Een prominent lid van Zwitserland’s grootste politieke partij heeft de federale autoriteiten opgeroepen om Henry Kissinger als oorlogsmisdadiger op te pakken. Kissinger woont de 2011 Bilderberg conferentie bij die donderdag begint in het Hotel Suvretta House in St. Moritz. Hij was ten tijde van president Nixon en Ford verantwoordelijk voor oorlogsmisdaden in Indochina, Bangladesh, Chili, Cyprus en Oost Timor.

Verschillende activisten hebben geprobeerd om hem in de afgelopen jaren te arresteren via het Verdrag van Geneve. Dit keer dus de beurt aan Dominique Baettig van de Schweizerische Volkspartei.  Hij schreef een brief naar de openbaar aanklager van de Zwitserse Federatie waarin hij vroeg: ‘In de naam van kantonale souvereiniteit en onafhankelijkheid maar vooral in naam van de  justitiële onafhankelijkheid van heersende machten – federaal of kantonaal – vraag ik u om aanhoudingsbevelen geleverd door de verschillende rechtbanken en rechters voor alle geldige criminele aanklachten tegen de personen die gedagvaard worden.’

Baettig vertegenwoordigt het Kanton van Jura in de nationale raad van Zwitserland. Zijn partij is de grootste partij in de Federale Assemblee, met 58 leden in de Nationale Raad en 6 in de Raad van State.

In de brief van Baettig vraagt hij ook om de aanhouding van George W. Bush en de Franse president Nicolas Sarkozy, beiden zullen waarschijnlijk de bijeenkomst niet bezoeken. Kissinger is een reguliere Bilderbergklant en zal zo goed als zeker aanwezig zijn in St. Moritz.

Goede zet van Baettig. Mogelijk kan Geert Wilders in zijn voetsporen treden en arrestatiebevelen regelen voor de diverse hooggeplaatste criminelen die met enige regelmaat ons land bezoeken ? Het levert in ieder geval flink wat publiciteit op.

 

 

28 REACTIES

 1. Altijd weer merkwaardig dat het collectief van de NL-media zwijgt over de Bilderberg-conferenties, terwijl het zwikje is opgezet door o.a wijlen Prins Bernhard en de huidige NL-koningin een ikoon in dit gezelschap is. Toch maar vrolijk aan tafel zitten met dit sujet Kissinger. En inderdaad: waarom zwijgt Wilders ook in alle talen over Bilderberg? Denkelijk is hij te zionistisch “ängehaucht” zoals ik het in deze blog een keer zag formuleren. Alleen de VPRO wijdde een keer aandacht aan Bilderberg-“jager” Estulin als ik het goed heb.
  Inmiddels gaat het gerucht dat eventueel US-presidentskandidaat Newt Gingrich even van boord is gegaan van zijn cruiseschip rond Griekenland om zich te laten screenen op de conferentie? Clinton, Obama etc. gingen hem voor in deze.
  Val van de euro is topic nr.1 lees ik op Alex Jones/Jim Tucker, uiteraard de euro is een Bilderberg-idee.
  Ik lees nauwelijks NL-kranten, maar ga toch deze dagen scannen voor nieuws over het gedoe.
  Let wel: die Baettig wou ook al Bush.jr laten arresteren in Zwitserland, Bush koos eieren voor zijn geld en zette geen voet daar. Misschien Kissinger ook wel niet?

  IIS [3] reageerde op deze reactie.

 2. Kissinger is ook zo’n NWO figuur. Deze man heeft zijn slechtste tijd erop zitten, maar net als al dat andere wrakvee met teveel status, geld en macht realiseren ze zich niet dat magere hein dicht in de buurt is. Ik denk dat eerdaags de natuur zijn gang gaat, hoewel het, net als Kissinger, verdomd taai vlees is.

  Maar ik denk dat dit figuur eerdaags stof is en dan mag hij ergens anders een liedje zingen……De rest van het schorriemorrie, zeg maar; “de jonge adelaarskuikens” die zijn het onzichtbare gevaar, de politici eromheen zijn feitelijk stromannen en marionetten. Hoe en waar dit soort figuren leed en ellende heeft berokkend valt moeilijk te bewijzen, want wie is uiteindelijk verantwoordelijk voor aanvallen op onschuldige burgers? Deze mensen toch niet, het zijn altijd de anderen, de agressors, degene die in hun ogen staatsgevaarlijk zijn en niet deugen.

