VS uit Libië. NU.

http://www.youtube.com/watch?v=cptBMhhXsDI

21 REACTIES

 1. offtopic maar belangrijk genoeg er is net een artikel binnen bij de telegraaf sexualisering van kindertjes van 7 jaar gepleegd door de staat en de elite dit was mijn reactie op het artikel:ja groep bilderberg en de pedofiele nieuwe wereldorde elite hebben het plan om wereldwijd babylon te stichten kinderporno zal dan de overhand nemen immers de elite is dol op kindertjes.ook in nederland is er een pedoclub bij de staat de staat stopt kinderen in pleeggezinnen om ze daarna te misbruiken.wat ik hier zeg daar is keihard bewijs voor.

  vrijeradikaal [11] reageerde op deze reactie.

 2. Ook hier, met de NOS, gaat de tweede wet van Thomas Woods op: The “progressive” Left always prefers a neoconservative to an antiwar libertarian.

 3. @ronald [1]:

  Oh gut ” de Telegraaf roedel ” gaat weer eens ouderwets los.

  Ik wil hier best wel eens over praten….maar niet met dit front.

 4. @Troy Ounce [8]: De overheid is zeer complex gemaakt door lieden die daarmee proberen de gewone burger te verwarren. De meesten haken af en blijven in het beste geval hangen in discussies over details. Voor zover bij mij bekend zijn alleen libertariërs in staat om principieel te denken en vegen met gemak de vloer aan met vrijwel elk tegenwoord. Als er van logica wordt uitgegaan. Helaas komen dan de emoties naar boven. Dus dan maar liever een soap acteur met een IQ van 50 dan iemand die zomaar hun wereldbeeld overhoop haalt. Triest, maar helaas zijn we in de verkeerde tijd of wereld beland. Voor de wat minder slimmere medemens is de film Idiocracy een aanrader: zo ervaren libertariërs hun medemens…. Althans zo zie ik het.

  vrijeradikaal [14] reageerde op deze reactie.

 5. @Hub Jongen [7]: Is het glas halfvol of halfleeg? Het is goed dat er inderdaad iemand is die de boodschap voortbrengt.
  Nu, met het internet, zien mensen steeds meer door het bedrog heen. Het zal nog even duren maar uiteindelijk gaan we toch richting het libertarisme, zoals we nu al vrijer zijn dan de tijd voor de Renaissance. Het is niet te stoppen. Waarom niet? Omdat we de logica mee hebben!

 6. @Frenkelfrank [12]:

  Frenkelfrank toverde uit zijn klavier het onderstaande :

  Zo ervaren libertariërs hun medemens…. Althans zo zie ik het.

  En Hub verrijkte ons met de volgende strofe :

  Het is niet te stoppen. Waarom niet? Omdat we de logica mee hebben!

  The Illogic of Human Behavior

  http://www.youtube.com/watch?v=AjsV5tMa22k

  Illogic ???????

  http://www.metacafe.com/watch/1512976/charlie_rose_by_samuel_beckett/

  Het is gevaarlijk “het absolute gelijk” te claimen.

  Frenkelfrank [15] reageerde op deze reactie.

 7. @vrijeradikaal [14]: Beide uitspraken komen uit mijn koker….
  Maar het is zo dat libertariërs hun “gelijk” baseren op feiten en logica, niet op onderbuikgevoel of religie (=jarenlange indoctrinatie).
  Maar het is vrij simpel (en logisch): als het libertarisme logischerwijs niet blijkt te kloppen dan zweer ik het onmiddellijk af. Kom maar met suggesties.

 8. Ron Paul 2012!! De enige hedendaagse politicus die de moraliteit van de Amerikaanse Grondwet, die het land groots heeft gemaakt, kent en altijd bereid is deze te verdedigen.

 9. Uiteraard is Ron Paul de enige US-politicus die we niet als een vol-idioot kunnen beschouwen. Maar runnen op 75? Ik denk dat ie toch ten onder zal gaan in het barbaarse reclame-geweld van Romney,Gingrich,Palin etc., hij strijkt werkelijk tegen veel te veel gevestigde belangen in, de FED, het militair-industrieel complex. Vergeet ook niet dat de Diebold stemmachines
  “gerigged”zijn. Mocht ie het ooit toch wel worden kun ze hem altijd nog omleggen.
  Een ticket met zijn zoon Rand Paul en RonPaul als VP, DAT zou zoden aan de dijk zetten. Maar ik denk dat Amerika al te ver op weg is naar een totalitaire dictatuur, geen weg meer terug.

  Oscar [19] reageerde op deze reactie.

 10. @chemalot [17]:

  Maar runnen op 75?

  Waarom niet? Zo heel erg oud is 75 jaar toch niet? Als hij in de 90 zou zijn, ja, dan zou ik het hem niet aanraden te runnen. Maar 75. President Napolitano van Italie is 85 jaar. Ludwig von Mises heeft tot zijn 87ste colleges gegeven. President Peres van Israel is 88 jaar. Julio Iglesias sr. verwekte op zijn 89ste nog een kind. George Bernard Shaw schreef op zijn 93ste nog boeken. De oudste senatoren in de huidige Amerikaanse senaat zijn ruim tien jaar ouder dan Ron Paul.

Comments are closed.