Het sturen van een moordcommando, overval, en dan zo snel mogelijk het lijk (???) laten verdwijnen, wijst daar toch echt wel op.

Vanuit Israel komen in ieder geval juichende en goedkeurende verklaringen dat ze blij zijn dat “het Westen” hun methodes nu zelf toepast. Terwijl tot nu toe dit steeds werd afgekeurd. 

De EU heeft echter officieel verklaard dat het geen moord is, omdat het de bedoeling was om Osama levend in handen te krijgen!
Het commando was immers voorbereid om rekening houden met de kleine kans (“remote possibility”) om hem levend te vangen als hij niet bedreigend zou zijn. Dit volgens antiterrorisme adviseur John Brennan:”If we had the opportunity to take Bin Laden alive, if he didn’t present any threat, the individuals involved were able and prepared to do that,”
(Toch nog eens goed opzoeken hoe gisteren precies de berichten uit Amerika waren. Ik meen me te herinneren dat die anders waren. Maar dat was gisteren)

 De EU’s antiterrorisme coördinator Gilles de Kerchove verklaarde dat het achteraf niet mogelijk was hem levend te vangen.

 Dit werd opgevolgd door onze EU superminister  van buitenlandse zaken, Catherine Ashton en zij feliciteerde de Amerikanen voor hun volhardende en efficiënte strijd om het terrorisme te verslaan.
Welja, efficiënt succes “na 10 jaar, twee oorlogen, bijna een miljoen doden en 1,1 biljard dollar” noemde Stefan Molineux het in zijn hierboven geplaatste filmpje.

 Ook onze Marc Rutte bleef toen niet achter en ging opzitten en pootjes geven en stuurde felicitaties naar Obama! En ook de rest van de EU-politici bleef niet achter, en ze zijn allemaal blij en zeggen dat het geen moord was! 
—————————————————————-

—Zie ook http://euobserver.com/9/32252?print=1

—Voor discussie of het wel of niet Osama was, zie andere draad.

53 REACTIES

 1. @Jonatan [31]:

  Het is een moeilijk punt, dat ben ik met je eens.

  Als de NL overheid de rechtmatige vertegenwoordiger is van de eigenaren van het grondgebied van NL dan heb ik als inwoner van NL en als bezitter van de NL nationaliteit geen recht van spreken als ik mij verzet tegen een democratisch besluit van de NL overheid.

  Ben ik het er echt niet mee eens dan zal ik afstand moeten doen van de NL nationaliteit en moeten emigreren. Dat doe ik liever niet en daarom verzin ik allerlei argumenten waarom de NL overheid een bende schurken is die slechts gestolen grond beheert en die geen enkel recht van spreken heeft. 😉

 2. @Jonatan [29]:

  Al-Kwada heeft openlijk toegegeven (de verdachte erkent zelf zijn schuld want hij is er trots op) achter zeer diverse zelfmoordacties te staan, inclusief de zelfmoordacties van 11 september 2001. Tevens is bekend dat Bin Laden de leider van die beweging was (werd en wordt door alle leden erkend).
  Daarmee is er geen enkele vraag meer of Bin Laden wel de juiste verdachte was: hij was de zelfverklaarde leider van deze terreur-beweging die met voorbedachte rade burgers wilde opblazen, ongeacht afkomst, leeftijd of geloof.
  De man verdiende dus zijn achtervolging en vonnis: hij had allang alle schuld bekend.

  Jonatan [34] reageerde op deze reactie.

 3. @beek [33]:

  Trots en blijdschap tonen m.b.t. de gebeurtenissen op 9/11 zijn (hoewel barbaars) nog geen bewijs van verantwoordelijkheid of -nog sterker- het geven van leiding aan die terreuractie. Zoals ik al eerder aangaf: de FBI heeft herhaaldelijk aangegeven over onvoldoende bewijs te beschikken om OBL te vervolgen voor 9/11.

  De man verdiende dus zijn achtervolging en vonnis: hij had allang alle schuld bekend.

  Haha, dus elke schizofrene idioot die schuld bekent aan het plegen van een ernstig misdrijf mag onmiddelijk geliquideerd worden door een stel trigger-happy commandos van Uncle Sam? Of slaan we in ons patriottisch enthousiasme even de stap over van het verzorgen van overtuigend bewijs?

  beek [35] reageerde op deze reactie.

 4. @Jonatan [34]:

  Als Al-Kwada de aanslagen opeist, is dat het bekennen van de schuld. Het is zelfs erger: het is een openlijke oorlogsverklaring. Dan krijg je het Amerikaanse leger op je stoep, natuurlijk! Zeker na het vermoorden van bijna 3000 onschuldigen.
  Gelukkig hebben wij Amerika nog dat bereid blijkt deze zelfverklaarde terroristen te achtervolgen.

  Jonatan [36] reageerde op deze reactie.

 5. @beek [35]:

  En waaruit blijkt dan dat “Al-Kwada” de aanslagen van 9/11 heeft opgeeist? Als dat allemaal zoooo duidelijk is, waarom wordt (of werd) OBL dan door de FBI niet gezocht i.v.m. het doden van Amerikaanse burgers i.v.m. 9/11? Waarom wordt geen van de andere “Most Wanted” Al-Qaeda leden gezocht in verband met deze aanslag (en wel expliciet in verband met aanslagen op de ambassades in o.a. Kenia of de aanslag op de USS Cole in Jemen)?

  Nogmaals: OBL heeft zeker weten heel wat dood en verderf veroorzaakt, maar zijn betrokkenheid bij 9/11 blijft vooralsnog een sprookje. Misschien eentje met een kern van waarheid, maar daar zal dan eerst bewijs voor moeten worden getoond…

  beek [37] reageerde op deze reactie.