 3. groep bilderberg voerde hitlers plannen uit om de eu te starten daarbij kwam het plan om de orginele bewoners via ghetto,s en massa imigratie te verdrijven.overigens zijn ze hier stinkend rijk mee geworden olie contracten enzovoorts.waarom doet bilderberg dit omdat de leiders zoals rotschild en kissinger aanwezig waren bij satanische rituelen in de bohemian grove ook busch is daar geweest.het is trouwens ook gefilmd het ritueel undercover door journalist alex jones hij had geluk dat hij daar levend uitkwam met de videotape.het plan van bilderberg om 90% van de mensheid te doden is nu gaande via bacterien,gen tech voedsel,kanker verwekkend drinken en voedsel,kanker verwekkende vaccines,geo enginering chemische verboden stoffen sproeien via contrails,en als grote verassing wereld oorlog 3 dat is nodig zegt bilderberg omdat het overbevolkt is u moet sterven van de elite.waarom dacht u dat binnen 10 jaar 1 op de 3 kanker heeft en over 30 jaar 1 op de 2 juist bilderberg.dit zijn de elite ratten op aarde die voor goden spelen met u leven.

  Roeland [7] reageerde op deze reactie.

 4. Ronald: O wow het hele Prison Planet-scenario Alex Jones/Jesse Ventura.Lees je niet vaak in NL. Zie ook sp00kje van o.a.Micha Kat. sp00kje heeft trouwens niet langer de link naar Alex Jones PP.Het nadeel van dit soort culten is dat ze volgens mij KERNEN van waarheden melden.Steeds weer wat anders, en soms de plank totaal misslaan. Dat is jammer want door het hoge ADHD-gehalte worden ze makkelijk in de hoek van de bosrijke omgeving gedrongen.
  De overkoepelende bankster-kliek-theorie -Anglo-Dutch-die aanstuurt op 1 wereldcurrency onder hun beheer vind ik kloppen, maar dat gedoe over chemtrails, vaccins,ontkenning maanlanding,”HAARP”, fluoridering,aspartane-vergiftiging, nou daar moet ik soms wel es om lachen. Ik had al lang polio kunnen hebben in de 50s als ik niet was inge-ent bijv.
  Maar tis goed om het zaakje in de gaten te houden en het feit dat niets in de NL-media komt is een teken hoe goed o.a. het koninklijk huis de wind er onder heeft in NL. De ultieme Bilderberg-conspiracy op Paul&Witteman? Dacht het even niet.

 5. Onderdeel van de Bilderberg-filosofie is ook eugenetica, ras-verdeling in Derde Rijk stijl. De Nazis namen het trouwens over vanuit Engeland en Amerika, waar dat gedoe al rond 1900 was gestart -op plattelanden-. In Zweden heeft een eugenetica-program nog doorgelopen tot in de jaren 70.Ras-veredelen, streven naar steeds hogere ouderdom voor een elite en de rest -“useless eaters”- verdelgen. “Hunger as weapon”.Lingo van? Juist ja. Henry Kissinger.Wou iemand nog ingaan op de moord op Allende? Ja lekkere jongen dit ouwe reptiel.
  De conferentie start donderdag lees ik. Rutte daar? Cameron vast niet, Blair bezocht het ding in het geniep, dat kwam uit.

 6. het plan van bilderberg om 90% van de mensheid te doden @ronald [4]:

  Volgens mij willen ze blijven proberen de wereld in een 1e, 2e -en 3e wereld te verdelen. In hun ogen houdt dit de wereld in evenwicht.
  1e wereld zijn wij die het geld voor hun plannetjes moeten ophoesten.
  2e wereld is de traditionele vijand (dat wisselend natuurlijk nogal)
  3e wereld is dat deel van de wereld waar ze zich totaal niet om bekommeren (op de grondstoffen na dan)

  Ik geloof daarom niet dat ze 90% willen uitroeien, ze hebben het geld van die mensen veel te hard nodig.

  offthegrid [8] reageerde op deze reactie.

