De laatste dagen van Nout Wellink zijn in zicht. De man wordt sowieso vervangen door een nieuwe marionet, maar het lijkt wel of hij ons allen mee wil nemen in zijn graf als de euro binnen enkele maanden valt.

Zo kraamt de man zaken uit die in vroeger tijden zouden worden beschouwd als hoogverraad. Toch kan deze landverrader (tot nog toe) ongestraft wegkomen met het idee om het vangnet (momenteel 750 miljard Mickey Mouse euro’s) te verdubbelen naar 1500 miljard: Als je dreigt door het ijs te zakken, moet je een heel groot vangnet hebben.

Een normaal mens zou gewoon van het ijs af blijven en wachten tot het dik genoeg is. Zo niet, dan maar niet op het ijs. Zelfs de Elfstedentocht-organisatie kan rustig besluiten de kans voorbij te laten gaan: Better safe than sorry!

Wellink vindt dat echter zonde van de kans: Liever jaagt hij 16,5 miljoen Nederlanders een ijslaag van enkele millimeters dikte op.

Een andere griezelige uitspraak van hem las ik gisteren: ”Het kan niet zo zijn dat Europa omvalt, omdat één land zegt: we doen niet mee.” Dus wil mijnheertje af van de unanimiteit bij noodleningen. Mogen anderen gezellig stemmen en bepalen dat de Nederlandse belastingbetaler er voor tientallen miljarden bij in gaat schieten.

Zou Wellink dergelijk hoogverraad ook plegen als hij hoofdelijk aansprakelijk zou zijn? En met “hoofdelijk” bedoel ik letterlijk: kop onder de guillotine? Of zou hij dan per direct zijn functie neerleggen?

Ik heb nooit willen geloven in het verhaal dat achter de door ons gekozen leiders (…) een schaduwregering zou staan die feitelijk de touwtjes in handen heeft. Maar hoe vaker deze levensgevaarlijke griezel in het nieuws komt, hoe meer ik het verhaal toch ga geloven. Hij is eng. Héél eng. Je vraagt je af wat zijn belang is…

119 REACTIES

 1. We weten allemaal dat Noutje Stoutje een Bilderbergpuppet is. Jarenlang heeft deze gup gefaald in zijn functie en nu hij weg gaat doet hij zijn mond open en kraamt er alleen maar onzin uit. Wij, burgers, zijn de EU en haar graaiende en falende elite helemaal zat. Wij moeten financieel zo uitgekleed worden dat iedereen aan de bedelstaf moet. De banken lijden geen pijn (nog niet). Komt er oproer omdat de mensen het niet meer pikken dan wordt de politie en de militairen tegen de eigen mensen ingezet. De EU is zinkende. Wij zien het gebeuren, alleen de elite houdt zich (nog) krampachtig vast aan Hitlers ideaal. En Jan-Kees is een dweil die nu angst aan het zaaien is om de steun toch door te drukken. Wat is die man in het vooruitzicht gesteld om de Nederlandse bevolking met nog meer schulden op te zadelen? By the way, die schaduwregering bestaat al jaren (Bilderberg, Trilateale Commissie, CFR), die maken al jaren de dienst uit. Trouwens wat moet Rosenthal op een Bilderbergbijeenkomst doen? Deelname is betaald door de Nederlandse bevolking maar informatie is geheim. Is dit geen landverraad? Idem voor Balkenende nog, aangezien hij het referendum NEE heeft genegeerd.

  pcrs [30] reageerde op deze reactie.

 2. Kreeg ook na het lezen van zijn opmerkingen.Heel sterk gevoel of die elite mensjes in paniek zijn en merken dat hun spelletje in duigen valt. Dat het burger volk hun oogjes steeds meer opend en dat de plannen van die elite een beetje aan het omvallen zijn en dat ze nu alles in versnelling proberen te zetten!. Hoe overduidelijk kan het nu nog zijn dat dit een groot kliekje geldwolven zijn die ons nu nog verkrampt en klunzig er in willen luizen

  Grappige alleen hier aan is dat door die versnelling oppeens allemaal fouten en meer dingen boven tafel komen en juist meer mensen in verzet komen.

