer stemmen?

Het is onbegrijpelijk hoe met een dergelijke crisis voor de deur, niemand er iets van schijnt te merken.

Slaap kindje slaap, de overheid waakt over je!!

15 REACTIES

 1. Klopt, zelfs mijn vrouw viel het op. Iemand die normaal gesproken braaf het 8 uur journaal kijkt, terwijl ik ondertussen het echte nieuws lees op internet. Of in ieder geval de andere kant van het verhaal. Gelukkig staat ze volledig achter de keuzes die als gevolg daarvan binnen het gezin gemaakt worden. Voedsel voor minstens een maand, cash voor minstens een maand (als de flappentap het begeeft), wapens en ammo om een heel rebellenleger te voorzien, een extra huisje in de rimboe (verrassend goedkoop overigens) en een parate vluchtroute naar de rimboe.
  Tip: let op de tweede kwartaal cijfers (rond half Juli); dan komt het Japanse drama pas echt in beeld en kunnen de slechte cijfers eenvoudigweg niet meer verborgen worden gehouden. Japan, US en Europa kunnen hun problemen alleen maar weg inflateren want er is sprake van economische krimp ipv groei en dus zal de inflatie vanaf de herfst alleen maar versneld groeien. Fysiek edelmetalen in je bezit beschermt je tegen de inflatie, maar als je ze niet kunt verdedigen ben je kansloos. Een stuk vruchtbare grond met een hok erop niet al te ver weg kan niemand van je pikken en is ook redelijk inflatiebestendig (voor veel later als je het wilt verkopen) en kan je een stuk meer self supporting maken met weinig middelen.

  Doompie [8] reageerde op deze reactie.
  Rien [11] reageerde op deze reactie.

 2. Klopt, zelfs mijn vrouw viel het op. Iemand die normaal gesproken braaf het 8 uur journaal kijkt, terwijl ik ondertussen het echte nieuws lees op internet. Of in ieder geval de andere kant van het verhaal. Gelukkig staat ze volledig achter de keuzes die als gevolg daarvan binnen het gezin gemaakt worden. Voedsel voor minstens een maand, cash voor minstens een maand (als de flappentap het begeeft), wapens en ammo om een heel rebellenleger te voorzien, een extra huisje in de rimboe (verrassend goedkoop overigens) en een parate vluchtroute naar de rimboe.
  Tip: let op de tweede kwartaal cijfers (rond half Juli); dan komt het Japanse drama pas echt in beeld en kunnen de slechte cijfers eenvoudigweg niet meer verborgen worden gehouden. Japan, US en Europa kunnen hun problemen alleen maar weg inflateren want er is sprake van economische krimp ipv groei en dus zal de inflatie vanaf de herfst alleen maar versneld groeien. Fysiek edelmetalen in je bezit beschermt je tegen de inflatie, maar als je ze niet kunt verdedigen ben je kansloos. Een stuk vruchtbare grond met een hok erop niet al te ver weg kan niemand van je pikken en is ook redelijk inflatiebestendig (voor veel later als je het wilt verkopen) en kan je een stuk meer self supporting maken met weinig middelen.

 3. Sorry het je te moeten zeggen, maar ik kijk al jaren niet meer naar het Journaal.
  Je gaat toch niet naar een door de Overheid betaalde nieuwsdienst om op de hoogte te blijven over het “nieuws”?!
  Dat is hetzelfde om aan overvallers te vragen hoe laat de politie zal komen..

  Hub Jongen [3] reageerde op deze reactie.

 4. @Egor [2]:

  Inderdaad hoef je daar niet te kijken om om op de hoogte gehouden te worden van het nieuws. Als ik kijk, is dat meer om te kijken wat de vijand doet. Of dat klopt met mijn verwachtingen; die overigens bijna altijd uitkomen.

 5. Die lui van hoernaal noemen zich journalisten, maar wat ze doen kan een dementerende bejaarde ook nog wel een beetje de roverheidspropaganda voorlezen. Je wordt er misselijk van, vooral de promotie van de nazihoer uit argentinie komt mijn neus uit.

 6. Als je maar vaak genoeg naar de berichtgeving van de MSM kijkt ga je er vanzelf in geloven.

  Dat Osmama bin Laden al jaren dood was staat voor iemand die een beetje op de hoogte is vrijwel vast. Wat bericht de Telegraaf vanochtend: opnieuw een detail over Osama bin laden: ‘hij is in zijn onderbroek doodgeschoten’.

  Mensen zijn penny wise, pound foolish: ze geloven in de kleine details en zien de grote leugens over het hoofd. Veel mensen kunnen niet loskomen van het MSM-infuus.

 7. Inflatie, deflatie, stijgende of dalende koersen van valuta en aandelen: als je weet wat er gaat komen kun je je voordeel doen.

  Dat de dollar een keer op zijn bek gaat daar hebben we het al vele jaren over. Onverwachte koersbewegingen hebben al heel wat mensen hun kop gekost. Ik hou het op spreiden.