 7. @Hub Jongen [10]: Nogmaals, Hub,

  Het zal allemaal wel,
  Ik ben moe van al die theorïen, idëen, en van hoe slecht de wereld wel of niet is, want het beroerde is dat die ‘ander’ het in ieder geval nooit zal veranderen.
  Echter, ik ben wél in de mogelijkheid mijn wereld, zoals ik die ervaar te veranderen, indien ik dat wens.
  Kijk, wie zaait zal oogsten, dat geld ook voor al dat egoïstisch schorem op zo’n bilderbergcarnaval die denken dat ze de wereld naar hun hand kunnen zetten.
  Net zo min als dat jou of mij zou lukken, zal het hen ook niet lukken. Ze graven hun eigen graf, let maar op.
  Ik wil me daar gewoon niet mee bezig houden, ik wil gewoon genieten van mijn leven, en doe dat elke dag weer.
  want me bezig houden met al dat soort materie houd mij hoe dan ook, daarvan af, en dat is nou precies de bedoeling.
  Het zal allemaal wel waar zijn, of niet, al dat geouwehoer over NWO, Ufo’s, chips etc., maar het brengt me echt niet verder, ik word er echt niet gelukkiger van dat allemaal te weten, en weet je, dan hebben ‘ze’ toch maar weer mooi hun zin.
  ik erger me soms ook aan de oeverloze ego discussies op deze site, want ik vraag me dan toch vaak af, wat doet men ermee?
  Gewoon weer ’s morgens in de file de loonslaaf uithangen, of maakt men de keuze en de daad bij het woord voegend, kiezend voor Vrijheid?
  Uk mis hier te lezen wat mensen ermee doen, theorïen genoeg, maar dat spoort niemand aan uit de matrix te stappen, toch?

  Vrede man, vrede, Zé.

  Hub Jongen [12] reageerde op deze reactie.
  IIS [14] reageerde op deze reactie.

 8. @Zé [11]:

  Ik begrijp je helemaal Zé!
  Zelf je eigen leven leven is het belangrijkste.
  En daarbij uiteraard ook zelf het fundamentele mensenrecht, of het NAP toepassen.

  Die waarde voor jou, telt voor mij ook heel erg zwaar. Ik hecht zoveel waarde aan de Vrijheid (NAP) dat ik me wil inspannen om ook dichter bij dat maatschappijdoel te komen.
  Alleen al het er mee bezig zijn en de Vrijspreker te zien groeien, geeft een enorme bevrediging.

  Die groei gaat natuurlijk te langzaam, maar op een gegeven ogenblik komen er mensen die ook nadenken en begrijpen wat er gebeurt en die dan ook wat DOEN.

  Naast het genieten van je eigen leven, geeft dit project ook aan meer mensen al een hele bevrediging. Op een gegeven ogenblik zullen het er zoveel zijn, dat de wereldkoers verandert.

  Doe het niet tegen je eigen in, maar overweeg toch om mee te doen!

  Zé [13] reageerde op deze reactie.

 9. @Hub Jongen [12]:Hoi Hub,

  “Doe het niet tegen je eigen in, maar overweeg toch om mee te doen!”

  De wereldkoers ís aan het veranderen, op haar eigen tempo, stapje voor stapje, door mensen zoals jij, door mensen zoals ik en vele vele anderen.
  Oren dien van binnenuit open te gaan, anders heeft het totaal geen enkele zin.
  De tijd van lijders en goeroes is voorgoed voorbij.
  We mogen nu ons zelf leiden, ( of lijden), en onze eigen goeroe zijn.
  We dienen nog maar één ding te volgen en dat is de weg naar ons hart.
  Dat velen onder ons daar nog grote moeite mee hebben blijkt wel uit het wereldbeeld van vandaag de dag, maar is het niet juist deze chaos die de ogen opent?
  Ik zie dat steeds meer mensen wakker worden, in alle lagen van de bevolking beginnen steeds meer mensen er schoon genoeg van te krijgen, het bewust-zijn is hard aan het groeien.
  Daarom maak ik me niet meer druk om al dat gezever over NWO etc. want ze zullen het echt niet meer verder voor elkaar krijgen.
  Hun tijd is voorbij, en ze hebben gefaald, waarom? Wel omdat hun motivatie niet klopt.
  Een samenleving gebaseerd op angst heeft geen reden tot bestaan, uiteindelijk zullen ‘ze’ tenonder gaan door de angst die ze zelf hebben gezaaid.
  Een samenleving gebaseerd op Liefde heeft wel reden tot bestaan, en we zijn samen hard op weg daar te geraken.
  Echter, het begint met Liefde voor jezelf. Door te luisteren en gehoor te geven aan je eigen innerlijke stem.
  Zonder hier een ander voor te gebruiken of geweld aan te doen.
  De meeste mensen die ik ken, leven al volgens dit principe en ik moet zeggen, het is erg besmettelijk. er is geen kruid tegen gewassen, het is de enige ziekte waar geen medicijn voor bestaat, behalve jeZelf.

  Vrede, Zé.

