.

.

Nu een van de hoogste EU-politici, de President van het IMF, met de billen bloot moet komen, vonden we deze cartoon zeer opportuun. Het zijn allemaal gewone mensen, met al hun fouten en zwakheden. Ze moeten daarom niet in dergelijke posities komen moet toestemming van al die mensen die gaan stemmen.

9 REACTIES

 1. Rusland: ‘Strauss-Kahn opgepakt wegens onthulling lege goudkluizen VS’

  Voor de Russen is het duidelijk dat de ware reden dat de topman van het IMF in de VS werd opgepakt niet de verkrachting is van een kamerjuffrouw. De FSB, de Russische geheime dienst, bracht een rapport naar buiten waarin staat dat Strauss-Kahn heeft onthuld dat de VS geen goudvoorraden meer heeft, waar wel goud aanwezig had moeten zijn. Dat zou de ware reden zijn van de aanhouding van Strauss-Kahn.

  Het is nauwelijks voorstelbaar dat de ‘verkrachting’ niet in scene is gezet. Bij een ‘normaal’ misdrijf loopt de politie niet zo hard. De abnormaal snelle actie van de politie – Strauss-Kahn werd uit een vliegtuig gehaald – duidt erop dat het doorgestoken kaart was.

  http://nicodegeit.wordpress.com/2011/06/06/rusland-strauss-kahn-opgepakt-wegens-onthulling-lege-goudkluizen-vs/

  Hub Jongen [2] reageerde op deze reactie.
  Reteip [3] reageerde op deze reactie.

 2. @Nico de Geit [1]:

  Nou dat verklaart het iig. Ik was al zwaar benieuwd wat hij de elite misdaan had. Zulke mensen hebben -zolang ze niet uit de gratie vallen- vrijspel. Advocaten bij de vleet, miljoenen om mensen om te kopen en dat alles om hun ziekelijke absurde levensstijl te behouden en mensen blijven uit te melken.

 3. @Hub Jongen [2]:

  “ook al lijkt het op een Wild-West Verhaal”

  De arrestatie van Strauss-Kahn, dat is pas een wild-west-verhaal!

  Die 32-jarige kamermeid schijnt een HIV-infectie te hebben. Strauss-Kahn heeft normalerwijs uitsluitend mannen als kamermeid.

  ————————————————–

  GOUD – Goudstaven met andere inhoud – uit de VS

  “In October of 2009 the Chinese received a shipment of gold bars. Gold is regularly exchanges between countries to pay debts and to settle the so-called balance of trade. Most gold is exchanged and stored in vaults under the supervision of a special organization based in London, the London Bullion Market Association (or LBMA). When the shipment was received, the Chinese government asked that special tests be performed to guarantee the purity and weight of the gold bars. In this test, four small holed are drilled into the gold bars and the metal is then analyzed.
  Officials were shocked to learn that the bars were fake. They contained cores of tungsten with only a outer coating of real gold. What’s more, these gold bars, containing serial numbers for tracking, originated in the US and had been stored in Fort Knox for years. There were reportedly between 5,600 to 5,700 bars, weighing 400 oz. each, in the shipment!”

  http://www.godlikeproductions.com/forum1/message1513675/pg1

  GB [5] reageerde op deze reactie.

 4. @GB [5]:
  Ik sluit het verhaal ook niet uit. Maar vind het wel heel erg ver gezocht dat Dominique
  –dat ontdekt heeft
  –dat hij dat “onthuld heeft”. Aan wie? en wat heeft die ermee gedaan??
  –dat men om hem te laten zwijgen een kamermeisje op hem af stuurt
  –dat men hem niet een “ongeluk” heeft bezorgd
  –dat hij nu niet zou dreigen om meteen losgelaten te worden, want anders komt het goudverdwijnen in de pers!

  Maar ik sta open voor meer gegevens.

  Nico de Geit [7] reageerde op deze reactie.

 5. @Hub Jongen [6]:

  ‘Maar ik sta open voor meer gegevens’.

  Strauss-Kahn is natuurlijk een opper-opper-opper-Jood. Hij is uiteraard geen eenling maar lid van een club. Zijn arrestatie is een oorlogsverklaring – aan wie precies is mij niet duidelijk, maar reken er maar op dat bepaalde lieden niet meer naar de VS zullen afreizen.

  Poetin zegt de dubbele agenda’s van die clubjes niet helemaal te kunnen volgen. Het lijkt erop dat Rusland, China en anderen zich opmaken voor oorlog.

  Het kan best zijn dat de VS binnenkort is uitgespeeld. Een kat in het nauw maakt rare sprongen. De dollar kan wel eens heel raar gaan doen.

  En, voor als je het nog niet wist: volgens de VS kunnen ze best atoomwapens gebruiken, want ‘die zijn helemaal niet schadelijk voor de bevolking’.

  Ik ervaar de nieuwsberichten als surrealistisch – alsof ze niet waar zijn, verzonnen zijn. Maar de bommen die de misdadigers gooien zijn wel echt. En Nederland doet er aan mee.

 6. Uhm Huub, sinds wanneer is het IMF een politieke partij ? (Nu een van de hoogste EU-politici, de President van het IMF)
  Wel grappig dat als invloedrijke mensen geparkeerd worden met behulp van de MSM, opeens Vrijspreker wel achter die MSM aanhobbelt.
  Waarschijnlijk wist Strauss-Kahn gewoon teveel of weigerde hij een puppet-rol te spelen.

Comments are closed.