En daarbij dringt hij er bij EU-opperhoofden op aan om ook van hun burgers te stelen en gezamenlijk Griekenland weer helemaal welvarend te maken.

 

Voor bronnen zie  o.a. hier.

Angela Merkel heeft enige tijd geleden verklaard dat er geen geld meer naar Griekenland moest. Maar sinds de Groenen in Duitsland een aantal overwinningen behaalden, is zij ook 180 graden omgekeerd en propageert nu ook meer hulp aan Griekenland.

Uiteraard noemt zij daarbij nooit dat dat dit geld afgedwongen moet worden van de huidige en/of toekomstige belastingbetalers.

Interessant en voorspelbaar is daarbij ook het gedrag van Jan Kees de Jager. Ook die begon met verklaringen dat er geen geld meer naar Griekenland mocht. Ook hij zit nu al op de weg om de Nederlandse burgers wel geld af te persen. Op dit ogenblik nog genoemd: “Alleen geld geven onder heel strenge voorwaarden die zeker maken dat we het terug krijgen”.

En iedereen die dit gelooft komt in de hemel!

Toch wel een slim politiek beleid. Voor een Nederlands politicus, die een internationale/EU-toekomst als goede optie wil houden, is het “vriendje zijn” met Angela Merkel en Barack Obama een heel belangrijk punt op je CV!

En zo worden de volgende 80 tot 100 miljard euro’s voor Griekenland klaar gebakken.

Een grote farce bij deze show was dat Angela van Obama voor haar coöperatie al vast de ““Medal of Freedom” – the highest U.S. civilian honor” kreeg uitgereikt!

Laten we hopen dat heel veel lezers van de Vrijspreker begrijpen wat er hier weer aan het gebeuren is.

22 REACTIES

 1. Ik denk dat dwarsliggers een behandeling à la Dominique Strauss-Kahn kijgen. Wie niet mee wil zal worden vermorzeld door…door, door, ja, door wie eigenlijk? Ik denk door degene die ons lopen te bedotten en ons de weg wijzen en degene die werkelijk de baas is. Ik denk dat de echte baas zit aan de andere kant van de Atlantische Oceaan, maar het lullige is dat we er geen vinger achter kunnen krijgen wat en wie er achter onze ruggen om de boel delegeert. We weten het natuurlijk wel, alleen we kunnen het niet hard maken. Zouden we het hard kunnen maken dan zou het druk worden bij de gerechtshoven…Alleen heeft dat ook weer geen zin, want de rechters zijn ook weer gekocht, en zo blijven we uiteindelijk, wat er ook gebeurt, altijd met lege handen staan.

  Griekenland mag niet vallen, want dat zou ons dan te veel geld kosten. Maar Griekenland valt uiteindelijk toch wel, dus kost het ons dubbel zoveel. Missch‎ie is het wel een nieuwe Olympische sport,….”een zinkend en geplunderd wrak voor dubbel zoveel geld redden”.

  Een stabiele euro is een labiele euro geworden, voorover de euro ooit stabiel is geweest.
  Ik vraag me af of de dollar baat zal hebben bij het vallen van de euro. Misschien hadden we geen euro moeten hebben maar een dollar, dan hadden we tenminste geweten wie de baas is. Nu weten we dat natuurlijk ook wel, alleen doen we net alsof we het niet weten door een verkapte munt te handhaven.

 2. Gulle gevers van andermans geld

  De burgers in dit land betalen al genoeg aan de Staat en aan de Europese meute en waarom zullen wij dan de hele wereld ook nog van geld voorzien, dat terwijl hier inwoners zijn die moeten stelen in supermarkten om te kunnen over leven.

  Zie de werkelijkheid eens onder ogen, en schaam u niet als u de mensen hier ten lande helpt, maar wel als u ze in de vernieling duwt door ongegeneerd en onbeheerst het geld wat u van ze ingepikt hebt nodeloos en nutteloos uit te zaaien.

  Het geld is geen poot of zaaigoed, maar iets waar gewone mensen hard voor moeten sappelen om het bij elkaar te krijgen en te houden.
  De gulle gevers zijn ziende blind of crimineel bezig.

 3. reactie op WUZ.