  Als je kijk nu naar de laatste weken politiek. Het is er een chaos en iedereen knijpt hem daar. Die vetkop Jager die de boel bijelkaar lult en steeds meer door de mand valt.

  Er staan ons denk ik hele rare maandjes te wachten. Hoop tengoede voor ons (de burgers)

  Hub Jongen [3] reageerde op deze reactie.

 3. @Drfunk [2]:
  “…..Hoop tengoede voor ons (de burgers)”

  Natuurlijk is dat te hopen. Maar ook om de ontwikkeling te vrezen.
  Wat gaat er gebeuren? Het aantal ontevreden mensen, die inzien dat het niet goed gaat, groeit. Maar hoe zit dat met het aantal dat fundamenteel begrijpt waarom het fout gaat?
  En hoe staat het met het alternatief dat er dan moet komen? Komt er een ergere dictator? Of wordt het “anders maar meer van hetzelfde”?

  Roger Braun [4] reageerde op deze reactie.
  vrijeradikaal [7] reageerde op deze reactie.

 4. Ik las ergens dat die Willink al jaren op de ant-depressiva zit.
  Kun je van zo iemand nog redelijkheid en wijsheid verwachten?
  En dit schijnt bij meer mensen op belangrijke posten het geval te zijn.
  Mafkezen zijn het, stuk voor stuk los van ‘God’.

  Zé.

 5. @Hub Jongen [3]:

  En hoe staat het met het alternatief dat er dan moet komen? Komt er een ergere dictator?

  Microchiping the population is not a theory, its a plan!

  http://www.youtube.com/watch?v=hgcZUIc3oks&NR=1

  2017 Microchip New World Order Master plan

  http://www.youtube.com/watch?v=Jt_lSBlCk-E

  Is het al iemand opgevallen hoe de MSM verzadigd is van misdaad…misdaad en nog eens misdaad…..toeval ?

  Dag in …dag uit…er gaat geen dag voorbij zonder het prakje daily crime , en ze blijven het er maar in beuken ….!

  Hub ga eens even speuren in de wereld die “opsporing ” heet , dan zouden we daar eens een vet en schokkend artikel aan kunnen weiden.

  De rillingen lopen nog steeds over mijn rug .

  Cyclope [10] reageerde op deze reactie.

 6. “Ik heb nooit willen geloven in het verhaal dat achter de door ons gekozen leiders (…) een schaduwregering zou staan die feitelijk de touwtjes in handen heeft.”

  Het is toch heel plausibel. Hoe zou je zelf de macht organiseren, gesteld, dat je dat überhaupt zou willen? Dan zou je toch ook een stel marionet-politici neerzetten, die de klappen mogen opvangen en jezelf als echte machthebber buiten de wind houden. Veel topfiguren zouden nooit een loopbaan als minister, laat staan Kamerlid, ambiëren.

 7. Valt het niet op dat elke keer er buiten Europa een land in oorlog raakt, waar de EUSSR en de VS weer zonodig aan de slag moet om zogenaamd de vrede te herstellen…Elke weer die afleidingsmanouvres om de burger te mislei(ij)den…

 8. @vrijeradikaal [7]:

  In feite zijn wij al op meerdere manieren uitwendig gechipt(bankpas,ov-kaart,GSM) Dat is en voorproefje.
  Natuurlijk zullen ze de inwendige chip zo verkopen dat het schaapjes volk denkt dat het voor zijn eigen bestwil is.
  Verpakt in een technologisch hulpmiddel die iedereen maar al te graag wilt hebben. Net als de Iphone, die precies bijhoud waar iemand is geweest de laatste maanden.

