Voor de echte Europeaan voelt het waarschijnlijk alsof je het kindje met het waswater weggooit als de politici Griekenland keihard aanpakken en uit de Europese Gemeenschap gooien. Ook Willem Vermeent, die er zelf bijzat toen het zo belangrijk was dat Griekenland bij Europa moest komen, wil dat land nu laten vallen als een baksteen. Niet alleen Griekenland verdient harde aanpak, ook de banken moeten aangepakt worden, verkondigen nu veel ex bestuurders.


Iedereen heeft een mening, maar Europa moet gezamenlijk beslissen wat ze met armlastige landen die in de problemen zitten gaan doen.

En daar is Europa niet sterk in doordat men blindelings alle landen wilde laten toetreden. Het staat namelijk zo mooi: “een verenigd Europa”. Maar het zal altijd een zorgenkindje blijven.
En als je het kind met het waswater weggooit, neem dan gelijk alle kinderen van de Europese Gemeenschap maar mee. Tenslotte kun je niet de een voortrekken op de andere, want al je kinderen zijn je normaliter even dierbaar.

Nederland hoeft zich geen zorgen te maken want wij zijn immers de gulle gevers aan Europa. Jaarlijks betaalt Nederland 5,74 Miljard aan Europa. Daarnaast betalen wij ook nog de douaneheffingen vanuit o.a. de haven van Rotterdam. Ondanks dat “Nederland” 2.27 Miljard aan Steun terug ontvangt, waarvan 1.2 Miljard voor landbouw, is “Nederland” de grootste netto betaler.

Dus Nederland hoeft zich geen zorgen te maken en bestuurders kunnen om in de gunst te blijven nog wel wat extra geld van de inwoners 9belastingbetalers) inleveren, in het belang van Griekenland. (RED: of in het belang van Griekse politici en banken?)

Ingezonden door Reiny

2 REACTIES

  1. De EU is de unie van crmininelen, grote bedrijven en arrogante dwazen die ook bekend staan onder de naam ‘politici’.

    Gezien de slaafse en laffe houding van de NL politici zou je kunnen concluderen dat Nederland een kolonie is van de EU. Ik hoop dat deze dwazenunie met een harde klap uit elkaar valt. Zo hard dat er de komende 1000 jaar niets anders mogelijk is dan een vrijhandelszone. Hoewel een kalifaat ook tot de mogelijkheden behoort, met dank aan dezelfde dwazen…

  2. Toch heb ik liever dat ze geld inleveren dan mijn vrijheid nog verder beperken gaan. En gooi alle politici maar met het waswater weg.

Comments are closed.