 8. @Michel [1]:
  Kijk! voorbereid mens telt voor 2.
  Ik investeer liever in Camper of boot als vluchtweg.
  —-

  Het enige wat ze doen in de media zijn het ANP en reuters kopieren, niet meer niet minder.
  Google maar eens op ‘eigenaar ANP’..

  Ik frustreer mij zelfs zo erg dat ik pertinent het ‘nieuws’ negeer. Gisteren op de Radio: geen enkele vermelding over aanslagen in Libië door onze F16s, niets over Griekenland, nee, een pindakaas stoel was kapot gemaakt…was blijkbaar belangrijker.

  Ik kijk alleen nog op internet wat MSM-sites als input voor artikelen, echt nieuws vind je er niet..

  Heb laatst een mooie docu gezien over de zwendel van de MSM waarover ik een review aan het schrijven ben. hoop het voor dinsdag af te hebben.

  Libertariër [12] reageerde op deze reactie.

 9. “Een stuk vruchtbare grond met een hok erop niet al te ver weg kan niemand van je pikken en is ook redelijk inflatiebestendig (voor veel later als je het wilt verkopen) en kan je een stuk meer self supporting maken met weinig middelen.”

  Men kan wel de groente, die je erop verbouwt, pikken.

  “Osama bin laden: ‘hij is in zijn onderbroek doodgeschoten’.”

  Eerst was het door zijn kop.

 10. @Michel [1]: “Een stuk vruchtbare grond met een hok erop niet al te ver weg kan niemand van je pikken”

  De overheid kan alles pikken. Als je geheel zelf voorzienend bent geworden, en dus geen geld meer nodig hebt, dan nog zal de overheid belasting van je eisen. En als je niet (kunt) betalen, ben je het hok met land kwijt.

  We zitten nu eenmaal in een land waar we allemaal slaaf zijn, of we willen of niet. Prive eigendom wordt alleen getolereerd zolang de overheid het niet nodig heeft.

  Nico de Geit [15] reageerde op deze reactie.

 11. @Doompie [9]:

  De huidige eigenaar van een meerderheidsbelang (60%) in het ANP is de investeringsmaatschappij NPM Capital. Hieronder handelen een veertigtal bedrijven. Deze maatschappij is volledig eigendom van de Steenkolen Handelsvereniging (SHV) Holding, een machtig industrieel conglomeraat van de familie Fentener van Vlissingen. Deze holding stond tot voor kort onder leiding van President-Commissaris Paul Fentener van Vlissingen, kleinzoon van nazi collaborateur en profiteur Frederik Hendrik Fentener

  http://www.nujij.nl/wie-is-eigenlijk-de-eigenaar-van-het-bedrijf-anp.4394715.lynkx

  Doompie [14] reageerde op deze reactie.

 12. Sorry hoor, maar ik kijk al 10 jaar geen televisie meer,en kranten lees ik ook niet meer,eigenlijk vorm ik mijn wereldbeeld door veel te reizen en via internet,mijn wereldbeeld zal niet 100% objectief zijn,maar in ieder geval juister dan wanneer ik het via MSM moet proberen aan elkaar te knopen.

 13. @Libertariër [12]:

  Dit is de officiële berichtgeving:
  Sinds het voorjaar van 2009 heeft het ANP een nieuwe aandeelhouder. V-Ventures, de investeringstak van de Vereniging Veronica, werd voor 100 procent eigenaar.

  http://www.anp.nl/anpsite/over-anp

  Leuk feitje, ANP is in 1943 opgericht, en de bijnaam was vrijwel direct:
  Adolfs Nieuwe Papagaai.

  Hier de wat andere inzichten aangaande ANP en de (voormalig) eigenaren:
  http://zaplog.nl/zaplog/article/adolfs_nieuwe_papegaai_het_anp_was_een_clubje_nazi_collaborateurs

 14. @Rien [11]:

  “Als je geheel zelf voorzienend bent geworden”

  Dan gaat het pas echt mis:

  Niet iedereen voelt zich even prettig in de hedendaagse westerse burgermaatschappij. Randy Weaver vertrok samen met zijn vrouw en jonge kinderen naar een bergtop in Idaho, VS. Daar bouwden ze een eenvoudig onderkomen, verbouwden zelf groenten en stuurden hun kinderen niet naar een staatsschool maar gaven hen zelf les.

  Randy en zijn vrouw geloofden dat de huidige elite van machthebbers kwalijke bedoelingen zouden hebben met de burgerbevolking. Zij noemden hen de ‘New World Order’ (NWO) en wilden niets met ze te maken hebben. Randy sprak graag met anderen over politiek en samenzweringstheoriën, en al snel ging het mis. De nachtmerrie van de NWO werd werkelijkheid voor Randy en zijn familie.

  Meer: http://nicodegeit.wordpress.com/2011/03/27/amerikaanse-overheid-richt-slachtpartij-aan-in-ruby-ridge/

Comments are closed.