 9. Hallo beste politici en elitair bankiersvolkje,

  Lees toch eens vrijspreker, de verscheidenheid aan reacties is een summum van waarheden, die jullie, trachten te verbergen. Jullie proberen het volk te muilkorven, maar aanschouw, wat wij allemaal over U weten… Een bron van kennis op één pagina ! Thumbs up

 10. Noutje heeft gezegd dat we al ons geld met rente terugkrijgen. Daarom blijft hij vasthouden aan keynesiaans waanzinbeleid tot de dood erop volgt. De dood van de euro in dit geval. Is 1500 miljard niet genoeg dan gaat ie naar 3000, 6000, 12000 etc. Net zo lang het vertrouwen in de munt de afgrond in gaat en het hyperinflatiescenario in werking treedt. Hij zal nooit maar dan ook nooit zijn dwalingen toegeven. Daar is ie te megalomaan voor. Of zijn plan gaat lukken weet ik niet maar hij zal al zijn invloed voor en achter de schermen inzetten om daarheen te sturen.

  Een brood voor 1000, 100000 of 1.000.000 euro? Daarna zet ie op televisie zijn beste pokerface op en zegt; zie je wel ik heb toch gezegd dat we al ons geld mét rente terugkrijgen???
  Die inflatie? Dat komt door misoogsten, peakoil, global warming, Ghadaffi en meer van dit soort ongrijpbare fenomenen.

  Nout is een immoreel varken. Iemand die zijn eigen gelijk koste wat kost probeert door te drukken ook al is dat desastreus voor dat deel van de bevolking dat wel verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Ook Kees de Kort haalde bij BNR vandaag hard uit naar Nout.

 11. Zelfs een linkse krant als het AD haalde gisteren flink uit op de voorpagina. Termen als “bodemloze put”, “Deskundigen voorspellen faillissement binnen twee jaar”, “Nog meer schuld maakt de onrust alleen maar groter”, “Meer geld geven aan Griekenland is zinloos stellen de gerenommeerde hoogleraren”, “Om deze schuld af te lossen moeten de Grieken 20 jaar lang enorme begrotingsoverschotten hebben en dat is politiek niet realistisch”, “afboeken!”… Kortom: de MSM begint de waarheid kenbaar te maken en prompt is 70% van de bevolking tegen meer geld richting Griekenland.

  En Nout? Die doet alsof z’n neus bloedt en leidt “zijn” volk stug door naar de deportatiewagons.
  Drfunk [20] reageerde op deze reactie.
  Hub Jongen [27] reageerde op deze reactie.

 12. Zo die gaat dadelijk naar Zwitserland om nog wat voor zichzelf veilig te stellen, om van daar uit of Italïe (wanneer het ploft) naar Argentinië te gaan.

  De zgn. Rattenroute, zoals ie bekend is van WO2.

  Dag Nout, je word bedankt.

 13. @Ron Arends [18]:

  Come on board!! the night train…

  Maar wat je zegt, de macht van de MSM is bizar!. veel mensen nemen gewoon niet de moeite om verder te kijken/zoeken. Omdat ze wel betere dingen aan hun hoofd hebben zoals rekeningen betalen zorgen maken om geld…… Hoofd vol van werk en zorgen, dan heeft de ”waarheid” soms geen ruimte meer om te ontwikkelen.

  mensen worden beziggehouden! Kijk naar zo’n programma pain game….. Hoebedoel je laten we kijken hoelaag we mensen krijgen voor een beetje geld. laten we focussen op GELD! MTV cribs. My Sweet 16. Als je mensen vragen wat voor hun belangrijk is komen ze eerst met gezondheid en altijd daarna met geld… Lijk me logies dat ze eerst met gezondheid antwoorden, anders kan je niks met het geld doen!!!. sorry even een knikken die knak knak momentje.

 14. @vrijeradikaal [16]:

  The Creature From Jekyll Island (by G. Edward Griffin)

  FULL VERSION 1:47:20

  A must see.

  http://www.youtube.com/watch?v=lu_VqX6J93k

  Artikel 104 van het Verdrag van Maastricht uit 1992 bepaalt daarnaast ondubbelzinnig: “De centrale bank is in het geheel niet gehouden om de regering van krediet te voorzien, de centrale bank kan niet gedwongen worden zulk een krediet te verschaffen”. Door deze Europese wet is de ECB feitelijk een kopie geworden van de Amerikaanse Federal Reserve (FED).

