uit FD: die vraag van dat jochie  aan zijn vader: Pap, leg me nog eens een keer uit:

we moeten 18 miljard bezuinigen?

en die geven we aan Griekenland?

Hé toe leg het nu nog eens uit.

8 REACTIES

 1. Moet die jongen bij PSV vragen. Eerst zielig doen, dan de grond duur verkopen om vervolgens 2 spelers te kopen.

  En Griekenland? O ja dat is het bodemloze putje van de EU waar nog vele miljarden in zullen verdwijnen omdat onze ministers de angst bij het volk er zo ingetrapt heeft dat niemand durft te protesteren.

  Hoop dat bij de volgende lening van Tig-Miljard de PVV de hele handel laat klappen.

 2. De PVV is verplicht aan zijn achterban, dat hij de handel laat klappen. Die mannen in de regering zijn geen knip voor hun neus waard om in de regering te zitten, zij dienen slechts alleen de banken en de multinationals en de politiek en hoge ambtenaren waaronder ook de rechters en advocaten, die een leuk spelletje spelen, zoals de pastoor de mensen dom houdt en de burgemeester ze arm!

 3. Allemaal signalen van een failliete sprookjeswereld op weg naar de waarheid.
  “Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel”
  We zitten er middenin.

  Vrede. Zé.

 4. “Pappa, waarom krijgt die meneer Wellink een koninklijk lintje van die De Jager-meneer met die dikke speknek?”

  “Omdat, mijn zoon, die meneer Wellink een heel belangrijke functie heeft uitgeoefend voor de Nederlandsche Bank en ook heel actief is geweest in allerlei nevenfuncties.”

  “Maar pappie, die meneer Wellink kijkt altijd zo zuur en ze schelden altijd op hem.”

  “Ja jongen, meneer Wellink heeft veel kritiek te verduren gehad op zijn werk bij de DNB. Daar gaat hij zuur van kijken, denk ik.”

  “Heeft die meneer dan zijn werk niet goed gedaan, als mensen op hem schelden?”

  “Nou jongen, ik denk dat het heel moeilijk is om op zo’n hoge positie je werk helemaal goed te doen voor iedereen.”

  “Nou pap, dan had hij maar niet al die bijbaantjes moeten doen. Had hij misschien zijn normale werk wél goed kunnen doen. ‘ksnapnie dattie dan een lintje krijgt.”

 5. Politici en bestuurders in Nederland gedragen zich als corrupte managers van een bedrijf. Ze zitten er niet om het land te dienen of hun electoraat te vertegenwoordigen. Nee, de meesten zitten op hun post om zo veel mogelijk geld binnen te harken voor hun bankrekeningen, om hun vriendjes van lucratieve baantjes te voorzien of om hun partijtjes te bevoordelen. In de baas zijn tijd geld achterover drukken. In het bedrijfsleven loop je er vroeg of laat mee tegen de lamp. Bij de overheid kan je ongerstraft je gang gaan. Reactionaire praat? Google maar even in het nieuws. Binnen een uur heb je ontelbare voorbeelden van deze schaamteloze corruptie en nepotisme. Komt niemand in opstand, gebeurt er geen wonder, dan wacht ons uiteindelijk bittere armoede.

  Maar gelukkig is er nog de islam die zich als een pikzwarte olievlek over Europa uitbreidt. Die zal ons waarschijnlijk vroegtijdig uit ons lijden verlossen als de sharia ingevoerd is met medewerking van Maurice Berger en de Leidse Universiteit en de welwillende medewerking van diezelfde corrupte zakkenvullertjes in Den Haag en de locale stadhuizen. Weg met de democratie, roepen we als volk kennelijk in koor. Leve de dictatuur onder Brussels parapluie. Straks zijn de pensioenfondsen leeg en de rapen gaar! Maar ach, wat maakt het uit?

 6. Als hij met “WE moeten bezuingen” begint, dan hebben ze hem waarschijnlijk op school al wat uitgelegd.

Comments are closed.