 10. @Zé [11]:

  Ik erger me soms ook aan de oeverloze ego discussies op deze site, want ik vraag me dan toch vaak af, wat doet men ermee?

  Wat men ermee doet? Men kan er in zijn leven zijn voordeel mee doen door te leren over wat vrijheid is en begrijpen dat we soms niet alles maar voor zoete koek moeten slikken.

  Ik ben ervan overtuigd dat deze site en vele andere libertarische sites zeker zinvol en leerzaam zijn. Zonder deze site had ik minder begrepen van de zotheid om mij heen, en zou ik domweg nog hebben geloofd in de goedheid van politici en hun aanverwante artikelen.

  Ik heb geleerd hoe onze geesten worden vergiftigd, gestuurd en geïndoctrineerd. Ik heb geleerd hoe en waarom de overheid de weg met de minste weerstand zoekt en ons onder dwang uitknijpt als rijpe vruchten. Ik persoonlijk had deze site niet willen missen. Ik ben oprecht dankbaar dat ik hier met het libertarisme heb kennis mogen maken.

  Ook heb ik geleerd dat ik niet alleen sta met mijn gedachten over verschillende onderwerpen die voordat ik hier kwam voor mij soms onmogelijk waren uit te leggen. Mijn woorden bleven gedachten, maar hier werden mijn gedachten woorden die vaak ook nog werden begrepen en iet werden afgewezen.

 11. Hoi ISS,

  Ik ben het helemaal met je eens, en begrijp goed wat je schrijft.
  ik lees dan ook meestal met plezier jouw reacties en van vele anderen.
  Ik wil niets generaliseren, tenslotte spreekt ieder vanuit zijn eigen perceptie, vanuit zijn eigen waarheid.
  En ik ben net zo blij met deze site.
  Het is voor mij veel herkenning, en voor mij ging het lichtje feller branden toen ik voor het eerst de boeken van Ayn Rand las begin jaren ’90.
  Ik keek om me heen en realiseerde dat ik in de wereld leefde die zij beschreef.
  Ik realiseerde me tegelijk dat het vechten tegen de bierkaai was me nog langer te verzetten, en ging op zoek naar een soortgelijke plek alsdat John Galt realiseerde in Atlas Shrugged.
  Ik leef nu een eind weg van de drukke doorgedraaide wereld, en deel dit stukje Aarde met anderen.

  Wij verbouwen onze eigen groentes, kruiden en geneesmiddelen, bouwen onze eigen huizen en doen zo weinig mogelijk mee aan de ratrace.
  We hebben geen TV, geen radio, geen krant.
  We be-leven zoveel mogelijk onze eigen wereld, in Moeder Natuur, die ons alles geeft wat we nodig hebben.
  We ontvangen veel bezoek, gasten die hier overnachten, pelgrims die onderweg zijn naar Santiago etc.
  Wij leven in vrede en inspireren anderen hiermee, en wij worden weer geinspireerd door anderen zoals o.a. onbekenden via een site als dit.
  Tenslotte zijn we allemaal pelgrims, onderweg op het pad des levens.
  Maar ik ben ervan overtuigd dat als wij in Liefde met onszelf leven, wij daarmee de wereld veranderen in een wereld die wij allen het liefst zouden willen be-leven.
  De rest is on-zin.

  Vrede, Zé.

  IIS [16] reageerde op deze reactie.
  Bon Vivant [17] reageerde op deze reactie.

 12. @Zé [15]:

  Misschien ben je je tijd ver vooruit, misschien smachten wij in feite allen naar een dergelijk leven in rust en harmonie.

  Maar de wereld kunnen we niet veranderen door allen weg te lopen of door te negeren.
  Ik wil niet zeggen dat je bent weggelopen voor de realiteit, jij hebt voor jezelf een nieuwe en betere wereld gecreëerd. Maar ik vrees dat je niet met rust zal worden gelaten als er te veel mensen komen die zo gaan of willen leven als jij.

  Zodra we allen ons zouden afkeren van het huidige systeem, het systeem dat niet zal accepteren en op één of andere manier ook daar zijn macht zal doen laten gelden. Je leeft nu nog op een mooi en vredig ‘eiland’, maar zodra men wil zal daar een einde aan komen.
  Zé [18] reageerde op deze reactie.

