En alle andere overheden hebben dit al overgenomen. De meeste mensen weten ondertussen dat de financieel-economische situatie in de wereld zeer precair is. Er kan van alles gebeuren. We proberen aan de bal te blijven en uit te vinden wat er gebeurt en hoe de lezers van de Vrijspreker het beste te waarschuwen. En ondertussen glimlachen we maar bij een humoristisch filmpje met kern van realiteit.

.

.

 

 

 

7 REACTIES

 1. @Nico de Geit [1]:

  Je zult moeten toegeven dat de soosjalisten eindelijk een manier hebben gevonden om iedereen miljonair te maken! Miljonair en toch niet rijk, alleen een overheid krijgt dat voor elkaar.

  Dit filmje laat goed in een notedop zien hoe die hele crisis in elkaar zit. Het enige dat ik mis is dat die familie van de leners nog meer leningen eist om de oude leningen (gedeeltelijk) terug te betalen.

  @vrijeradikaal [3]:

  Dat mag alleen nog als het bestemmingsplan dat goedkeurt. Of je begint een clandestiene illegale underground moestuin. Verzet weet je…
  Hub Jongen [5] reageerde op deze reactie.

 2. @Bon Vivant [4]:

  “Of je begint een clandestiene illegale underground moestuin”

  Ik verneem dat je met AQUAPONICS heel wat moet kunnen doen. Een watercultuur mogelijk in serre of garage.

 3. @vrijeradikaal [3]:

  Beter snel mee beginnen. Het vergt best wel een jaar of twee ervaring voordat je er uit haalt wat mogelijk is.

  Ik ben dit jaar begonnen, en hoewel ik geen hobby tuinier was vind ik het best wel leuk werk.

  Als je begint doe dat dan met een “Makkelijke Moestuin”.

  (Click op mijn naam voor mijn website met meer info)

 4. Over die moestuin: ik kies voor een voedselvoorraad. Makkelijk, goedkoop, mobiel en je kunt het ook eten als alles buiten radio-actief is.

  En vergeet het water niet: minimaal 3 liter per persoon voor 14 dagen. Het handigst zijn 25 liter vaten en die zijn tevens mobiel.

Comments are closed.