 6. @Jonatan [38]:

  Er is voldoende bewijs over de aanslagen op 9/11 en over andere aanslagen. Tevens is de betrokkenheid van Al-Qaida duidelijk en door henzelf geclaimd. Tevens is duidelijk dat Bin Laden heeft opgeroepen tot terreurdaden en guerilla tegen Amerika en dat hij de leider van Al-Qaida was.

  Jonatan [42] reageerde op deze reactie.

 7. @peetar [5]:

  Uhm hoezo is Dhr. Laden een terroristen leider ?
  Welke rechtbank heeft de man veroordeelt voor terroristische daden ?

  Is uw rechtbank het media-bedrijf geworden ?
  Als media bedrijven maar vaak genoeg roepen dat Dhr. Laden een terrorist is, dan is het waar ?

  We kunnen de rechtbanken wel opdoeken, er is immers CNN, FOX-nieuws,het ANP en het REUTER media bedrijf ! (sic !)
  De VS hebben meer dan voldoende rechtbanken en anders heb je het Internationaal Strafhof in Den Haag om een strafzaak tegen dhr. LAden te begiien. En dat kan ook bij verstek van dhr. LAden gevoerd worden met een toegewezen advocaat.

  Ten 2de denk ik dat dhr. Laden nu dood verklaard moest worden, omzo nieuwe aanslagen te kunnen verklaren. (waarschijnlijk komen de aanslagen weer uit de hoed van Gladio (Gladio google is uw vriend)
  Er wordt al gewaarschuwd voor kernbom-aanslagen en laat nu juist Amerika een aantal kernbommen kwijt zijn (..) (was geloof ik zo’n 6 jr. geleden werden de kernbommen opeens verplaatst en er bleken er een aantal vermist)
  beek [41] reageerde op deze reactie.

 8. @Jonatan [42]:

  Omdat ik geen zin heb het allemaal weer op te duikelen voor iemand die toch niet wil leren.
  Want je kunt het zelf ook allemaal op internet vinden, maar wilt het kennelijk domweg niet vinden.

 9. @beek [41]:

  Beek is dit het libitarische gehalte ? Op de vrouw spelen ?
  Gaan we weer het marktplein invoeren waar de burgerij de beschuldigde met pek en veren mag opjagen ?

  Want omdat we jaren dag in dag uit van BEDRIJVEN hoorden dat dhr. Laden een terrorist was is het waar.

  Hemeltje lief, onze 14-jarige zoon is slimmer.

  @Beek (43) Dan kunnen al die ontvoerden mensen die op Quantamo Bay gegeijzeld worden direct voor de rechter gebracht worden ? En waarom heeft de US deze bewijzen nooit in een internationaal strafproces tegen dhr. Laden naar voren gebracht ?

  RTL-7 heeft een masterclass: De beinvloeding van de televidie…….

  beek [45] reageerde op deze reactie.

 10. @Esther [44]:

  Ik kijk geen televisie, meisje.
  Tevens ben ik geen libertarier. Die sekte heeft mij alle lust ontnomen.

  *** Bericht van de Moderator***
  Gefeliciteerd Beek. “3 strikes is out”. U heeft een ban.
  Wegens tot 2 x toe een reageerder zonder aanleiding te kleineren met de term “meisje”, en het forum waar u al jaren welig de internettrol uithangt wederom te bestempelen met de term “sekte”. Verder uw internettrolgedrag in het algemeen, dus een toekenning op basis van heel uw hier neergeschreven oeuvre. Een ban als oeuvreprijs, u zult trots zijn op uzelf.
  EDIT van de Moderator: voor degenen die niet alles lezen op Vrijspreker. Beek heeft op 12 maart 2011 in het topic “De belachelijke EU-(ON)-eenheid” zijn eerste waarschuwing ontvangen en op 4 april 2011 in het topic “Laatste bericht” zijn tweede waarschuwing. Bovenstaande ban was meteen de derde waarschuwing.
  ***Einde bericht van de Moderator***

 11. Bestaat dat wetsartikel tegen het beledigen van een bevriend staatshoofd nog? Voor de zekerheid daarom maar:
  OBAMA MOLENAAR!

 12. Eens een leugenaar, altijd een leugenaar. Het verbaast mij enorm, dat er nog mensen zijn die de Amerikaanse overheid zonder meer geloven.

  1) Saddam zou ook gelinkt zijn aan Al Quaida, nu is dat statement niet waar gebleken
  2) Saddam zou WMD maken, nu is dat statement niet waar gebleken
  3) OSL zou in de grotten in Afghanistan zitten, nu is dat statement niet waargebleken
  4) OSL zou bewapend zijn geweest en daarom point blank zijn neergeschoten, nu is dat statement niet waar gebleken
  5) OSL zou een vrouw als schild hebben gebruikt, nu is dat statement niet waar gebleken

  Dit zijn er slechts 5, er zijn er vele meer. Zalig de goed gelovigen.

  Bekijk deze docu eens, nog steeds zeer interessant;
  http://video.google.com/videoplay?docid=2798679275960015727#

 13. Wij van die radicale Taliban moeten bevestigen: bin Laden, God hebbe sijn siel, ies dood.

  Eg waar.

  Ies jammer.

  Groetjes,
  Ali bin Ossepoot

  P.S. Obama moet die groeten hebbe.

 14. Nou zeg, het is nu ook op het nederlandse deel van het internet. Dan moet het wel waar zijn. Al Qaida heeft dus inderdaad bevestigd dat OBL dood is.

  Hebben we dat ook weer helder. Was het toch allemaal een lege conspiracy theory van de alu-hoedjes.

  Was haben wir uns verfuehren lassen!

  [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

Comments are closed.