dinsdag, 28 juni 2011
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Goed nieuws: Nederlands internationaal belangrijkheidscomplex daalt!

Dit goede nieuws deelt Agnes van Ardenne (CDA) mee in een  interview met de NRC. Dit interview is naar aanleiding van haar vertrek als NL-ambassadeur bij de FAO (UN-Food and Agriculture Agency). Zij wordt nu voorzitter van het Productschap Tuinbouw. (Sorry, ik weer niet snel genoeg hoeveel dat voor haar oplevert.)

De oorzaak is de minder positieve houding om immigranten aan te trekken door de uitspraken van de PVV, en het minder meedoen aan internationale militaire missies.  Zie binnenland.nieuws.nl

Volgens Agnes zit Nederland niet langer meer in de voorhoede, maar ergens in de middenmoot.

Als dat waar is, zit Nederland wel op de goede weg, maar is er nog lang niet. Het is immers nog steeds een groot raadsel waarom er bvb kapitalen belastinggeld besteed worden aan oorlog in Afhanistan, Irak ?? en Libië, en er bommen geleverd worden aan Denemarken.

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen, Belastingen, EU, Globalisatie, Internationaal, Overheid, Politiek
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Rien schreef op : 1

  Voorhoede? hahahaha.
  Zo zie je maar weer hoe belangrijk deze mensen zichzelf vinden.
  Ik heb lange tijd in Duitsland gewoond, en dan merk je dat de NL politici gewoon helemaal niet “belangrijk” zijn. Het is gewoon een zooitje meelopers dat zijn eigen ego probeert te redden door vooraan te lopen. Zich helemaal niet realiserend dat ze op deze manier voor gek lopen, omdat ze niet de richting aangeven en dus voortdurend van links naar rechts hollen om maar so snel mogelijk weer voor de anderen uit te hollen.

 2. Leonardo Pisano schreef op : 2

  Ja, dit bericht had ik in de NRC gelezen. Typische bureaucraten-onzin. Het meest trieste is dat wij die zooi in de lucht houden met hard verdiende belastingcenten…. De kruik gaat net zo lang te water tot die barst. Mijn vrees is dat dat niet al te lang meer zal duren!

  PS: ik neem aan dat ze de middenmoot onprettig vindt omdat deze positie lager is dan de top? of hoger dan het laagste punt? Want wat mij betreft hoe meer low profile des te beter!

 3. Peter D. schreef op : 3

  uitstekend commentaar:

  www.elsevier.nl