De politici van de grootste 8 economieën hebben in Frankrijk vergaderd. Zij besloten om 40 miljard dollar te schenken aan enkele Noord-Afrikaanse landen.

Waarschijnlijk voor eer en glorie van de “Democratie”

 

Wie denkt u dat dit geld gaat betalen?

13 REACTIES

 1. De vlam in de EU begint aardig in de pan te slaan, een protesterende menigte in Barcelona krijgt harde en rake tikken (protest is kans dat de EU klapt, dus moet hard worden neergeslagen) Griekenland laat het kopke ook aardig hangen en stapt eerdaags uit de euro. Live even meekijken in Barcelano?….. http://www.ustream.tv/channel/enlace33 Ziet er rustig uit…

  Mag toch hopen dat Brussel eerdaags aan de beurt is, zien we aanstonds de koppen over straat rollen van onze onderdrukkers, de smerige gangsters? Ik rook niet, maar zal uit tevredenheid in ieder geval zodra ik weer in een kroeg kom een sigaartje opsteken….. Mocht de vlam deze kant opkomen druk ik mijn sigaar uit en zal als vreedzaam mens mee protesteren, maar beginnen de Stormtroepen te meppen dan houd ik het waarschijnlijk niet rustig….VIVA REVULATION, VIVA LA LIBERTAD!
  IIS [5] reageerde op deze reactie.

 2. @IIS [4]:

  Maar zonder gekheid, dit neemt geen/wel (het is maar aan welke kant je staat) positieve vormen aan en de doos van Pandora lijkt nu eindelijk geopend. Mensen zijn schijnbaar niet echt gelukkig met de vooruitgang binnen de EUSSR. Jarenlang heeft Brussel zich als Frankenstein in de porseleinkast gedragen, het verdieden van roken had voor die gekken prioriteit nummer één met een gedeelde plaats de directe EU-belastingen, maar dat de EU ondertussen in brand staat en we aanstonds kunnen fluiten naar alles wat ons lief is zien de roodkoppen niet.

  Even een verschrikkelijk tijdperk in de NL’se geschiedenis aanroeren…Het was Balkenende en zijn stasibende die ons wijsmaakten dat het zoet nog moest komen, nou proost uitvreters, op jullie visionaire inzichten!…

  Ik begin steeds minder te begrijpen, ik begrijp bijvoorbeeld niet dat de ondernemingen in de EU zich niet eens flink achter de oren beginnen te krabben wat de vervloekte euro nog voor toekomst heeft en welke toekomst ze daarmee zelf nog hebben…Slapen die mensen of zijn ze door stomheid geslagen??

 3. Miljarden als paarlen voor de zwijnen gooien, Europese opstanden neerslaan in Griekenland en Spanje, men vreest dat er teveel Kafka is gelezen?….En dan hebben ze een grote bek richting Khadaffi? Wat hadden de Schweinehunden in Brussel gedacht, dat men alles kan verkopen en de burger geen grenzen heeft en kan rekken als elastiek? Brood en spelen heren, spelen is leuk, maar vergeet niet dat jullie brood bedorven is.

  De Spaanse politie raakte vandaag slaags met demonstranten toen een geimproviseerd tentenkamp in Barcelona het veld moest ruimen voor mogelijke feestvierders bij winst van de Champions League van morgenavond.

  Leugens, ze beginnen hem nu te knijpen…
  reiny [9] reageerde op deze reactie.

 4. Ach, die 40 miljard zijn peanuts. Die halen ze gewoon uit de pc, het vertrouwen is nog groots.

 5. Dit is een smerig IMF / World Bank spel.

  Geld wordt “geschonken” in ruil voor vruchtbaar land… Zoek maar eens met “Structural Adjustment Programs” (als één zoekterm)….

 6. Is het echt een schenking of en lening aan het Libische voilk via de snel opgerichtte Libische staats-bank ? Zodat de Libiers hun eigen kapitalistische omwenteling mogen betalen ?

  De tijden blijven hetzelfde alleen de namen veranderen, vroeger kolonialiseerde de VOC landen en nu doet de NAVO het.

 7. 40 miljard om de terreur te steunen.Met andere woorden we betalen de nieuwe OSAMA´S , desi bouterse,pinochet etc aan hets teunen maar eens komt die boemerang.

  En wat zouden die G8 gasten bedoelen met democratie.Zijn burgers veel te veel belasting laten betalen en het vervolgens met mamoet vrachten in bodemloze putten storten en met hun prive belangen halen ze een deel weer van die bodem af zoals bedrijven als KBR,HALLIBURTON,BLACKWATER ENZ.

  En dan roept er nog iemand vrolijk dat westerlingen zovee slimmer zijn dan hun afrikaanse soortgenoten.Ze worden net zo voor de gek gehouden als in donker afrika maar door de chips,frisdrank,flatscreen etc maken ze zich er niet druk over.

  In libie weet het bewind minder over zijn onderdanen dan de Nederlandse STASI.Met 1 druk op de knop weet men tegenwoordig alles van je.En met al die camera´s langs de weg weten ze zelfs welke afhaal chinees je bezoekt.

  Maar echte criminelen laat men ongemoeid sterket nog daar sluit onze fred teeven graag dealtjes mee.

  Maar ik heb geen recht meer van spreken in betaal enkel nog de gemeentelijke belasting en de WB.De rest kunnen ze naar fluiten en mochten ze het me moeilijk willen maken dan kunnen ze een koekje van eigen deeg krijgen.

  Een Hollandse lente is ook zo opgezet.Het enige wat je nodig hebt is internet,tijd en de zin om de boel te veranderen.

Comments are closed.