 13. @Zé [15]:

  Je hebt groot gelijk. Houd wel in de gaten dat tuig als Bilderberg en de kliek er omheen probeert met frauduleuze wetgeving de eigen zakken te vullen, en jou naar hun pijpen te laten dansen.
  Ook wordt onttrekken aan het systeem steeds meer als misdaad gezien, zie bijvoorbeeld het beleid tegen ‘home schooling’. Stel je voor dat je je kinderen iets anders leert dan het staatscurriculum en drugs gebruiken…

  Was het niet Kissinger die met de term “nutteloze magen” kwam, sprekend over 99% van de wereldbevolking? Gelukkig is talent niet maakbaar. Welke Bilderberg-familie is in staat om een belangrijke uitvinder, medicus of kunstenaar voort te brengen? En dan heb ik het nog niet eens over de lichamelijke kant. Wat zijn het toch een ongelooflijk lelijke varkens zeg!
  De gemiddelde aap is een wonder van schoonheid vergeleken met nutteloze magen als Kissinger of mevrouw Amsberg. Wat hebben die ooit gepresteerd behalve zakkenvullen via de overheid?

  Zé [19] reageerde op deze reactie.
  IIS [21] reageerde op deze reactie.

 14. @IIS [16]: Goedemorgen IIS,

  “Maar de wereld kunnen we niet veranderen door allen weg te lopen of door te negeren”

  Niet? Wat blijft er dan nog over van die wereld als allen deze negeren of weglopen? Niets toch?

  Ik heb de wereld die mij niet beval veranderd, voor mij bestaat die wereld dus niet meer. Als ik af zou gaan op berichten uit de buitenwereld dat er wel zo’n wereld bestaat, maar ik deze zo niet ervaar, wat is dan waar? Dit heeft niets met weglopen te maken, maar wel met de keuze in welke wereld ik wil leven, in welke realiteit.

  ” Maar ik vrees dat je niet met rust zal worden gelaten als er te veel mensen komen die zo gaan of willen leven als jij. ”

  Men wordt al niet met rust gelaten als men er niet voor kiest te leven zoals ik, dus is er weinig te verliezen. toch? Volgens mij veranderd de wereld juist wel als ieder zijn eigen verantwoordelijkheid voor zijn eigen leven terug in handen neemt en uit de slavenmatrix stapt.

  Het systeem wordt in stand gehouden doordat de meesten in de angst blijven er niet uit durven/willen stappen.
  Zolang men blijft wachten op veranderingen van buiten af, zal er echt niets veranderen.
  We zullen het echt zelf moeten doen, zolang dat niet duidelijk is, geeft men de elite de mogelijkheid door te gaan met hun roverspraktijken.
  Vergelijk het met de dief die een gelegenheid nodig heeft om te stelen.
  Ontneem de dief de mogelijkheid, en er valt niets voor hem te jatten.

  Fijne dag, geniet ervan, Zé.

  IIS [20] reageerde op deze reactie.

 15. @Bon Vivant [17]: Hoi Bon Vivant,

  Wat ze niet beseffen, al dat schorem, is dat ze door hun gedrag uiteindelijk zelf onderuit gaan. Als je motivatie gevuld wordt door hunkering naar geld, status en macht, worden uiteindelijk genoeg ogen geopend, en realiseerd men dat dat niet de werkelijke waarden van het leven staan.
  Dus als genoeg mensen wél naar de werkelijke waarden gaan leven, ontkracht dat de waarde van macht, geld en status.
  De tijden zijn aan het veranderen, geld verliest zijn waarde, macht verliest haar waarde, status is van de oude dag.
  Het gaat om mensen nu, niet langer meer om geld en macht.
  Er is maar één werkelijke waarde in het leven, en dat is Liefde.
  Laten ze het daar nu juist niet over hebben bij het bilderbergcarnaval.
  Vandaar dat ze zich uiteindelijk vanzelf buitenspel zetten.
  Dus, blijf uit de angst voor wat er zou kunnen gebeuren, en realiseer dat er slechts één antwoord is op angst;

  Liefde,

 16. @Zé [18]:

  Het systeem wordt in stand gehouden doordat de meesten in de angst blijven er niet uit durven/willen stappen.

  Maar er zullen ook mensen zijn die het huidige leven best wel oké vinden. Men hoeft toch niet gelijk te vluchten om uit de matrix te kunnen stappen om zo een ander en beter leven te krijgen.

  Ik was redelijk tevreden met hetgeen ik had, maar op de één of andere manier krijg ik steeds meer te maken met bemoeienissen van de overheid en semi-overheid waar ik niet gelukkig van wordt. Het kan toch niet zo zijn dat ik dan maar van het ene naar het andere leven moet overstappen om duidelijk te maken dat ik de overheid kotsmisselijk beu ben?