  THE Jakarta post deze morgen; De Aziatische landen bezitten 3,5 triljoen dollar van de wereld reserve dat is 66%! De oude economieën (Europa en USA zijn met schulden overladen (en vrijwel failliet)! ECONOMISCH herstel van Japan zal OVERWEGEND plaatsvinden via productie bedrijven in Indonesië! DUITSE economen beweren dat Griekenland gaat afstempelen en de schulden nooit KAN afbetalen. Voordat het algemeen bekend is wil men NOG eens 90 miljard steun verlenen (totaal 200 miljard!)
  De Inflatie is inmiddels in Nederland 2,3% en de verwachting is dat door de verhoging van energie prijzen en huren in Juli 2,5% zal zijn, en de Europese inflatie 2,9%.Door de rente KUNSTMATIG krampachtig veel te laag te houden zal het pensioentekort toenemen EN de inflatie NOG sneller stijgen! ALLE reden om trots te zijn op ONZE minister de Jager EN de ECB, rommelaars zijn het!
  De Bankaandelen zijn binnenkort bijna gratis verkrijgbaar bij een pak koffie in de supermarkt te krijgen, dagelijks gaan er % af en inmiddels zijn het lucht omdat NIEMAND er meer vertrouwen in heeft!

  IIS [5] reageerde op deze reactie.
  vrijeradikaal [14] reageerde op deze reactie.

 4. @reiny [3]:

  Men weet het bloedserieus zeker, er komt echt geen dubbele dip, men zweert op alle schoonmoeders in heel de wereld, er komt geen dubbele dip. Dus de koffie zal nog wel eens heel duur kunnen worden.

 5. die dubbelen dip komt er zeker, omdat ik nu al zie dat de beurzen naar het rood dieper in gaan.
  ik denk ook dat er een plan wordt gemaakt wanneer Gr faiiet wordt verklaard.
  de datum waarop dat gebeurd denk ik dat het weer op een cijfer combinatie gaat. zoals bij het op tellen 9/11 uit bij bin Laden dood verklaring.

  we zullen zien

 6. Failliet kan niet, want het land blijft altijd bestaan, de enige gevolgen zijn dat iedereen naar zijn vorderingen kan fluiten, en het land gaat gewoon verder zonder EU.
  Waarschijnlijk vinden ze dat niet zo erg.

 7. een rattenstreek van obama.echt vrijspreker 1 ding begrijp ik niet mensen worden geplunderd en bestolen gewoonweg de grond ingestampt en nog zien ze niet in dat de regeringen en elite hun dit aandoen.nee ze geven de soostrekkers de schuld waarschijnlijk was de mening die ik hoorde denet van een iemand met het iq van een baviaan wij weten gelukkig beter.de regeringen en elite zijn schuldig aan alle problemen in de wereld en het is tijd voor revolutie.

 8. Omkoperij met een stukje blik.
  Of corruptie in optima forma.
  U, de belastingbetaler mag het zeggen.
  Rien ne va plus, uw euro`s zijn niet meer van U.

 9. Wens iedereen mooie pinksterdagen en veel zon, dan hebben wij dat ook en komen tot rust en ergeren ons niet meer.

 10. Wordt Griekenland gebruikt omzo de Griekse belasting-dienst door de EU te laten regulieren zodat Griekenland gebruikt kan worden om de EU belastingen er doorgevoerd te krijgen ? (ipv nationale belastingen)

  Of is het plan om de ECB aan de schulden te laten bezwijken zodat alle EU-landen onder het dictaat van het IMF gaan vallen ?

  Spannende tijden !

  Pteranodon [21] reageerde op deze reactie.

 11. @reiny [3]:

  De Aziatische landen bezitten 3,5 triljoen dollar van de wereld reserve dat is 66%!

  En wie bezit deze landen ?

  En las ook nog…Of is het plan om de ECB aan de schulden te laten bezwijken zodat alle EU-landen onder het dictaat van het IMF gaan vallen ?

  Ooooohhhh……maar dat vallen ze al.

  vrijeradikaal [16] reageerde op deze reactie.

 12. Een uitstekend rendement lijkt me, Jan Kees geeft een paar miljard van ons geld weg en krijgt daarvoor als beloning later een baantje waarbij hij onbeperkt reiskosten mag vergoeden en geld van de volgende JkdJ mag uitgeven.
  Als ik me goed herinner was ooit het argument voor de Griekse roverheid om haar slaven in de euro te werpen terwijl de tekorten te hoog waren volgens het vod van Maastricht: we hebben net de olympische spelen gehad, daardoor ziet ons huishoud boekje een beetje rood.

 13. @IIS [18]:

  Deze is nog enger !

  Met de groeten van Fabian Socialist en ras wolf in schaapsvacht , uw leider ( en daar de Pvv maar een heils-leider heeft ) : Geert der Grosse.

 14. @Charles [13]:
  Dat is inderdaad een van de zorgen: Griekenland loopt een enorm risico om nog meer dan wij vanuit Brussel geregeerd te gaan worden. Als ze wijs zijn stappen ze direct uit de EU want die schuld heb je, of je nou wel of niet bij de EU zit. Ze zouden dan ook kunnen bezuinigen op alle kosten die met het handhaven van de vele EU-regels te maken hebben, en de meest onzinnige het eerst kunnen schrappen.

Comments are closed.