woensdag, 22 juni 2011
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Geknoei met geld altijd door overheden II

Dit vervolg van deel I (zie maandag 20 juni) geeft nog beter aan hoe overheden steeds weer dezelfde fout maken. Ook de hedendaagse overheden maken steeds weer dezelfde blunders. Kijk maar eens hoe in alle democratieën de schulden en de tekorten blijven oplopen, en hoe ze steeds weer nieuw (belasting)geld in bodemloze putten, zoals de Griekse, blijven gooien.

De demonstratie van wat er zich in Frankrijk 200 jaar geleden afspeelde, wordt nu door overheden nagespeeld; ze hebben er niets van geleerd. En de burgers worden weer de dupe als zij er ook niet van leren.

Artikel van Zacharias:

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Freebird schreef op : 1

  @Ratio
  Dit is dezelfde film als in deel 1.

 2. Pteranodon schreef op : 2

  Ik krijg het artikel van Zacharias niet op mijn scherm (er is een wit vierkant met zo’n gebroken piepklein ikoontje van Windows, dat een afbeelding niet kan worden geladen). Zal wel aan mijn computer liggen (ik heb een beetje een ouwe, uit 2006).
  Evengoed bedankt voor deel 1!

  Hub Jongen [3] reageerde op deze reactie.

 3. Hub Jongen schreef op : 3
  Hub Jongen

  @Pteranodon [2]:
  Het is mij ook nog niet duidelijk hoe dat komt. Er schijnt verschil te zijn als je werkt met Internet Explorer, Google Chrome of Firefox.

  Er wordt verder naar gezocht!!
  Waarschuw in ieder geval steeds als je wat geks tegenkomt.