  Ik wil met rust gelaten worden en daar hoef ik niet mijn hele leven voor op de kop te zetten. De overheid moet stoppen met het eindeloos bemoeien en infiltreren in mijn leven (ieders leven). De overheid moet terug op zijn plaats, de overheid is er voor ons en niet andersom. Zij zijn het spoor bijster, niet ik. Zij zijn degene die foute regels en wetten maken die men tegen ons gebruikt. De politiek, de staat en aanverwanten maken van ons melkkoeien en willen daar eindeloos mee doorgaan…We krijgen daarbij de stupide uitleg dat het allemaal beter is voor ons en dat soort totale onzin.

  Ik geloof, Zé, dat als wij radicaal het roer zouden omgooien het inderdaad beter voor ons zou zijn, maar er blijft altijd nog die verrekte overheid en zijn smerige politiek, die verdwijnen misschien even uit onze blikveld, maar zullen altijd nog hun ‘ding’ kunnen blijven doen en ons, waar dan ook, lastig blijven vallen.

  Een vampier, een proleet, een parasiet kan nu eenmaal niet zonder zijn gastheer en zal er alles aan doen om hem het leven onmogelijk te maken…..Je moet het monster of terug zien te krijgen in zijn hok of het zal met geweld door de knieën moeten worden gedwongen. En reken maar dat zoiets niet even in een korte tijd geklaard kan worden.

  Vrede, rust en vrijheid voor ons allen, mooi, maar we zullen eerst verlost moeten worden van het verrotte systeem dat ons omgeeft.
  Leonardo Pisano [25] reageerde op deze reactie.

 17. Ja FEITEN.Via-via deze blog stuitte ik op 2 boeken van Michael Scheuer, voormalig CIA-agent in de Clinton-tijd, jager op Osama Bin Laden.Nu academicus:

  “Ïmperial Hubris: Why the West is Losing the War against Terrorism” en

  “Marching toward hell: America and Islam after Iraq.”

  Wat die Bilderbergers ook opkoken over NWO, de Lybia-oorlog,Midden-OOsten, de EU, de Euro, etc.etc. het is 1 grote dementia praecox van een stel wereldvreemde senielen.
  “Losers!

 18. En uiterst dubieus dat “onze” “koningin” een ikoon is in dit gezelschap, in de voetsporen van haar vader. Als ik het goed heb was de oude koningin Juliana fel TEGEN deze hobby van de toenmalige “prins-gemaal”.

 19. @IIS [20]:
  Uit mijn hart gegrepen, IIS!

  Angst wordt door de machtselite aangewakkerd om vervolgens oplossingen (=regelgeving) geaccepteerd te krijgen. Denk aan terrorisme (wet tegen witwassen, waardoor je nu je te pas en te onpas moet legitimeren), global warming (steeds verdergaande milieu-regelgeving), peak oil, vogelgriep, noem maar op. Ik verdenk kwade opzet voor de EHEC gevallen om biologische tuinbouw af te breken. Let maar op: binnen afzienbare tijd wordt regelgeving gelanceerd (bijv meer controle op biologisch geteelde producten). Zo is ook rgeelgeving aangenomen om geneeskundige kruiden (herbal medicines) het leven zuur te maken, en zodoende de farma meer te centraliseren.
  Als je dit patroon eenmaal doorhebt, zie je het overal terugkomen…. Maar misschien ben ik voorzien van negatieve contactlenzen, en zoek ik overal wat achter. Gelukkig dat we Zé hebben om de positieve dingen van het leven niet te vergeten….

 20. Roeland: INDERDAAD! Het AD!Heel opmerkelijk. Met referentie naar Alex Jones, “Prins”Bernhard, de “Illuminati”, etc.etc. Kunnen we uitvinden WIE de schrijver is? Het zou me niet verbazen als hij/zij hierover op de vingers wordt getikt of tzt gaat worden ontslagen.Dank voor de link.

 21. PS Gedenk ook de processen van wijlen Pamela Hemelrijk vs. het AD. Waar wijlen Theo van Gogh zich nog mee bemoeide.

 22. Bilderbergconferentie, so what?
  Je mag toch wel een gesprek met elkaar voeren en zelf bepalen met wie en al zeker als het in een privaat hotel is.
  Gun onze koningin nou ook eens een kansje om zich uit te spreken over allerlei zaken, die is al zo de mond gesnoerd bij wat ze publiekelijk mag zeggen.

Comments are closed.