  ( bron Wikipedia )

  Leuk….zijn we daar ook weer uit.

  So we have the monster out of Wilders country.

  Hub Jongen [26] reageerde op deze reactie.

 15. Een paar jaar geleden het boek van Jim Marrs gelezen, Regeren vanuit het duister. Het is een soort van verbijsterend om nu mee te maken wat daar wordt onthuld.

 16. @Ron Arends [18]:

  “….Kortom: de MSM begint de waarheid kenbaar te maken.”

  Ron, het lijkt wel of je uit de Vrijspreker aan het citeren bent!!:-)

  Toch is dit een belangrijk verschijnsel. Het kan betekenen dat inderdaad veel meer mensen de boodschap die de Vrijspreker uitdraagt, beginnen te begrijpen.

 17. Waarom heeft goud een bepaalde waarde, want in the long run gaat het daarom en niet om een placebo, fiat genaamd.
  Ik zal een poging wagen,
  De bankiers families/koningshuizen/adel, wisten door de eeuwen heen , dat in een grijs verleden er een wit poeder bestond gemaakt uit 24 karaats goud.
  De Egyptenaren noemden dit mfkt ook wel bekend als het manna uit het oude testament.
  In het onderbewustzijn van de mens is dit altijd blijven hangen vandaar dat de mens het graag om vingers , polsen en halsen heeft.
  Deze formule is waarschijnlijk kwijt geraakt, door een grote catastrofe op aarde (zondvloed?)
  Door de eeuwen heen werden door deze families (dekende van de farao’s af te stammen=blauw bloed) alchemisten aan het werk gezet om deze formule te vinden, ook wel bekend als de graal, steen der wijzen enz.
  Het zou bij inname wonderbaarlijke eigenschappen hebben, zoals zeer oud worden (wel 600 jaar), de linker en rechter hersenhelft samen laten smelten tot een super paar , waardoor we ipv 10% de volle capaciteit gaan gebruiken en krachten losmaakt waar we versteld van zullen staan.
  Extern heeft dit goedje de eigenshap, de zwaartekracht op te heffen (pyramides zo gebouwd?) en bv in het niets te verdwijnen en weer zich te manifesteren.
  Naar deze geheime kennis is door de eeuwen heen door de genootshappen (alleen voor de 33e graad bekend en niet daar onder) gezocht dmv kennis en ritueel in samenwerking met de families.
  De alchemist werd de moderne wetenschap en het geval is, dat wij in een tijd van openbaringen leven want deze wetenschap heeft de formule zo’n 15 jaar geleden (her)ontdekt.
  Waar is het goud? het ligt niet in fort knox of de nl bank.
  Zou een kleine groep ingewijden , straks beschikken over genoeg mono-atomisch goud, dat zij als nieuwe titanen/half goden voor een lange tijd regeren over planeet aarde, terwijl wij langzaam uitsterven?
  Fictie, ik denk het niet, dat van het mono-atomische goud is een feit en kunt u opzoeken op google en you-tube, zolang dit nog kan!
  Dit is (in mijn hoofd) het eidspel, waarvan een selecte groep de spelregels maakt en weet waarom er gespeeld wordt.
  Stof tot nadenken nietwaar? met vriende;lijke groet,

  Pepijn [35] reageerde op deze reactie.

 18. wat ik nog het meest kromme vond van zijn uitspraak was:
  “we moeten af van unanimiteit voor noodleningen, want het brengt naakt eigenbelang in politici naar boven”
  Zijn uitspraak om een bailout voor zijn banken te krijgen was natuurlijk geheel vrij van eigenbelang.
  Bankiers kennen die zwakheid niet

Comments are closed.