Met overvallen die verdacht veel lijken op een SWAT-actie, worden in de VS familieboerderijen door de FDA, USDA, de FBI en andere terroristische overheidsorganen in de naam van “de openbare orde” lastig gevallen, uiteraard ter  “bescherming van het publiek” etc. Ten slotte wil je als overheid niet dat het publiek lastig gevallen wordt met organische eco-landbouw en -veeteelt zoals die door boeren wordt gepleegd die wél een ruk geven om de kwaliteit van het voedsel die ze maken en die verkopen aan bereidwillige klanten die de voorkeur geven aan verse, natuurlijke producten.

De nieuwe film, Farmageddon, belooft inzicht te geven in hoe vrijheid van individuen om het voedsel tot zich te nemen dat men wil, te vervangen door voedselfascisme doordat het overheids-grootvoedselbedrijven-industriële landbouw complex er alles aan doet om de vrije markt toegang te ontzeggen aan kleine organische boeren in de VS, waardoor hen niets anders over blijft dan de deuren te sluiten.

Heeft u wel eens gekeken op welke / hoeveel plaatsen u in Nederland rauwe melk kunt kopen ?

Hattip LewRockwell.com / Karen DeCoster.

13 REACTIES

 1. Om nog maar niet te spreken over de Monsanto mafia die overal boeren lastig valt als er via de wind gentech-zaden naar hun akkers waaien. Want schending van patent, copyright. Volgens een verhaal dat ik ergens las. Het verbaasde mij dat die boeren geen contra-rechtszaken hebben aangespannen wegens vervuiling van hun akkers door de Dr. Frankensteins van Monsanto.

  Het gedoe en paniek rond de EHEC bacterie laat goed zien hoe simpel een incidentje met veel tamtam in de media voor wereldwijde paniek om voedsel kan zorgen. En wie heeft er de oplossing?

 2. @Bon Vivant let op monsanto heeft de oplossing voor ons alle,,,,, uhumm,,,,,,,

 3. @Hub daar is zeker iets van te merken, kijk maar eens op vit potten in de super. Vele hebben hun inhoud per pil aangepast. Er zitten minder vit per pil vergeleken ene tijde terug. Ik heb het gemerkt, omdat ik de oude potten heb vergeleken met de nieuwe. Ook word er nou meer voedsel bestraalt ook de bio voedsel maar dat zie je niet met je blote oog.
  In de usa is ook een wet gemaakt dat bio tuinieren verbied maar ze laten het oogluikend nog toe. Ook mag je niet meer eten in huis hebben als voor 1 maand. Kijk het internet er maar op na.

  Hub Jongen [9] reageerde op deze reactie.
  Leonardo Pisano [10] reageerde op deze reactie.

 4. Het is WEER de propaganda die een doel moet dienen.
  Ik herinner mij nog goed de Telegraag propaganda omdat er mogelijk 1 toerist onder de invloed van paddo’s uit en hotel-kamer zou zijn gesprongen.

  Let wel 1 toerist en het volk trapt met open ogen in de propaganda.

  Even wat cijfertjes:

  – jaarlijks sterven in Nederland 1900 doden als gevolg van alcohol. Volgens de WHO wereldwijd: 2,5 miljoen.
  – 60 doden per jaar door hands-free bellen in de auto
  – aantal doden bij de Nederlandse seizoensgriep ligt dit tussen de 250 en de 2000.
  – bij de griep van varkens (wie waren de varkens ?) stierven er 60 mensen.
  – aan aids stierven er in 2007, wel 66 mensen.

  Wat leert ons dat ? Het is veiliger om zonder condoom te neuqen, dan om te gaan met mensen met de griep. Je kunt beter de grieo van de varkens hebben dan de seizoensgriep. En dan is er nog 1 van de meest ernstige ziektes die de mensheid ooit heeft gekend en dat heet LEVEN. Daaraan sterft 100% van de mensen.(en dat kun je dan weer onderverdelen in lijstjes zoals hierboven.)

  Nu terug naar de voedsel-propaganda, wordt deze propaganda ingezet om te kunnen verkopen dat al het voedsel moet worden (dood) bestraald ?
  Loop eens naar uw keuken-kastje en lees de etiketten, grote kans dat als u bij de KRUIDEN kijkt, er op vermeldt staat dat deze bestraald zijn.

  Dan nog de binnenkort te verwachten röntgen-stralings-apperatuur op onze nationale vlucht-havens en je hoeft helemaal niet meer naar Japan om aan je doses röntgen-straling te komen.

 5. @trixie mixie [7]:

  Zonder referentie is zo’n opmerking van nul en generlei waarde.

  @Hub Jongen [9]:

  Angst zaaien is een eeuwenoud beproefd recept van de elite. Doel: regelgeving aanscherpen en zo meer vrijheid wegnemen… Als je het patroon eenmaal ziet lach je om al dat gedoe waar men zich druk om maakt op de TV en in de MSM. Maar we willen allemaal stabiliteit kennelijk, ongeacht tegen welke prijs.

Comments are closed.